csak szexkép-videók kategóriában!
(Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 10. 01. hétfő 18:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 01. hétfő 18:58
Csak a szexképekvideók kategóriában vagy bárhol csak témához illő legyen?
Értem.És olyat sem szabad, hogy van Michelle Wild-ról egy nagyon jó képem ami a "szép fenekek..." topicba illene, szóval azt oda beszúrni is tilos.
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 10. 01. hétfő 19:00), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 10. 01. hétfő 19:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Menj át gyapothAdmin szobájába, és egyeztess vele!
(de szerintem minden képes topicba lehet, amihez jogosultsága van, és a saját képeidet is pakolgathatod ide-oda, azért mondjon Ő Áment rá!)
(Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 10. 01. hétfő 19:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 01. hétfő 19:12
(de szerintem minden képes topicba lehet, amihez jogosultsága van, és a saját képeidet is pakolgathatod ide-oda, azért mondjon Ő Áment rá!)
(Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 10. 01. hétfő 19:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Értem.És olyat sem szabad, hogy van Michelle Wild-ról egy nagyon jó képem ami a "szép fenekek..." topicba illene, szóval azt oda beszúrni is tilos.
tenger
-----------------------------------------------
ismerd meg a fórumot!
- csak érdemi hsz-kel gyere (tartalom, és nem a hsz. mennyiség a lényeg)
- a képes topicokba ne írkálj félsoros - jelzős sziporkákat!
-----------------------------------------------
ismerd meg a fórumot!
- csak érdemi hsz-kel gyere (tartalom, és nem a hsz. mennyiség a lényeg)
- a képes topicokba ne írkálj félsoros - jelzős sziporkákat!
kedves ékezetes nevű fórumozók!
a f@..om ki van avval, hogy a foxiból nem lehet titeket tiltani, és ilyenkor át kell mennem az ie-be...ezért azt találtam ki, hogy az ékezetes fórumozókat egy hétre fogom tiltani, függetlenül az elkövetett bűntől, evvel is bosszút állva a foxiból történő átjelentkezésemért
a f@..om ki van avval, hogy a foxiból nem lehet titeket tiltani, és ilyenkor át kell mennem az ie-be...ezért azt találtam ki, hogy az ékezetes fórumozókat egy hétre fogom tiltani, függetlenül az elkövetett bűntől, evvel is bosszút állva a foxiból történő átjelentkezésemért
nem evvel, hanem ezzel!
pláne nem ezvel!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 10. 07. vasárnap 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 07. vasárnap 10:03
pláne nem ezvel!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 10. 07. vasárnap 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
kedves ékezetes nevű fórumozók!
Bocs, offolok, de ezt muszáj betennem, a Korrektorblogból másoltam ki:
"Mindenki, aki megütközik az avval-ban a visszafelé hasonuláson, ugyan, kezdje el ragozni az az, ez névmást:
abba, ebbe, abban, abból, ahhoz, akként, annak, annál, arra, arról, attól,
sőt, képezheti is: abbeli, effajta, ekkora, afféle.
Vagyis az ez, az z-je hasonul, keményen, vastagon. Miért pont a -val, -vel v-jéhez ne hasonulna? Hasonul is. Aztán hol a z a keményebb legény, hol a v. Akár mondhatnánk azt is, hogy az avval, evvel a normális, az azzal, ezzel rendhagyó."
teljes cikk (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 07. vasárnap 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 07. vasárnap 13:26
"Mindenki, aki megütközik az avval-ban a visszafelé hasonuláson, ugyan, kezdje el ragozni az az, ez névmást:
Vagyis az ez, az z-je hasonul, keményen, vastagon. Miért pont a -val, -vel v-jéhez ne hasonulna? Hasonul is. Aztán hol a z a keményebb legény, hol a v. Akár mondhatnánk azt is, hogy az avval, evvel a normális, az azzal, ezzel rendhagyó."
teljes cikk (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 07. vasárnap 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
nem evvel, hanem ezzel!
pláne nem ezvel!
pláne nem ezvel!
