Csak a te ízlésedet bántja...
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 09. 23. vasárnap 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 23. vasárnap 15:34
807#hsz "ez teccik mindenre kapható vagyok"Kicsiricsel semmi bajom de ez a válasz a "
pe
avagy ...."topicban szerintem bántja a jóizzlést,félreérthtő otromba tréfa ebbe a topicban,kérném kimoderálni
alf
do alf
fi alf
lia
807#hsz "ez teccik mindenre kapható vagyok"Kicsiricsel semmi bajom de ez a válasz a "
pe
avagy ...."topicban szerintem bántja a jóizzlést,félreérthtő otromba tréfa ebbe a topicban,kérném kimoderálni
alf
do alf
fi alf
lia
azért vannak a témák, hogy ha kérdésed mondanivalód van, akkor beleírd...ha nem találsz választ, akkor tegyél fel kérdést, írj véleményt, ebből lesznek hasznos és értékes beszélgetések...keresd az adminok fogadóórája topicot itt (klikk ide) ez lenne a megfelelő hely a topicokkal kapcsolatos kérdések megvitatására velem
(Ez egy válasz babycica üzenetére (2007. 09. 23. vasárnap 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 23. vasárnap 12:59
(Ez egy válasz babycica üzenetére (2007. 09. 23. vasárnap 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Én nem gondolom, hogy bárkit is ki kell utálni bármelyik oldalról is. Nem haragszom rád, amiért bezárattál. Viszont lenne egy kérdésem.: Igazad van, hogy létezik nagyon sokféle oldal, amiben szinte minden téma megtalálható. Az a baj, hogy a részletekbe, az okokba ezeken az oldalakon nem mindég találok választ. Figyelni fogom a számomra érdekes oldalakat, témákat és felteszem a kérdésemet, hátha kapok rá választ.
Kórházi szex 96# hsz wild-horse.Ez asztán egyáltalán nem ebbe a topicba való!!!!!!!!!!!
Van önmagunkról topic is kedves wild-horse,miért nem kéred valamelyik admint hogy rakják átt a fényképed
Van önmagunkról topic is kedves wild-horse,miért nem kéred valamelyik admint hogy rakják átt a fényképed
Remélem cicamica26 majd csak bele jön a fórumozásba,mert egyenlőre csak egy sorosokkal tette tele a szex szokások....... téma topicjait.Kedves adminok talán kellene neki szólni.?
Én nem gondolom, hogy bárkit is ki kell utálni bármelyik oldalról is. Nem haragszom rád, amiért bezárattál. Viszont lenne egy kérdésem.: Igazad van, hogy létezik nagyon sokféle oldal, amiben szinte minden téma megtalálható. Az a baj, hogy a részletekbe, az okokba ezeken az oldalakon nem mindég találok választ. Figyelni fogom a számomra érdekes oldalakat, témákat és felteszem a kérdésemet, hátha kapok rá választ.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 09. 23. vasárnap 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)
téged sem utáltunk ki...őt sem fogjuk
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 23. vasárnap 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 23. vasárnap 12:12
Törölt felhasználó (69371)
na Jenó átvette a helyem! szeretném ha őt is kiutálnátok!
na Jenó átvette a helyem! szeretném ha őt is kiutálnátok!
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2007. 09. 23. vasárnap 09:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 23. vasárnap 09:57
Koloc kollége szórja tele a topic-at kedves reklámjával !
Na, ennyit a vasárnapi ebéd főzésről !
Vagy legalább ne jenetsd be !!!
szerinted ő elolvasta, hogy én főzni mentem? de éreztem, hogy vissza kell néznem
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2007. 09. 23. vasárnap 09:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 23. vasárnap 09:57
jóvanna...korán mentem aludni....pocsék egy éjszakám volt...forgolódtam össze-vissza...most megyek és karóba töröm imit
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2007. 09. 22. szombat 06:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 22. szombat 06:35
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2007. 09. 22. szombat 06:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Vaj'h mit érdelmel az a bűnös, aki Kovinál egy szuper topicot nyit ?
Csak azért nem kviz topicba irtam, mert túlságosan könnyü kérdés...
Vaj'h mit érdelmel az a bűnös, aki Kovinál egy szuper topicot nyit ?
Tom!
Az új chat véleményezésében elveszett egy hsz-ed!!!
Az új chat véleményezésében elveszett egy hsz-ed!!!
newquay
Egyenlőre egy 24 órás gondolkodást javasolnék neki a pontvadász-semmitmondó hsz-ek miatt, hátha rájön a fórumozás valódi mikéntjére.
Egyenlőre egy 24 órás gondolkodást javasolnék neki a pontvadász-semmitmondó hsz-ek miatt, hátha rájön a fórumozás valódi mikéntjére.
erre kiváncsi leszek, mert ha folytatja, akkor holnap 1 hétre tiltom!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 09. 19. szerda 20:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 19. szerda 20:54
arra, hogy ide írja baritom: oké, értem...jó kisfiú leszek
arra, hogy ide írja baritom: oké, értem...jó kisfiú leszek
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 09. 19. szerda 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 09. 19. szerda 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)
mire várunk?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 09. 19. szerda 20:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 19. szerda 20:40
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 09. 19. szerda 20:40), amit ide kattintva olvashatsz)
baritom! te félreérted szonit is és hippet is...ők arra céloznak, hogy az egy soros hszekért tiltást szoktunk adni...ezért fogsz
üc
10 után és ezt fogjuk honorálni tiltással...kérlek, hogy érdemi fórumozást folytass!
alf
sö alf
rö alf
gni
baritom! te félreérted szonit is és hippet is...ők arra céloznak, hogy az egy soros hszekért tiltást szoktunk adni...ezért fogsz
üc
10 után és ezt fogjuk honorálni tiltással...kérlek, hogy érdemi fórumozást folytass!
alf
sö alf
rö alf
gni
akkor ezt vegyük figyelmeztetésnek...ha nem javul, akkor tiltás lesz a vége
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 09. 19. szerda 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 19. szerda 20:27
baritom
egysoros "csodákkal" operál a Szex szokásokban meg a Nappalikban.
baritom

tom1019

livike