ghorrag és dako!
az adminszobában legyetek kedvesek nyafogni, kérni, követelőzni, meggyőzni, hogy kell tudományos topic...tényleg nem érthető, hogy ne basszatok már szét minden topicot?
az adminszobában legyetek kedvesek nyafogni, kérni, követelőzni, meggyőzni, hogy kell tudományos topic...tényleg nem érthető, hogy ne basszatok már szét minden topicot?
"vazzeg" miért nem olvasod a felvetésre adott válaszomat a megfelelő helyen!??? nem vagyok ellene, csak időt kértem, hogy egyeztessek az adminokkal!
Te "gyerek", ne pattogj, hebrencskedj már megint, inkább olvasd el mégegyszer a hozzád írt hsz-met és privijeimet!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 07. péntek 16:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 07. péntek 16:04
Te "gyerek", ne pattogj, hebrencskedj már megint, inkább olvasd el mégegyszer a hozzád írt hsz-met és privijeimet!

Törölt felhasználó (69371)

szexmentes övezetben van vazzeg! admin létedre nem látod a dolgot! értem én! már csak azért se úgy legyen, ahogy kérem!
látod ellenem vagy Te is! szépen kérek valamit, erre teleszarjátok a számat!
persze másnak füttyszóra ugrotok, és jöttök itt a gyerekes viselkedéssel, ha besértődök! úgylátszik itt már semmilyen jogom nincs!
pedig csak egy kurva kérésről volt szó, ami nem lehetetlen!
szevasztok!
látod ellenem vagy Te is! szépen kérek valamit, erre teleszarjátok a számat!
persze másnak füttyszóra ugrotok, és jöttök itt a gyerekes viselkedéssel, ha besértődök! úgylátszik itt már semmilyen jogom nincs!
pedig csak egy kurva kérésről volt szó, ami nem lehetetlen!
szevasztok!
elkerültük egymást! írtam hogy amikor írtam még nem láttam te mit írtál! ha látom, hogy mit írsz akkor én nem írok többet, és akkor az írásom nem jelenik meg a te írásoddal ellenkezőleg!
világos?
sorry!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 09. 07. péntek 16:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 07. péntek 16:13
világos?
sorry!

"vazzeg" miért nem olvasod a felvetésre adott válaszomat a megfelelő helyen!??? nem vagyok ellene, csak időt kértem, hogy egyeztessek az adminokkal!

küldtem privat üzenetet..remelem megkaptad!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 09. 07. péntek 16:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 07. péntek 16:08

ghorrag és dako!
tudományos topic megnyitva! remélem kielégültök benne, én máshová megyek kielégülni!

szánalmas vagy! írtam abba a topic-ba! pedig kezdtem örülni, hogy talán barátok leszünk!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 09. 07. péntek 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 07. péntek 17:33

tudományos topic megnyitva! remélem kielégültök benne, én máshová megyek kielégülni!

válaszoltam is
remélem megkapod
(Ez egy válasz ghorrag üzenetére (2007. 09. 07. péntek 17:01), amit ide kattintva olvashatsz)

nem...meg nem kaptam meg
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 09. 07. péntek 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)
te tényleg tisztára nem érted a poénokat!
kedvetekbe akar járni az ember, és ez a hála jele nálad!
(írok neked megint a dühöngőbe is, de azt nem teszed zsebre), ezért meg lehet, hogy tiltalak 24-re, hogy legyen időd gondolkodni, mielőtt hülyeséget beszélsz!!!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 07. péntek 17:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 07. péntek 17:37

szánalmas vagy! írtam abba a topic-ba! pedig kezdtem örülni, hogy talán barátok leszünk!
Bosszantó mi, ha nem értik a poénokat...?
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 09. 07. péntek 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 07. péntek 21:36

(írok neked megint a dühöngőbe is, de azt nem teszed zsebre), ezért meg lehet, hogy tiltalak 24-re, hogy legyen időd gondolkodni, mielőtt hülyeséget beszélsz!!!!!!

válaszoltam neked az offban és az adminokban is
(félek, hogy nem én bosszankodok, hanek a kedves barátunk!) (Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 09. 07. péntek 22:06), amit ide kattintva olvashatsz)