Megérdemelnél ezért egy figyelmeztető tiltást (még ha poénból is hsz-tél), mert tudod jól, hogy nem évődünk a fórumban a "hejesirásokon"!!!HOZZÁSZÓLÁSOKNAK A TARTALMI RÉSZE A LÉNYEG!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 07. vasárnap 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 07. vasárnap 13:26
nem evvel, hanem ezzel!
pláne nem ezvel!
pláne nem ezvel!
poénból írtam, de felelősségem teljes tudatában!
számítottam rá, hogy egy hülyeség miatt kapok tiltást vagy tőled vagy miss prune-tól! nem ért volna meglepetés! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 10. 07. vasárnap 16:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 07. vasárnap 16:18
számítottam rá, hogy egy hülyeség miatt kapok tiltást vagy tőled vagy miss prune-tól! nem ért volna meglepetés! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 10. 07. vasárnap 16:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Megérdemelnél ezért egy figyelmeztető tiltást (még ha poénból is hsz-tél), mert tudod jól, hogy nem évődünk a fórumban a "hejesirásokon"!!!HOZZÁSZÓLÁSOKNAK A TARTALMI RÉSZE A LÉNYEG!
A Magyar helyesírási Kéziszótár szerint mindz az ezzel és az evvel helyes, nyelvtanilag használható helyesírás, javasolt azonban az "ezzel-azzal" használata.
Téma lezárva!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 07. vasárnap 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 07. vasárnap 14:50
Téma lezárva!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 07. vasárnap 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Bocs, offolok, de ezt muszáj betennem, a Korrektorblogból másoltam ki:
teljes cikk
teljes cikk
nem kapsz egyikünktől sem (max, ha térdenállva könyörögsz az adminlánynak tiltásod érdekében), csak azt nem értem, hogy miért a helyesírással foglalkozol, amikor lehetne a szexről is véleményed, vagy képeket rakhatnál fel a "képművészeti" versenyhez, vagy pld. ma F1 is volt stb. ???
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 07. vasárnap 17:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 07. vasárnap 17:41
poénból írtam, de felelősségem teljes tudatában!
számítottam rá, hogy egy hülyeség miatt kapok tiltást vagy tőled vagy miss prune-tól! nem ért volna meglepetés!
számítottam rá, hogy egy hülyeség miatt kapok tiltást vagy tőled vagy miss prune-tól! nem ért volna meglepetés!
ninácska86!Idegen szex honlapot linkeltél be a képes topicba!Ez sulyos hiba,még ha a tiéd is a honlap,inkább küld el priviben valakiknek ha akarsz valamit biztos szivesen fogadják majd.Ezzel a tetteddel a végleges tiltás következményét vontad magával!
Lali
----------------------------------------------
abba kellene hagynod a fizázásokat a topicokban (pld. a Tündérkertben, Kovinál is), mert tiltás lesz a vége!
poénjaidra nem vagyok vevő,
arról nem is beszélve, hogy sok embert megsérthetsz megjegyzéseiddel és az ikonjaiddal!
----------------------------------------------
abba kellene hagynod a fizázásokat a topicokban (pld. a Tündérkertben, Kovinál is), mert tiltás lesz a vége!
poénjaidra nem vagyok vevő,
arról nem is beszélve, hogy sok embert megsérthetsz megjegyzéseiddel és az ikonjaiddal!
Qkiska
------
Anyázás miatt véglegesen tiltva, köszönjük az együttmüködést.
------
Anyázás miatt véglegesen tiltva, köszönjük az együttmüködést.
Mindenki figyelmét felhívom, hogy a GG FÓRUM és a CHAT egyre jobban összeintegrálódik, ezért használjátok egyre többet mindkét lehetőséget!
További jó fórumozást és csettelést kívánok!
freeyah
(régi fórum neve freya1)
jogosultságait át őrkitettem az új felhasználói nevére, és egyúttal módosítottam is.
jogai a fórum teljes területére:
- hozzászolások: módosítása, törlése
- témák: módosítása, törlése, törlésre jelölése, fagyasztása
- felhasználók: tiltása: napos( figyelemfelhivó ), hetes( büntető ), végleges( büntető )
feladata: a chat-es témák figyelemmel kisérése, de a forum teljes területén elláthat moderátori tevékenységet.
(régi fórum neve freya1)
jogosultságait át őrkitettem az új felhasználói nevére, és egyúttal módosítottam is.
jogai a fórum teljes területére:
- hozzászolások: módosítása, törlése
- témák: módosítása, törlése, törlésre jelölése, fagyasztása
- felhasználók: tiltása: napos( figyelemfelhivó ), hetes( büntető ), végleges( büntető )
feladata: a chat-es témák figyelemmel kisérése, de a forum teljes területén elláthat moderátori tevékenységet.
tudjátok,hogy nem mükszik "összes téma a kategóriában" a link.
igen, technikai malőr!
jelezve van a szerkesztőknek!
jelezve van a szerkesztőknek!
kijavítva!
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 10. 11. csütörtök 07:56), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 10. 11. csütörtök 07:56), amit ide kattintva olvashatsz)

tom1019

bali
Jhay Hendrix