Yanek77 = Katicika
Mivel régi fórumozónk, és elég sokat adtál ennek a fórumnak, ezért még mindig nyitva áll számodra, hogy vissza gyere az eredeti nick neveden ami Katicika
Yanek77 nick nevet véglegesre tiltom, hozzászólásait meghagyom.
Végleges tiltás
Mivel régi fórumozónk, és elég sokat adtál ennek a fórumnak, ezért még mindig nyitva áll számodra, hogy vissza gyere az eredeti nick neveden ami Katicika
Yanek77 nick nevet véglegesre tiltom, hozzászólásait meghagyom.
Végleges tiltás
Igod
-----------------------------------------------------
töröltem a képes kategóriába tett hszeidet...túl sok volt ahhoz, hogy javítsam, viszont nem jelentek meg a képeid...használj képfeltöltőt!
egy kis segítség:
1. www.imageshack.us

2. www.kepfeltoltes.hu

-----------------------------------------------------
töröltem a képes kategóriába tett hszeidet...túl sok volt ahhoz, hogy javítsam, viszont nem jelentek meg a képeid...használj képfeltöltőt!
egy kis segítség:
1. www.imageshack.us

2. www.kepfeltoltes.hu

kelemen_anna
Tisztelt admin társak!
Úgy gondolom (Szilvával egyetemben), hogy ezen nick mögött egy (eddig ismert vagy új) másik fórumozó bújik meg, nem pedig az, akinek vallja magát.
Mindezen okok miatt kérem, hogy amennyiben a fórumozó nem igazolja, hogy valóban ő az, akinek vallja magát, így a nicket félrevezető, megtévesztő mivolta miatt (GG szabályzatba ütközik ez!) véglegesen töröljük.
Ezen kívül a továbbiakban (ebben döntésig) a KA topicban a hozzászólásait törlöm, mivel meggyőződésem az, amit fentebb jeleztem.
Tisztelt admin társak!
Úgy gondolom (Szilvával egyetemben), hogy ezen nick mögött egy (eddig ismert vagy új) másik fórumozó bújik meg, nem pedig az, akinek vallja magát.
Mindezen okok miatt kérem, hogy amennyiben a fórumozó nem igazolja, hogy valóban ő az, akinek vallja magát, így a nicket félrevezető, megtévesztő mivolta miatt (GG szabályzatba ütközik ez!) véglegesen töröljük.
Ezen kívül a továbbiakban (ebben döntésig) a KA topicban a hozzászólásait törlöm, mivel meggyőződésem az, amit fentebb jeleztem.
vadcicuskaaa
Hozzászólását a Celeb topicból töröltem, mert egyrészt nem a témához kapcsolódott, másrészt pedig teljesen semmitmondó hsz volt.
Mivel csak 1 ilyennel találkoztam (eddig) tőle, így elég szerintem a figyelmeztetés.
Hozzászólását a Celeb topicból töröltem, mert egyrészt nem a témához kapcsolódott, másrészt pedig teljesen semmitmondó hsz volt.
Mivel csak 1 ilyennel találkoztam (eddig) tőle, így elég szerintem a figyelmeztetés.
sajnos a látványtól és a felháborodástól begörcsölt a jobb kezem mutatóujja és "véletlen" a végleges tiltó gombot nyomtam meg!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 11. 07. szerda 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 11. 07. szerda 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszi, tom, akkor te már törölted is! Köszi!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 11. 07. szerda 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 07. szerda 13:11
tricker89
Egy idétlen "nyeremény" oldal reklámozása miatt legalább 1 hét pihit javaslok neki!
Hozzászólását már moderáltam, utána törölni is fogom.
Egy idétlen "nyeremény" oldal reklámozása miatt legalább 1 hét pihit javaslok neki!
tricker89
Én pedig arra hívnám fel kedves fórumozónk (és mindenki) figyelmét, hogy használjunk képfeltöltőt! Ne a kép direkt linkjét tegyétek be, mert ha a hivatkozott oldal megváltozik, vagy esetleg védett, akkor itt nem fog megjelenni.
Megoldás: Kép lementés, képfeltöltő használata, majd ide feltöltés.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 11. 02. péntek 21:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 02. péntek 21:12