(félek, hogy nem én bosszankodok, hanek a kedves barátunk!) (Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 09. 07. péntek 22:06), amit ide kattintva olvashatsz)
igen már nem értem! ha el akarsz fogadni, akkor ne poénkodj velem! mert nem veszem tőlem! én ilyen vagyok!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 09. 07. péntek 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 07. péntek 21:36

ghorrag társ nekem kicsit gyanús lett! erről Anthony tudna nyilatkozni jobban! a hsz.-ében, főleg a grafitosban nincsennek á,é betük és a többi hosszú magánhangzó! ez mondhatni szoni-s! gondoltam szólok! de lehet kakicika is, vagy valaki aki nem magyar billentyűzeten gépel!
megkaptam
elolvastam
fölfogtam
ok
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 09. 07. péntek 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)
elolvastam
fölfogtam
ok

nekem meg Te vagy gyanús!
csak egyszer remegne kezedben meg a tollad egy hasonló válaszra, mint a 1419-es hsz!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 07. péntek 23:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 07. péntek 23:22
csak egyszer remegne kezedben meg a tollad egy hasonló válaszra, mint a 1419-es hsz!

ghorrag társ nekem kicsit gyanús lett! erről Anthony tudna nyilatkozni jobban! a hsz.-ében, főleg a grafitosban nincsennek á,é betük és a többi hosszú magánhangzó! ez mondhatni szoni-s! gondoltam szólok! de lehet kakicika is, vagy valaki aki nem magyar billentyűzeten gépel!
szerintem aludj egyet, aztan döntsd el, hogy szoni vagyok, vagy kakicica, dehogy nem magyar billentyüzeten gepelek, az biztos
( vagy esetleg kerdezd meg tomot, hogy neki gyanus vagyok-e )
javitva: hopsz..megelözött (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 07. péntek 23:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 07. péntek 23:22
javitva: hopsz..megelözött (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 07. péntek 23:22), amit ide kattintva olvashatsz)

én szerintem kakicica vagy, ő ilyen tudományos kisokos, de forrónyomon vagyok!
mellesleg általában azok között az embverek között van vita, és ez tudományosan is bizonyított, akik hasonló felfogásúak, hasonló szinten vannak!
lásd politika, de erről csak ennyit, veszekednek, de mindkettő azt akarja, csak a maga malmára! (Ez egy válasz ghorrag üzenetére (2007. 09. 08. szombat 00:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 08. szombat 00:01

mellesleg általában azok között az embverek között van vita, és ez tudományosan is bizonyított, akik hasonló felfogásúak, hasonló szinten vannak!
lásd politika, de erről csak ennyit, veszekednek, de mindkettő azt akarja, csak a maga malmára! (Ez egy válasz ghorrag üzenetére (2007. 09. 08. szombat 00:01), amit ide kattintva olvashatsz)

szerintem aludj egyet, aztan döntsd el, hogy szoni vagyok, vagy kakicica, dehogy nem magyar billentyüzeten gepelek, az biztos
javitva: hopsz..megelözött
javitva: hopsz..megelözött
frances forumozót FIGYELMEZTETÉSBEN részesitem felesleges topic nyitás miatt!!!
(24 óra figyelmeztető tiltás: tom)

(24 óra figyelmeztető tiltás: tom)
A hugom kukkolom topicba lehet irni?mert vazi 14 nappal ezelőtt közölte hogy takaritás lesz,azóta nem történt semmi,(nem hiába minden férfi lusta ha női munkáról van szó
)

mit akarsz írni gyönyörű virágszálam? ugye nem kukkoltad a húgodat?
zárolva van a topic? ha nincs, akkor írj bele nyugodtan...legfeljebb kapsz egy fasza kis tiltást
viccet félretéve: írhatsz bele attól még, mert kuplerájos
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 09. 09. vasárnap 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 09. vasárnap 13:54

zárolva van a topic? ha nincs, akkor írj bele nyugodtan...legfeljebb kapsz egy fasza kis tiltást

viccet félretéve: írhatsz bele attól még, mert kuplerájos

A hugom kukkolom topicba lehet irni?mert vazi 14 nappal ezelőtt közölte hogy takaritás lesz,azóta nem történt semmi,(nem hiába minden férfi lusta ha női munkáról van szó
)