vírusmentesen tiltottam (köce az infót!)
(Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 09. 23. vasárnap 17:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 23. vasárnap 17:32
(Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 09. 23. vasárnap 17:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Felhívnám az adminok figyelmét, ha eddig nem vették volna észre: Egy bizonyos "cickánykácska" nevezetű úriember a kismalacban minden képhez odalinkel valami trabineveldés valamit.
(Bár mentségére legyen mondva, hogy vírusmentes!
)
(Bár mentségére legyen mondva, hogy vírusmentes!
)
reagáltam az érintett topicban, de szerintem félreértetted a "beszólást"!
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 09. 23. vasárnap 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 23. vasárnap 15:34
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 09. 23. vasárnap 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)
807#hsz "ez teccik mindenre kapható vagyok"Kicsiricsel semmi bajom de ez a válasz a "pedofilia avagy ...."topicban szerintem bántja a jóizzlést,félreérthtő otromba tréfa ebbe a topicban,kérném kimoderálni
piramis játékok | Nyitotta: k0vi (2007.09.23 19:23)
szerintem ez gáz!
szerintem ez gáz!
teljesen egyetértek Admintársam véleményével:
"téged sem utáltunk ki...őt sem fogjuk"
és ezt komolyan is gondoljuk!
ha akarod folytasd észrevételeid megtételét, ha jogosak, akkor segítségnek vesszük, és ezért nem is hagynánk senkit kiutálni, mint ahogyan sanyi vagy Jenó sem lett kiutálva, max. ha nem értünk velük egyet, akkor nem moderálunk!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 23. vasárnap 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 23. vasárnap 12:12
"téged sem utáltunk ki...őt sem fogjuk"
és ezt komolyan is gondoljuk!
ha akarod folytasd észrevételeid megtételét, ha jogosak, akkor segítségnek vesszük, és ezért nem is hagynánk senkit kiutálni, mint ahogyan sanyi vagy Jenó sem lett kiutálva, max. ha nem értünk velük egyet, akkor nem moderálunk!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 23. vasárnap 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
na Jenó átvette a helyem! szeretném ha őt is kiutálnátok!
valóban az, mindjárt meg lesz a reakció rá!
köci az infót! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 23. vasárnap 19:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 23. vasárnap 19:34
köci az infót! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 23. vasárnap 19:34), amit ide kattintva olvashatsz)
piramis játékok | Nyitotta: k0vi (2007.09.23 19:23)
szerintem ez gáz!
szerintem ez gáz!
Ja vagy úgy!Mindenkit bánt(engem kivéve, na de ezt nem kell magyaráznom, hiszen én már minősítettem magam), csak mi nem merünk szólni, de Te kimondtad, helyettünk!...
A viccet félre rakva súgok neked valamit[valamint FELHÍVOM A FIGYELMEDET(hogy ne legyen off)]:
Nagyon naiv vagy!Csak azt írta, hogy az a rész tetszik neki, hogy "mindenre kapható vagyok"(ezt egy lány írta). Ennek melyik része számodra(és persze mindenki számára) az olyannyira sértő, hogy ki kellene moderálni?
Továbbá azt is megsúgom, hogy -ez már csak saját egyéni vélemény- engem sokkal jobban sértenek az olyan üzenetek, amikben :felekasztanák,felrobbananák,legyilkolnák,megszúrkálnák, esetleg megkínoznák az *XYZ* embert.Ha azokat sem moderálják ki mindet, akkor egy "bók" szerű üzenetet /amit NEM neked címeztek(!)/ szerintem nem lenne igazságos kimoderáli.
