kedves tom! ne haragudj hogy ilyen ostoba kérdéssel zaklatlak de a topicoknál nincs ilyen kereső funkció, hogy ha beütöd a keresett topic címét ..vagy ahhoz hasonlót... akor kiadja milyenek vannak abban a témában..tudom hogy mielőtt nyitni akarsz azelőtt figyelmeztet de mi van ha csak keresni akarsz?!
használd a fórum főoldalán a böngésződ kereső funkcióját (Ctrl+F, menüsor: Szerkesztés/Keresés)
(Ez egy válasz mia w. üzenetére (2006. 11. 24. péntek 17:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 24. péntek 17:34
kedves tom! ne haragudj hogy ilyen ostoba kérdéssel zaklatlak de a topicoknál nincs ilyen kereső funkció, hogy ha beütöd a keresett topic címét ..vagy ahhoz hasonlót... akor kiadja milyenek vannak abban a témában..tudom hogy mielőtt nyitni akarsz azelőtt figyelmeztet de mi van ha csak keresni akarsz?!
ezer hála és köszönet
(Ez egy válasz gorgh0 üzenetére (2006. 11. 24. péntek 18:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 24. péntek 18:15
(Ez egy válasz gorgh0 üzenetére (2006. 11. 24. péntek 18:15), amit ide kattintva olvashatsz)
használd a fórum főoldalán a böngésződ kereső funkcióját (Ctrl+F, menüsor: Szerkesztés/Keresés)
Sztem Tom át kéne gondolni, a fiatal lányok topikjának bezárását.
Ott én is hozzászóltam, nem azért, hogy pedofil bácsik aljas ösztöneit szolgáljam, hanem egy létező jelenségről beszéltem, melyről sztem igenis beszélni kell ŐSZINTÉN!
Ott én is hozzászóltam, nem azért, hogy pedofil bácsik aljas ösztöneit szolgáljam, hanem egy létező jelenségről beszéltem, melyről sztem igenis beszélni kell ŐSZINTÉN!
Ezt már leírtad az "INTÉZKEDÉSEK" topikba, pontvadász gyanús vagy!
"Van már ilyen topic!
Téma lezárva és törlésre kijelőlve, csatlakozzatok a másikhoz!"
és ezt a dumát is sokszor írja...semmi érdemi hozzászólás...miért nem veszi már észre valamelyik admin???? (Ez egy válasz maxijoe üzenetére (2006. 11. 26. vasárnap 17:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 26. vasárnap 17:16
és ezt a dumát is sokszor írja...semmi érdemi hozzászólás...miért nem veszi már észre valamelyik admin???? (Ez egy válasz maxijoe üzenetére (2006. 11. 26. vasárnap 17:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezt már leírtad az "INTÉZKEDÉSEK" topikba, pontvadász gyanús vagy!
Sőt! Vazit plagizálja úton-útfélen! Ez már aztán......
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 26. vasárnap 17:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 26. vasárnap 17:25
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 26. vasárnap 17:25), amit ide kattintva olvashatsz)
"Van már ilyen topic!
és ezt a dumát is sokszor írja...semmi érdemi hozzászólás...miért nem veszi már észre valamelyik admin????
és ezt a dumát is sokszor írja...semmi érdemi hozzászólás...miért nem veszi már észre valamelyik admin????
"Van már ilyen topic!
ez tom plagizáció (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 26. vasárnap 17:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 26. vasárnap 17:45
ez tom plagizáció (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 26. vasárnap 17:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
Sőt! Vazit plagizálja úton-útfélen! Ez már aztán......
Nem tudom hopgy a bongeszom e lassu, vagy i mas gond lehet, de egyszeruen lehtetlen megnezni bizonyos kepeket a forumban, orakig szedi ezekez le
Figyelem: apríthatóvá váltam. Még szerencse, hogy semmit nem váltottam aprópézre!Nickem végét is mások legelték le...
akkor aprítunk!
utólag: Boldog névnapot! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 27. hétfő 12:53
utólag: Boldog névnapot! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Figyelem: apríthatóvá váltam. Még szerencse, hogy semmit nem váltottam aprópézre!Nickem végét is mások legelték le...
Kérdezem: lehet-e, hogy a gépet a szükülő memória is lassítja, ha sok képet tölt le az emberizink a vinyójára? Törléssel megszünik-e a lassúság? Kösz a választ.
Köszi, kedves Surda papi, és ha már itt vagy, próbálj meg, lécci, az engem "emésztő" kérdésre(#51) válaszolni. Köszi.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 12:55), amit ide kattintva olvashatsz)
hááát izééé
nem biztos, h én vagyok a legalkalmasabb ember ennek a megválaszolására, de úgy érzem, h a vinyó bizonyos telítettségéig vszínűleg nincs jelentősége, de utánna már igen. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 12:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 27. hétfő 12:58
nem biztos, h én vagyok a legalkalmasabb ember ennek a megválaszolására, de úgy érzem, h a vinyó bizonyos telítettségéig vszínűleg nincs jelentősége, de utánna már igen. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 12:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszi, kedves Surda papi, és ha már itt vagy, próbálj meg, lécci, az engem "emésztő" kérdésre(#51) válaszolni. Köszi.
Jut eszembe én is irtam az amatör videó sor.ban party-nak kaptam is hirdetést
Apa!
Délpestmegye, Cegléd, Kecskemét, 2 pasi egy lány.. nem szószerint idéztem a topic címeket...
De sztem Mi már fél szavakból megértjük egymást Csóóóók :)
Délpestmegye, Cegléd, Kecskemét, 2 pasi egy lány.. nem szószerint idéztem a topic címeket...
De sztem Mi már fél szavakból megértjük egymást Csóóóók :)
Ne haragudj Tom, hogy ezt írom, de már lehetetlenség nyomon követni a topic címeket. Én - mint régi tag - esetleg még emlékszem valamelyikre, de ha valaki új és nem tud napi szinten részt venni a fórum életében, annak nincs ám könnyű dolga!Nálam is volt, - ha meg akartam nyitni egy új témát - hogy kiírta a hasonló témákat, de ez NEM MINDEN ESETBEN MŰKÖDIK! Kipróbáltam, tudom.
szerinzem az egész forum tönkre lett vágva a sok pont gyüjtéstöl.
nem kellene pontot adni a hozá szolásokért, csak ha valaki tesz fel képet is.
Tom bátyó,tanitsátok már meg DrAnthonyt képet feltölteni,lassan kezd bosszantóvá válni,hogy állandóan szétoffolja a topicokat....
Nagyon igaz, en csak a kepekhez valo hozzaszolasnal adnek pontot, a forumban csak erdemben es ertelmessen diskuralni legyen a cel, mar igy is elseg nehez kovetni a temat, ha nem nap mind nap teszed.
Udv (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 30. csütörtök 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 30. csütörtök 09:25
Udv (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 30. csütörtök 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21777)
szerinzem az egész forum tönkre lett vágva a sok pont gyüjtéstöl.

tom1019

szoral