De, hidd el... Sajnos ez a nagy valóság...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 23. szerda 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 23. szerda 17:22

Törölt felhasználó (69371)

szerintem a képes topicokba direkt írkálnak... nem hiszem el, hogy egy 18 éves +++ embernek nincs ennyi esze, vagy ne tudjon olvasni....
potter0010
---------------------------------
nagy luzer vagy!
időnként megjelensz, és egy nagy "pontvadász" akcióba kezdesz, szinte semmi érdemi mondanivalóval!
többet nem figyelmeztetlek!
kérlek ismerd meg a fórumot,
s ne szórd tele egy soros frappáns megjegyzésekkel (semmitmondó jelzőkkel) a topicokat,
nálunk nem csak a téma címre kell reagálni hanem, a téma fonalát tovább víve bekapcsolódni abba!
nagy luzer vagy!
időnként megjelensz, és egy nagy "pontvadász" akcióba kezdesz, szinte semmi érdemi mondanivalóval!
többet nem figyelmeztetlek!

kérlek ismerd meg a fórumot,
s ne szórd tele egy soros frappáns megjegyzésekkel (semmitmondó jelzőkkel) a topicokat,
nálunk nem csak a téma címre kell reagálni hanem, a téma fonalát tovább víve bekapcsolódni abba!
hztb
Rúgjátok már ki a p*csába.
Telelöki a topicokat a hülye linkjével..
Rúgjátok már ki a p*csába.
Telelöki a topicokat a hülye linkjével..
hztb nevü forumozonk végleges tiltásáért könyörög az Izgat ha megdugják a feleségemet cimü topicban!Szerintem beszabadult hozzánk a gyépés tanára nélkül!Amit belinkelt azt én rontottam el mert pont gyüjtögetös játék.Tehát már nem él!

egyenlőre 1 hetes tiltást kapott, és hsz-i törölve, de ha nem javul meg, akkor végleges lehet a vége!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 29. kedd 16:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 29. kedd 16:34

Törölt felhasználó (20803)
VIP
Admin

hztb nevü forumozonk végleges tiltásáért könyörög az Izgat ha megdugják a feleségemet cimü topicban!Szerintem beszabadult hozzánk a gyépés tanára nélkül!Amit belinkelt azt én rontottam el mert pont gyüjtögetös játék.Tehát már nem él!

cod
Teleoffolta semmitmondó hsz-ekkel a Celeb témát (többek közt).
(1 hét tiltás + hsz-nek törlése! :tom)
Tiltását és hsz-einek törlését kérem.
Teleoffolta semmitmondó hsz-ekkel a Celeb témát (többek közt).
(1 hét tiltás + hsz-nek törlése! :tom)
Tiltását és hsz-einek törlését kérem.
H Csaba
az összes semmitmondó, és NEM a témákhoz illó hsz-det töröltem, valamint figyelmeztesésképpen 24 órára tiltottalak!
ha folytatod a fórum offolását, akkor én folytatom TE offolásodat!
az összes semmitmondó, és NEM a témákhoz illó hsz-det töröltem, valamint figyelmeztesésképpen 24 órára tiltottalak!
ha folytatod a fórum offolását, akkor én folytatom TE offolásodat!

egy kvazimódó garázdálkodik a Képtár saját fotókkal, chateseknek és fórumosoknak (CSAK KÉPEK) topikban...
(Qvazinak 1 hét tiltás a jutalma! :tom)

képes topicok megint tele szöveggel....áááá
(megtisztítva!)
(megtisztítva!)
Atesz022 Somogy megyei társkeresöböl kéri 24 órás pihenöjét a mocskos szája miatt!
minden kívánságod teljesítve
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 06. kedd 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 06. kedd 20:58

Törölt felhasználó (20803)
VIP
Admin

Atesz022 Somogy megyei társkeresöböl kéri 24 órás pihenöjét a mocskos szája miatt!
hehe azt hittem katzor átment merészbe!
"Qvazinak 1 hét tiltás a jutalma! :tom"
és én Q nélkül olvastam!
és csak
, hogy tom tiltja vazit 1 hétre
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 05. 06. kedd 10:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 06. kedd 10:30
"Qvazinak 1 hét tiltás a jutalma! :tom"
és én Q nélkül olvastam!

és csak

egy kvazimódó garázdálkodik a Képtár saját fotókkal, chateseknek és fórumosoknak (CSAK KÉPEK) topikban...

korsos_szilvi tiltását kérem 24 órára mert a társ keresöben sport cipö reklámot tett be!
Sziasztok, lehet, hogy nem a megfelelő helyre írom, akkor bocsánat előre is.
Nem tudom, hogy másnál is fennáll-e az a probléma, hogy nem tudja megnézni az üzeneteit?
Már sokszor kaptam és írtam is levelet, de ez alkalommal nem lehet megnyitni. Mi lehet a gond?
Köszi előre is, ha valaki érdemleges választ ad.
Nem tudom, hogy másnál is fennáll-e az a probléma, hogy nem tudja megnézni az üzeneteit?
Már sokszor kaptam és írtam is levelet, de ez alkalommal nem lehet megnyitni. Mi lehet a gond?
Alul, E-mail küldés az ügyfélszolgálat részére!
és hibabejelentés! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 10. szombat 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 10. szombat 22:27
és hibabejelentés! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 10. szombat 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (217845)

Sziasztok, lehet, hogy nem a megfelelő helyre írom, akkor bocsánat előre is.
a mai napon módosítottam két topic témáját:
csillagok a zenevilág egén----> ide kerülhetnek a videók, képek (lehetőség szerint minél szexibbek), vélemények az előadókról, számokról
dallamok hullámhosszán...CSAK DALSZÖVEGEK----> ide csak dalszövegeket tegyetek be
minden hszt, ami nem az új témák meghatározásának felelnek meg törölni fogunk...külön figyelmeztetés nélkül
csillagok a zenevilág egén----> ide kerülhetnek a videók, képek (lehetőség szerint minél szexibbek), vélemények az előadókról, számokról
dallamok hullámhosszán...CSAK DALSZÖVEGEK----> ide csak dalszövegeket tegyetek be
minden hszt, ami nem az új témák meghatározásának felelnek meg törölni fogunk...külön figyelmeztetés nélkül
**** mod:prune
segitsetek!!!
remalna@citromail.hu email cimre varom a meghivot koszike elore is legyszi ne toroljetek rakok fel videot halabol es kepet
segitsetek!!!
remalna@citromail.hu email cimre varom a meghivot koszike elore is legyszi ne toroljetek rakok fel videot halabol es kepet
ha nem fejezed be, akkor tiltani foglak
(Ez egy válasz remalna üzenetére (2008. 05. 13. kedd 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 13. kedd 19:27

**** mod:prune
segitsetek!!!
segitsetek!!!
rbtr
----------------------------------------------
utólagos engedelmeddel felcseréltem a vicc topicos és a poénok topicos hszedet

O köszönöm szépen és hát persze hogy nem gond.
Na további szép napot
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 05. 14. szerda 21:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 14. szerda 21:11
Na további szép napot

rbtr