Hali, nemtom ezt hol kéne abszolút témába vágóan beírnom, de többek között a videók toplistája egy éve átmenetileg nem elérhető... Nem elhet hogy ezzel kéne valamit kezdeni? (ha rossz helyre írtam az illetékesek esetleg továbbítsák a jó topikba pls, kösz)
A Goth lányokból miért tűnt el 3 képem?
Sajnos én voltam mert,nem használtál képfeltöltöt és igy egy idö után csak a piros x jelent meg.Hiába probáltam rákeresni az oldalra,de sajna nem tudtam segiteni,igy törölnöm kellet öket.Maradok üdvözlettel Gyapoth
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 16. vasárnap 12:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 16. vasárnap 12:04
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 16. vasárnap 12:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (75419)
A Goth lányokból miért tűnt el 3 képem?
Az OFF topic 3815hsz csak logó"
"
Ezt csak azért jelzem mert tom azt irta hogy minden ilyett töröl,és hát mindent ő se láthat
"Ezt csak azért jelzem mert tom azt irta hogy minden ilyett töröl,és hát mindent ő se láthat
másold be azt a hszt, ahol tom ezt írta, és az elérhetőséget is linkeld be...léccci
köszi
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 12. 16. vasárnap 13:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 16. vasárnap 13:27
köszi
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 12. 16. vasárnap 13:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Az OFF topic 3815hsz csak logó"
"
Ezt csak azért jelzem mert tom azt irta hogy minden ilyett töröl,és hát mindent ő se láthat
"Ezt csak azért jelzem mert tom azt irta hogy minden ilyett töröl,és hát mindent ő se láthat
E topic 1591hsz található
Minden olyan hsz-t ami CSAK IKONOKAT tartalmaz törlök!!!
Azokat a rövid/jelzős érzelemkitőréseket is automatikusan törlöm, amit a képes topicokba írtok! A képes topicokba ne írjatok szöveges hsz-ket, arra ott van a KépesAdmin külön szobája!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 12. 16. vasárnap 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 16. vasárnap 13:45
Azokat a rövid/jelzős érzelemkitőréseket is automatikusan törlöm, amit a képes topicokba írtok! A képes topicokba ne írjatok szöveges hsz-ket, arra ott van a KépesAdmin külön szobája!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 12. 16. vasárnap 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)
másold be azt a hszt, ahol tom ezt írta, és az elérhetőséget is linkeld be...léccci
köszi
köszi
tom1019... figy.felhívás ...1591#
ennek értelmében az off topic 3815#-ét törlöm
( megnyugodtál édes sancim?
)
ennek értelmében az off topic 3815#-ét törlöm
( megnyugodtál édes sancim?
)
A goth-os topikból törölt kép címe, kedves Gyapi: Bellydance Gothic, ezért szúrhattam oda be, még jó, hogy észrevetted és nagyon operatíven intézkedtél!
Mégegyszer hálás köszönet!
Ezért vagyok talán!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 16. vasárnap 16:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 16. vasárnap 16:39
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 16. vasárnap 16:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
A goth-os topikból törölt kép címe, kedves Gyapi: Bellydance Gothic, ezért szúrhattam oda be, még jó, hogy észrevetted és nagyon operatíven intézkedtél!
Zsuzska77, kicsit talán bővebben, kicsit talán érdemiebben!
És nehogy megállj napi 10-nél (+/- 1-2), mert az gyanús...
És nehogy megállj napi 10-nél (+/- 1-2), mert az gyanús...
Pisti67!Többszöri figyelmeztesés ellenére elnyerted az 1 hetes stop and go-t!Indok:képes topic összebarmolása,1 napos stop and go nem hagyott benned elég nyomot!

Mme! Javíts egy kicsit a nappaliban, pls!!! (17437,17442,17444)
ha kicsit késve is, de megtettem
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 12. 18. kedd 16:45), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 12. 18. kedd 16:45), amit ide kattintva olvashatsz)
akkor javaslom, hogy nézegesd a videókat, meg az amatőröket...ha már egyszer itt nincs dolgod
Apasy!Majdnem mindenhova beirtad a társkeresö topic-okba hogy lányokat szeretnél fotozni.Még oda is ahova nem kellet volna.Mivel nem az én topicom,ezért a többi admin itélkezésére bizlak!Csunya - csunya amit csináltál!!
pénisz átlagos topic!!!
churs #3057 | ma 19:07
jó napot én csak 12 éves vagyok de kis korom ban egyenes volt a péniszem.Most meg görbe de attol félek hogy müteni kell ezt szeretném meg kérdezni hohy müteni kell?
churs #3057 | ma 19:07
jó napot én csak 12 éves vagyok de kis korom ban egyenes volt a péniszem.Most meg görbe de attol félek hogy müteni kell ezt szeretném meg kérdezni hohy müteni kell?
Képzeljétek, meg lettem büntetve. Rossz kislány voltam?! Szerintetek az lehetek?
MÁR IRTAM PRIVIT!!!KETTÖT!!!OLVASD LÉGYSZIVES!
(Ez egy válasz Zsuzska77 üzenetére (2007. 12. 20. csütörtök 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 20. csütörtök 20:13
Képzeljétek, meg lettem büntetve. Rossz kislány voltam?! Szerintetek az lehetek?
Rosszaság? Hááát.
Mindenesetre ma is teleszórtál egy rakás topicot a felesleges, egysoros, kétszavas, semmitmondó hsz-eiddel! Úgy látszik 1 napos ban nem volt eléggé jó figyelmeztetés a részedre, mert ugyanazt csinálod!
Amit te "fórumozás" címszóval művelsz, az sok minden, csak nem fórumozás.
1.: Ne csak a topic címére reagálj!
2.: Vedd fel a beszélgetés fonalát, az adott témához szólj, és ne csak a topichoz.
3.: Fórumokon mindenhol büntetendő a párszavas hsz (ezt hívják flame (flém)-nek).
4.: Próbáld megfigyelni, hogy akik IGAZÁN fórumoznak, hogy teszik.
Sok sikert és várunk vissza 1 hét múlva! (Ez egy válasz Zsuzska77 üzenetére (2007. 12. 20. csütörtök 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 20. csütörtök 20:13
Mindenesetre ma is teleszórtál egy rakás topicot a felesleges, egysoros, kétszavas, semmitmondó hsz-eiddel! Úgy látszik 1 napos ban nem volt eléggé jó figyelmeztetés a részedre, mert ugyanazt csinálod!
2.: Vedd fel a beszélgetés fonalát, az adott témához szólj, és ne csak a topichoz.
3.: Fórumokon mindenhol büntetendő a párszavas hsz (ezt hívják flame (flém)-nek).
Sok sikert és várunk vissza 1 hét múlva! (Ez egy válasz Zsuzska77 üzenetére (2007. 12. 20. csütörtök 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Hello doki!Már megbeszéltem a hölgyikével a dolgokat,értelmes.Remélem oszlopos tagja lesz a forumunknak!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 12. 20. csütörtök 20:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 20. csütörtök 20:31
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 12. 20. csütörtök 20:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Rosszaság? Hááát.
Sok sikert és várunk vissza 1 hét múlva!
Sok sikert és várunk vissza 1 hét múlva!

tom1019

eurotica