Srácok! Ez a jenobanan (TILTVA!) gyűjtöget az ősközössége számára vagy csak nem túl szókimondó.
Mint ahogy
nikeki (TILTVA!)
is...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 24. kedd 14:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 24. kedd 14:07
nikeki (TILTVA!)
is...

Törölt felhasználó (47519)
VIP

Srácok! Ez a jenobanan (TILTVA!) gyűjtöget az ősközössége számára vagy csak nem túl szókimondó.
hegyimenyet
-----------------------------------
érdemben is szólj hozzá a fórum témáihoz, mert téged is tiltalak!
-----------------------------------
érdemben is szólj hozzá a fórum témáihoz, mert téged is tiltalak!

Hy!?Most töltöttem le elösször filmet a GG-ről de valamiért nem nyitja meg!Már letöltöttem egy csomó codec-et de nem indítja el!Létszi segítsetek már!kösz
van HELP topic!
ott találsz segítséget is!
(csak olvasd vissza!)
ott találsz segítséget is!
(csak olvasd vissza!)

Ez véletlenül nem olyan amit egy sms-el aktiválnod kell?
pöcök72
---------------------------------------------------
végignéztem hsz-det! pontgyüjtögetésre utalnak! figyelj jobban, hogy érdemben kapcsolódj be a témákba, mert tiltva leszel! több figyelmeztetést is kaptál korábban!
---------------------------------------------------
végignéztem hsz-det! pontgyüjtögetésre utalnak! figyelj jobban, hogy érdemben kapcsolódj be a témákba, mert tiltva leszel! több figyelmeztetést is kaptál korábban!

123456123456[VIP] Téma: Dundika (Hornyák Hajnalka) | ma 19:03
Igazad van
123456123456[VIP] Téma: Dundika (Hornyák Hajnalka) | ma 19:02
Irigyek vagytok
123456123456[VIP] Téma: Perverzzé tesz minket a net? | ma 18:57
Hülyeség dehogy tesz
--------------------------------------------------
123456123456
Remélem a VIP tagságodat máshol jobban kihasználod, mert a fórumban nem igazán vagy bőbeszédű!
Figyelmeztetlek, hogy a VIP-től is érdemi hozzászólást várunk'
Igazad van
123456123456[VIP] Téma: Dundika (Hornyák Hajnalka) | ma 19:02
Irigyek vagytok
123456123456[VIP] Téma: Perverzzé tesz minket a net? | ma 18:57
Hülyeség dehogy tesz
123456123456
Remélem a VIP tagságodat máshol jobban kihasználod, mert a fórumban nem igazán vagy bőbeszédű!
Figyelmeztetlek, hogy a VIP-től is érdemi hozzászólást várunk'

hzoltan16!Képes topicban tett idétlen hsz-eid miatt Figyelmeztetésben részesitelek!Bár a neved mellet gyanus a 16!
Szörös punciképek:
ezek aztán szép muffok
szépek és nagyon izgatoak. Hsz,pontok törölve!
Szörös punciképek:
ezek aztán szép muffok
szépek és nagyon izgatoak. Hsz,pontok törölve!
jamaika01
Figyelmeztetlek, hogy a fórumozás NEM 2-3 szavas megjegyzésekből és jelzőkből áll!
Kapcsolodj be a témákba, és érdemben is szólj hozzá a topikokhoz!
Figyelmeztetlek, hogy a fórumozás NEM 2-3 szavas megjegyzésekből és jelzőkből áll!
Kapcsolodj be a témákba, és érdemben is szólj hozzá a topikokhoz!
Kérek mindenkit, hogy a Kovi kategóriájába NE nyissatok ÚJ TOPICOT, csak abban az esetben, ha Kovival, a szerkesztőkkel, vagy a G. Adminokkal megbeszéltétek!
Krok486
----------------------------------------------------------------------
vissznéztem legutóbbi hsz-det!
kb. 80%-a semmitmondó pontvadászgyanús megnyilvánulás!
probálj érdemben is bekapcsolódni a témákba, és annak megfelelően fórumozni!
----------------------------------------------------------------------
vissznéztem legutóbbi hsz-det!
kb. 80%-a semmitmondó pontvadászgyanús megnyilvánulás!
probálj érdemben is bekapcsolódni a témákba, és annak megfelelően fórumozni!
strici666
Nem bizti, hogy ez kéne ide...
Nem bizti, hogy ez kéne ide...
töröltem az ominózus két hszt, és figyelni fogom a fórumozót...kösz

sanyisanyi
ugye nem akarsz tiltólistára kerülni?
vagy, ami még rosszabb: találkozni a korbácsommal
két páros topicba írtad ugyanazt a szöveget...köszönöm az aktivitásodat, de adj időt is a feladatok elvégzésére...meg szabad kezet nekem

két páros topicba írtad ugyanazt a szöveget...köszönöm az aktivitásodat, de adj időt is a feladatok elvégzésére...meg szabad kezet nekem

Hát a korbács csak csak de a tiltást azt nem kérném,amugy e tevékenységemet figyelem felhivásnak szántam örülök hogy sikerült,az adminok fogadóorájába 3 napja volt felém egy kérésed teljesitetem,a boritékon még jeleztem is,gondoltam hogy sumi kekeckedése elvonta figyelmeteket,
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 21. kedd 15:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 21. kedd 15:37

sanyisanyi
vagy, ami még rosszabb: találkozni a korbácsommal

láttam
de nem schumi vonta el a figyelmemet...három éjjel három nap ,csak te rólad álmodtam
...de most már nem halogathattam tovább...jah...az orális topicokon még gondolkodom, de lehet, hogy maradnak
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 08. 21. kedd 15:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 21. kedd 15:44

Hát a korbács csak csak de a tiltást azt nem kérném,amugy e tevékenységemet figyelem felhivásnak szántam örülök hogy sikerült,az adminok fogadóorájába 3 napja volt felém egy kérésed teljesitetem,a boritékon még jeleztem is,gondoltam hogy sumi kekeckedése elvonta figyelmeteket,

Csak nagyon halkan félve kérdezem
A puncinyaló verseny az oda való topic?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 21. kedd 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 21. kedd 15:52

(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 21. kedd 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)

láttam
de nem schumi vonta el a figyelmemet...három éjjel három nap ,csak te rólad álmodtam
...de most már nem halogathattam tovább...jah...az orális topicokon még gondolkodom, de lehet, hogy maradnak

G-Zoltan!
Próbálj meg egy kicsit érdemben is bekapcsolódni és hozzászólni a témákhoz!
Eddig max. pontgyűjtőgető gyanús hsz.-id voltak!
Próbálj meg egy kicsit érdemben is bekapcsolódni és hozzászólni a témákhoz!
Eddig max. pontgyűjtőgető gyanús hsz.-id voltak!
kicsit kitolom az orcám és máris azt kell látnom, h nem rám gondolsz?
2007. 08. 21. kedd 15:52

láttam