(kiv. ha pontvadász és a hsz-eivel együtt tiltsák persze)
**akármilyen ember:zsidó,buzi,pedofil,cigány,néger............
(megkérlek ha esetleg válaszolsz, azt ne itt tedd nehogy szóljanak) (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 09. 23. vasárnap 18:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 23. vasárnap 18:56
A viccet félre rakva súgok neked valamit[valamint FELHÍVOM A FIGYELMEDET(hogy ne legyen off)]:
Nagyon naiv vagy!Csak azt írta, hogy az a rész tetszik neki, hogy "mindenre kapható vagyok"(ezt egy lány írta). Ennek melyik része számodra(és persze mindenki számára) az olyannyira sértő, hogy ki kellene moderálni?
Továbbá azt is megsúgom, hogy -ez már csak saját egyéni vélemény- engem sokkal jobban sértenek az olyan üzenetek, amikben :felekasztanák,felrobbananák,legyilkolnák,megszúrkálnák, esetleg megkínoznák az *XYZ* embert.Ha azokat sem moderálják ki mindet, akkor egy "bók" szerű üzenetet /amit NEM neked címeztek(!)/ szerintem nem lenne igazságos kimoderáli.
(kiv. ha pontvadász és a hsz-eivel együtt tiltsák persze)
**akármilyen ember:zsidó,buzi,pedofil,cigány,néger............
(megkérlek ha esetleg válaszolsz, azt ne itt tedd nehogy szóljanak) (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 09. 23. vasárnap 18:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Tájékosztatásul irom számodra hogy nem csak az én izzlésem bántja,csak én szóvá is tettem.És úgygondolom hogy azt a sort nem te irtad.De ha neked tetszik csak magad minősited.Na dehát emberek külömbözőek vagyunk,ahogy mondani szokták izlések és pofonok....
Most látom:
"sanyisanyi74[VIP] #811 | ma 19:32
Ha valami gondod van velem kicsricsike,van arra más topic is hogy közöld
pl:OFF topic,haragszom rád egymásközzti viták topic.
Te se vagy új enyit már tudhatnál,illik betartani a fórum szabályait"
Naa Sanyesz!Miért oda reagáltál a beintős válaszra?Miért nem a megfelelő topicba?
Ejnye, ennyit már igazán tudhatnál...
(mellesleg én ezt most azért ideírtam mert tudom ,h itt elfogod olvasni)
"sanyisanyi74[VIP] #811 | ma 19:32
Ha valami gondod van velem kicsricsike,van arra más topic is hogy közöld
pl:OFF topic,haragszom rád egymásközzti viták topic.
Te se vagy új enyit már tudhatnál,illik betartani a fórum szabályait"
Naa Sanyesz!Miért oda reagáltál a beintős válaszra?Miért nem a megfelelő topicba?
Ejnye, ennyit már igazán tudhatnál...
(mellesleg én ezt most azért ideírtam mert tudom ,h itt elfogod olvasni)
dako!
a motoros topicot kezelhetnéd!
Talma megint második lett és továbbnövelte az előnyét az összetettben!
Miért mindig nekem kell berakni a motoros és F1-es hétvége eredményeit, képeit és csajait???
Miért mindig nekem kell berakni a motoros és F1-es hétvége eredményeit, képeit és csajait???
ezért tartalak! nézzenek oda, még háborog!
lefoglal az asszony! kevés az időm! hála istennek! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 09. 23. vasárnap 20:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 23. vasárnap 20:04
lefoglal az asszony! kevés az időm! hála istennek! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 09. 23. vasárnap 20:04), amit ide kattintva olvashatsz)
dako!
És az Neked miért volna jó ?
Egyébként engem nem fognak, mert ceretnek !!!
És ha azt hiszed, hogy Téged utálnak, erősitsd az önbizalmadat !!!
2007. 09. 23. vasárnap 12:12
Egyébként engem nem fognak, mert ceretnek !!!
És ha azt hiszed, hogy Téged utálnak, erősitsd az önbizalmadat !!!
na Jenó átvette a helyem! szeretném ha őt is kiutálnátok!
ne hazudj! beszélj a nsaját nevedben!
de igen is kiutáltunk dákó!
