Kedves Katicikám CUMIZÁS!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 16:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 25. hétfő 16:02

Törölt felhasználó (7767)

Videó, Gyapikám!

Éppen ezért mondom, kedves Gyapi. Kérlek, kattanj a következő linkre, majd, miután megnézted, töröld a hsz-emmel együtt! OK?
DÍJNYERTES SZOPÁS (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 16:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 25. hétfő 16:07
DÍJNYERTES SZOPÁS (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 16:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (20803)
VIP
Admin

Kedves Katicikám CUMIZÁS!

Megnéztem többször.Nem szopja le se a mikrofont,se senkit.Tehát amit belinkeltél valoban nem a cumizás topic-ba valo!Ha viszont van képed melyel a "cumizás topicot" tudod gazdagitani ill.szinesebbé tenni azt örömmel várjuk!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 25. hétfő 16:12

Éppen ezért mondom, kedves Gyapi. Kérlek, kattanj a következő linkre, majd, miután megnézted, töröld a hsz-emmel együtt! OK?
DÍJNYERTES SZOPÁS
DÍJNYERTES SZOPÁS
Gyapikám, a fórumkategória és topic címe: Fórum \ Erotikus és szex képek, videók \Cumizás, tehát nemcsak képek, de videók is ide tartozhatnak, és bizony a csajszi keményen leszopta a kapott DÍJAT . Talán Te nem azt nézted, de én ezzel együtt passzolok, még a végén letiltatom magam... További kellemes időtöltést! ÜdvKatinka
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 16:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 25. hétfő 16:22

Törölt felhasználó (20803)
VIP
Admin

Megnéztem többször.Nem szopja le se a mikrofont,se senkit.Tehát amit belinkeltél valoban nem a cumizás topic-ba valo!Ha viszont van képed melyel a "cumizás topicot" tudod gazdagitani ill.szinesebbé tenni azt örömmel várjuk!
beírtam a keresőbe...1019 találatot adott ki a mondatra...de ha csak egy van akkor sem várhatjuk el a fórumozótól, hogy rákeressen...vagy tegyél be konkrét cumizós videót, vagy ne tegyél be semmilyet...részemről a vitát lezártam
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 25. hétfő 15:51

....Ha meg véletlenül mégsem sikerül megnézned itt, akkor keress rá az idézett lapon a 'Úgy tudok szopni, hogy teljesen mindig lemegy a torkomon' kifejezésre...ÜdvKatinka
biztos velem van a gond, de nekem még mindig a tankcsapdás és a
zenekar interjú jön be...szóval mondjuk most legyek én az etalon...nem a topicba való a videó...és akkor most tényleg befejeztem a vitát
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)

DÍJNYERTES SZOPÁS
DÍJNYERTES SZOPÁS
Hmmm... Csak 3 adminnal vitázik egyszerre... Végül is, miért is ne... Csak ez a makacsság, ez nem tudom, mire jó. Nekem is a linkre a "Tankcsapda kontra No thanx" vidije jön be, de abban sincs szó szopásról. De bizti mindenki más a hülye...
Nekem is Tankcsapda... viszont ha ott mész jobbra aztán le aztán erre arra amarra és előbb utóbb odaérkezel

Kicsit OFF, de gyakorlatilag a Tankcsapdás srácnak igaza van.

felhívom figyelmeteket, hogy a topic címe: FIGYELEM, felhívások (fórumozóknak és adminoknak)! Miért itt vitatkoztok?
Hess a picsába innen ki vitatkozni a megfelelő topicba, mert tiltom az egész bagást, de elsőként a vita indítóját!
Hess a picsába innen ki vitatkozni a megfelelő topicba, mert tiltom az egész bagást, de elsőként a vita indítóját!

Ezért nem érdemes honlapokat betenni, mert akaratlanul is félreértéseket okozhat, és még az adminokat is megtévesztheti!
A honlapon (amikor rámegyünk) mindig az utolsó feltett videó jelenik meg, és amikor utána frissités történik már nem biztos, hogy legközelebb az általad kivánt videó fog megjelenni!
Legyetek figyelmesebbek és körültekintőbbek!
VITA LEZÁRVA! ill. innentől fogva OFF! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
A honlapon (amikor rámegyünk) mindig az utolsó feltett videó jelenik meg, és amikor utána frissités történik már nem biztos, hogy legközelebb az általad kivánt videó fog megjelenni!
Legyetek figyelmesebbek és körültekintőbbek!
VITA LEZÁRVA! ill. innentől fogva OFF! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 25. hétfő 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)

DÍJNYERTES SZOPÁS
DÍJNYERTES SZOPÁS
mano100 és krops !
Érdemben szóljatok hozzá a fórumhoz, mert eddigi hsz-tek pontgyüjtögető gyanúsak!
Amennyiben folytatjátok, akkor tiltva lesztek, és semmitmondó hsz-teket törölni fogom!
Érdemben szóljatok hozzá a fórumhoz, mert eddigi hsz-tek pontgyüjtögető gyanúsak!