Megoldás: Kép lementés, képfeltöltő használata, majd ide feltöltés.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 11. 02. péntek 21:12), amit ide kattintva olvashatsz)
csipakukac
-------------------------------------
kitöröltem a dukai sorozatodat a tökéletes nőből...elég, ha csak egy helyre teszed be
és a jövőben se duplikálj!
(mintha lett volna még egy-két azonos képed, de nem néztem végig rendesen)
kitöröltem a dukai sorozatodat a tökéletes nőből...elég, ha csak egy helyre teszed be
csipakukac
MAX. harom !!...ne legyen geppuska. Csak javaslat,ne gubozz be.
NE OFFOLJÁTOK A KÉPES TOPICOKAT 1-2 SZAVAS JELZŐKKEL!!!
hééééé
Kan-durr
------------------------------------------
látom új vagy, de ne offold a képes topicokat jelzős megjegyzéseiddel!
azt mondod, hogy 52 éves vagy, akkor annak megfelelően is viselkedj és írj, mert FIGYELMEZTETLEK, hogy hamar ki fogsz pottyanni a fórumból!
Kan-durr
------------------------------------------
látom új vagy, de ne offold a képes topicokat jelzős megjegyzéseiddel!
azt mondod, hogy 52 éves vagy, akkor annak megfelelően is viselkedj és írj, mert FIGYELMEZTETLEK, hogy hamar ki fogsz pottyanni a fórumból!
a koráról azt mondta, h nem Ő volt!
de több bevásárlóközpontot bevallott! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 10. 30. kedd 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 30. kedd 13:11
de több bevásárlóközpontot bevallott! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 10. 30. kedd 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)
egyenlőre 1 hetes tiltás + hsz-i törlése! (tom: 1532)
a koráról neki kellene nyilatkozni (várjuk meg vele)!
a koráról neki kellene nyilatkozni (várjuk meg vele)!
egyenlőre 1 hetes tiltás + hsz-i törlése! (tom: 1532)
a koráról neki kellene nyilatkozni (várjuk meg vele)! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 10. 30. kedd 11:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 30. kedd 11:57
a koráról neki kellene nyilatkozni (várjuk meg vele)! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 10. 30. kedd 11:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Amilo55 hihetetlen bőbeszédűen fejti ki véleményét a fórumon, és tájékozottságából is arra következtetek, hogy a 18 éves korhatáron alul van!
Amilo55 hihetetlen bőbeszédűen fejti ki véleményét a fórumon, és tájékozottságából is arra következtetek, hogy a 18 éves korhatáron alul van!
amilo55 !
kérdéseidet megfelelő helyen tedd fel!
ismerd meg a
új topicot csak akkor hozzál létre, ha nincs hasonló téma a különböző rovatokban, de ehhez körültekintőbbnek és türelmesebbnek kellene lenned!
ma este már másodszor kellett figyelmeztetni, legközelebb tiltalak, hogy ne csak irkálj, hanem figyeld (olvasd is) a segítségnek szánt intelmeket!
kérdéseidet megfelelő helyen tedd fel!
ismerd meg a
fó
, mielőtt mindenhová feleslegesen beírogatsz (nézd át a rovatokat, hogy milyen témákat hol találsz, és próbálj megfelelő helyre hozzászólni, véleményezni és kérdezni)! alf
ru alf
mo alf
túj topicot csak akkor hozzál létre, ha nincs hasonló téma a különböző rovatokban, de ehhez körültekintőbbnek és türelmesebbnek kellene lenned!
ma este már másodszor kellett figyelmeztetni, legközelebb tiltalak, hogy ne csak irkálj, hanem figyeld (olvasd is) a segítségnek szánt intelmeket!
egyetértek, de továbbra is az a tanácsom (mivel könnyen felismerhetőek "kivülről" is a szar minőségű videóik), hogy ne nézze, akinek nem tetszik és ne is véleményezze!
az élteti őket, hogy agyon kommentáljátok, ezen élvezkednek!