Te kis jelentgető pöcs!
azért utáltalak ki, mert egy csomó jóü topicot nyitottál és rájuk se baxol!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 09. 23. vasárnap 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)
de igen is kiutáltunk dákó!
Te kis jelentgető pöcs!
azért utáltalak ki, mert egy csomó jóü topicot nyitottál és rájuk se baxol!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 09. 23. vasárnap 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Annyit vitatkoztok a tiltásokon. Sokkal egyértelműbbek a pontvadászok. Nagyrészük nem fórumozik, inkább hozzászól a sorozatokhoz, videókhoz. Ez rögtön 4 pont (3 hozzászólás és 1 szavazás) Viszont két hozzászólásuk között 180 fokot vesz a véleményük, izlésük. Ez mi, ha nem pontvadászság?
yaneek77
kvíz-es hszed
kvíz-es hszed
inkább grízes!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 09. 26. szerda 07:37), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 09. 26. szerda 07:37), amit ide kattintva olvashatsz)
uiol
Jó pár topicot tett "színesebbé" tartalmas hsz-eivel. Ezért javasolnék neki egy kis gondolkodást. Tüpisch pontvadász.
Jó pár topicot tett "színesebbé" tartalmas hsz-eivel. Ezért javasolnék neki egy kis gondolkodást. Tüpisch pontvadász.
Kedves Képfeltöltö forumozók!Meghirdetem a MÜVÉSZETI HETET a képes topicba!Holnaptól azaz HÉTFÖTÖL-PÉNTEKIG tart.Kérlek benneteket hogy igyekezzetek minél müvészibb képeket felrakni a témákban,és az itt lévö topic-omban lehet reagálni a képekre.Köszönettel:GYAPOTH!
Szia Gyapoth !
Az ötlet nagyon jo,de ha megengeded,lenne egy par javaslatom.
MÜVÉSZETI HETEKET..mivel tovabb tart az egesz ceco (mi nektek jo)
Korlatozni a Topicokat..kb. 5 hetente..(atlathatobb)
Napi egy hsz. max. 3 fotoval,ugyanarrol a modelröl...stb.
Szerintem ilyen iranyba mozogni,csak erdekesebb.
Es egy rövid komment se hianyozzon a foto mellöl,mivel nem egyforman gondolkodunk.
At lehet ezt vinni ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 30. vasárnap 18:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 30. vasárnap 18:50
Az ötlet nagyon jo,de ha megengeded,lenne egy par javaslatom.
MÜVÉSZETI HETEKET..mivel tovabb tart az egesz ceco (mi nektek jo)
Korlatozni a Topicokat..kb. 5 hetente..(atlathatobb)
Napi egy hsz. max. 3 fotoval,ugyanarrol a modelröl...stb.
Szerintem ilyen iranyba mozogni,csak erdekesebb.
Es egy rövid komment se hianyozzon a foto mellöl,mivel nem egyforman gondolkodunk.
At lehet ezt vinni ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 30. vasárnap 18:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (20803)
Admin
Kedves Képfeltöltö forumozók!Meghirdetem a MÜVÉSZETI HETET a képes topicba!Holnaptól azaz HÉTFÖTÖL-PÉNTEKIG tart.Kérlek benneteket hogy igyekezzetek minél müvészibb képeket felrakni a témákban,és az itt lévö topic-omban lehet reagálni a képekre.Köszönettel:GYAPOTH!
Az egy hét eredményének tükrében a legjobb és legaktívabb képfeltöltőnek (a képAdmin javaslatára) 1 hetes VIP tagságot felajánlok!
(szoni ötletei nem rosszak!) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 30. vasárnap 18:50), amit ide kattintva olvashatsz)
(szoni ötletei nem rosszak!) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 30. vasárnap 18:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin
Tuning topic javítást kérek!
(megoldva: tom)
(megoldva: tom)
Csak a szexképekvideók kategóriában vagy bárhol csak témához illő legyen?
Admin

tom1019

dino70