Amennyiben folytatjátok, akkor tiltva lesztek, és semmitmondó hsz-teket törölni fogom!
Szilva! Tom!
kicsúsztam a 10 percből a nappali 7420-as hsz-em utolsó előtti, nemzetiségre vonatkozó szavát töröljétek!
Köszi!
(ja-ja, megoldva! tom)
kicsúsztam a 10 percből a nappali 7420-as hsz-em utolsó előtti, nemzetiségre vonatkozó szavát töröljétek!
Köszi!
(ja-ja, megoldva! tom)
tom vagy valaki Admin!!! Elb@sztam a Forgatókönyv Pályázat - A FORGATÁS topic címét, javítsa ki valaki, lécci!! ("Pályzat" van írva "Pályázat" helyett).
hehe.Tiltottátok Flipperöcsit
??
Adminok!Jól tettétek,nem azért írok,hogy vitatkozzak,de konkrétan mi volt az utolsó csepp a pohárban?Megírná nekem valamelyik admin?(akár priviben is ha ilyet a fórumba nem szabad)

Adminok!Jól tettétek,nem azért írok,hogy vitatkozzak,de konkrétan mi volt az utolsó csepp a pohárban?Megírná nekem valamelyik admin?(akár priviben is ha ilyet a fórumba nem szabad)
ne nevess más "kárán", mert téged is tilthatunk!
a kérdésedre: szakmai titok!
(Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 06. 26. kedd 22:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 26. kedd 22:36

hehe.Tiltottátok Flipperöcsit
??

áá ne csináld már tom.
Priviben.Légyszi.Nem fogom beírogatni sehova,se semmi.Sőt majd megpróbálok rajta nem nevetni
.
Elolvasom,törlöm és már el is felejtettem. (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 06. 26. kedd 23:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 26. kedd 23:40
Priviben.Légyszi.Nem fogom beírogatni sehova,se semmi.Sőt majd megpróbálok rajta nem nevetni

Elolvasom,törlöm és már el is felejtettem. (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 06. 26. kedd 23:40), amit ide kattintva olvashatsz)

ne nevess más "kárán", mert téged is tilthatunk!

majd neki el mesélem de általában ö mindig tudja miért rugom segbe
(Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 06. 27. szerda 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 27. szerda 15:02

áá ne csináld már tom.
.
Elolvasom,törlöm és már el is felejtettem.

Elolvasom,törlöm és már el is felejtettem.
Sziasztok!
Aú72 től kaptam a GoldenGate-en keresztül egy érdekes üzenetet :
A húgom és a barátnőm szex közben és én lefotóztam őket a képeket itt találod : http://***.php?uid=25256
A linket nem nyitottam meg,valoszinűnek tartom,hogy spam.Szerintem érdemes a tagtól számonkérni.
(a jövőben az ügyfélszolgálatnak írj, bár szerintem teljesen felesleges, mert kicsit olyan érzésem támadt, mintha ezt a linket te reklámoznád
mmeprune)
Aú72 től kaptam a GoldenGate-en keresztül egy érdekes üzenetet :
A húgom és a barátnőm szex közben és én lefotóztam őket a képeket itt találod : http://***.php?uid=25256
A linket nem nyitottam meg,valoszinűnek tartom,hogy spam.Szerintem érdemes a tagtól számonkérni.
(a jövőben az ügyfélszolgálatnak írj, bár szerintem teljesen felesleges, mert kicsit olyan érzésem támadt, mintha ezt a linket te reklámoznád

baráTom!
ezt neked hoztam!
kiemelem Neked a lényeget belőle!
willy87 #7488 | 2007.06.26
Mondd hogy nem igaz!
MONDD HOGY NEM! Utállak titeket! Utállak, utállak! Brühühühüüüü...
Egyébként az volt a kérdésem, hogy mit kivánNÁl (tehát feltételes módban) egy hullócsillagtól.
Én nem vagyok annyira babonás. Mondjuk ha feketemacska idul elém, akkor nekifutok, hátha el tudom rúgni jó messzire, mielőtt még átmenne előttem...
ezt neked hoztam!
kiemelem Neked a lényeget belőle!
willy87 #7488 | 2007.06.26
Mondd hogy nem igaz!
MONDD HOGY NEM! Utállak titeket! Utállak, utállak! Brühühühüüüü...
Egyébként az volt a kérdésem, hogy mit kivánNÁl (tehát feltételes módban) egy hullócsillagtól.
Én nem vagyok annyira babonás. Mondjuk ha feketemacska idul elém, akkor nekifutok, hátha el tudom rúgni jó messzire, mielőtt még átmenne előttem...