amennyiben érdektelenségbe fulladna a videóik, akkor szinte tuti, hogy abba is hagynák!!!
(ez egy tanács volt a védekezésre ellenük)
mivel törvényt nem sértenek (max. egyeseknél a jóízlés határát súrolják), ezért moderálni nincs jogom sem nekem, sem másnak!
csak a szerkesztők dönthetnek ilyen esetben, illetve a rovat felelőse moderálhat-törölhet!
ha nem teszik, akkor meg van rá az okuk.
sajnálom, ebben a kérdésben többet nem tudok segíteni, és a téma részemről off!
megerősítem, hogy a videókat továbbra is gusztustalan, pocsék és szinvonalatlan munkának tartom, de ez a fenti véleményemet nem befolyásolja!
az élteti őket, hogy agyon kommentáljátok, ezen élvezkednek!
amennyiben érdektelenségbe fulladna a videóik, akkor szinte tuti, hogy abba is hagynák!!!
(ez egy tanács volt a védekezésre ellenük)
mivel törvényt nem sértenek (max. egyeseknél a jóízlés határát súrolják), ezért moderálni nincs jogom sem nekem, sem másnak!
csak a szerkesztők dönthetnek ilyen esetben, illetve a rovat felelőse moderálhat-törölhet!
ha nem teszik, akkor meg van rá az okuk.
sajnálom, ebben a kérdésben többet nem tudok segíteni, és a téma részemről off!
megerősítem, hogy a videókat továbbra is gusztustalan, pocsék és szinvonalatlan munkának tartom, de ez a fenti véleményemet nem befolyásolja!
amilo55
képes topicban nem írunk hozzászólást, főleg nem olyanokat, mint amit te...töröltem őket
topicnyitás előtt legközelebb nézz körül a fórumon
képes topicban nem írunk hozzászólást, főleg nem olyanokat, mint amit te...töröltem őket
topicnyitás előtt legközelebb nézz körül a fórumon
a másik dolog, hogy minden videjóó egy kaptafára megy! semmi változatosság!
maandag, oktober 23, 2006
Femjoy Kinga "Lido"
-----------------------------------------
megtaláltuk a profi sorozat linkjét (amit ide nem lehet ugyan belinkelni, mert idegen fizetős szexhonlap), de a csalás egyértelműen bizonyatott!!!
a sorozat törölve, feltöltője figyelmeztetve!
(a csalás nem szép dolog, pontokat nem így kell szerezni!!!)
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 17:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 28. vasárnap 17:24
Femjoy Kinga "Lido"
-----------------------------------------
megtaláltuk a profi sorozat linkjét (amit ide nem lehet ugyan belinkelni, mert idegen fizetős szexhonlap), de a csalás egyértelműen bizonyatott!!!
a sorozat törölve, feltöltője figyelmeztetve!
(a csalás nem szép dolog, pontokat nem így kell szerezni!!!)
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 17:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Magyar amatőr lányok:
5238. sorozat
pola26
--------------------------------------------
DrAnthony[VIP]
2007 Oct 28 Vasárnap 16:34
Szánalmas... Se nem magyar, se nem amatőr... Ha kitakarod a fejét, tán fel sem tűnik, hogy egy ismert netes szépség a lány... De így... Tudod, hogy pápá az 5000 GG pontodnak??? Mert sajna ezt (munkakörömből adódóan) jelentenem kell...
----------------------------------------------------
Bart S.[VIP]
2007 Oct 28 Vasárnap 14:13
Szépnek nagyon szép, de ezek nem amatőr képek az is biztos!
5238. sorozat
pola26
--------------------------------------------
DrAnthony[VIP]
2007 Oct 28 Vasárnap 16:34
Szánalmas... Se nem magyar, se nem amatőr... Ha kitakarod a fejét, tán fel sem tűnik, hogy egy ismert netes szépség a lány... De így... Tudod, hogy pápá az 5000 GG pontodnak??? Mert sajna ezt (munkakörömből adódóan) jelentenem kell...
----------------------------------------------------
Bart S.[VIP]
2007 Oct 28 Vasárnap 14:13
Szépnek nagyon szép, de ezek nem amatőr képek az is biztos!

tom1019

Izgalmas