Szívesen!
a gondodat meg kijavítom (sokszor csak gépiesen dolgozok, ebből adódóan hibázhatok is, de jogos észrevételeket minden esetben igyekszem rendbe tenni)!
mindettől függetlenül 1 nap 1 hsz, max. több tartalommal!
ha meg valami javaslatod kiegészítésed van szólj egy adminnak, majd segít!
a gondodat meg kijavítom (sokszor csak gépiesen dolgozok, ebből adódóan hibázhatok is, de jogos észrevételeket minden esetben igyekszem rendbe tenni)!
Hadd kérdezzem már meg a sima tom1019 is te vagy ? Valahogy most nem vagyok ezzel tisztában,
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 05. 23. péntek 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 23. péntek 13:09
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 05. 23. péntek 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Szívesen!
simatom1019
asszem tom skizofrén...van neki egy gonosz, csúnya admin énje...és most lett neki egy romantikázós, kedves, bűbájos tomika énje
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 05. 23. péntek 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 23. péntek 13:30
asszem tom skizofrén...van neki egy gonosz, csúnya admin énje...és most lett neki egy romantikázós, kedves, bűbájos tomika énje
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 05. 23. péntek 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Hadd kérdezzem már meg a sima tom1019 is te vagy ? Valahogy most nem vagyok ezzel tisztában,
minden esetre kommentálja a képes topicot
Egy nap büntit fog magának adni?????
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 05. 23. péntek 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 23. péntek 13:58
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 05. 23. péntek 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)
simatom1019
amíg képet berak, addig rövid kommentet fűzhet hozzá...de ha akarod, akkor megbüntetem
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 05. 23. péntek 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 23. péntek 14:06
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 05. 23. péntek 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
minden esetre kommentálja a képes topicot
surdapapa
A "Csillagok a zenevilág egén..." topciban.
Többször figyelmeztettelek hozzászólásaid stílusára, és fórumózó-társaid hozzászólásainak, betett zenéinek megfelelő hangvételű kritizálására!
Mivel ennek nem tettél eleget, és ismételten, sokadszorra minősíthetetlen és alpári stílusban fikáztad mások zenéit és ízlésvilágát, így 1 hetes tiltásod kérem!
Többször figyelmeztettelek hozzászólásaid stílusára, és fórumózó-társaid hozzászólásainak, betett zenéinek megfelelő hangvételű kritizálására!
Mivel ennek nem tettél eleget, és ismételten, sokadszorra minősíthetetlen és alpári stílusban fikáztad mások zenéit és ízlésvilágát, így 1 hetes tiltásod kérem!
hétvégére tiltottam!
remélem elég bünti az neki...
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 05. 23. péntek 22:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 23. péntek 22:26
remélem elég bünti az neki...
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 05. 23. péntek 22:26), amit ide kattintva olvashatsz)
surdapapa
na hiszem tom!
ennek a vicc topic-ban lenne helye
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 05. 23. péntek 22:50), amit ide kattintva olvashatsz)
ennek a vicc topic-ban lenne helye
annak is szántam, mert hétvégén sose jön cukkolni a társait!
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2008. 05. 23. péntek 23:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Szabad árulkodni?
ahriman20 megszólalása az idézetek topicba nem kicsit pont vandász meg szólalás.
Csak ennyit irt hogy : "egy idézet tőlem nektek csak ennyi: idézet"
Na hát csak ennyit akartam
ahriman20 megszólalása az idézetek topicba nem kicsit pont vandász meg szólalás.
Csak ennyit irt hogy : "egy idézet tőlem nektek csak ennyi: idézet"
Na hát csak ennyit akartam
Kösz... főleg, hogy csak hátköznap szok feljönni... Ugye a munkahelyéről...
De azért kösszeee...
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 05. 23. péntek 22:50), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1o19
A "Csillagok..."-ban.
Asszem a team tagjaninak nevénem "utánzása" tilos, mert sokakat félrevezethet.
A "Csillagok..."-ban.
MmePrune[VIP][ADMIN] #2045| 2008.05.23
simatom1019
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 05. 25. vasárnap 03:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 25. vasárnap 03:15
simatom1019
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 05. 25. vasárnap 03:15), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1o19
A "Csillagok..."-ban.
A "Csillagok..."-ban.
Eltoltam a képtárba a beszúrást pedig mindent jól csináltam légyszi töröljétek. köszönöm
(ok, megtörtént!)
(ok, megtörtént!)
továbbra is figyelmeztetés nélkül törlöm a Képes topikokba beszúrt fél soros megjegyzéseket és jelzőket (CSAK KÉPEK! benne van a topic címében!),
valamint a felhasználókat 24 órás figyelmeztető tiltásban részesítem!
doki!
igazad van!
vigyázni fogok!
ezentúl ezt írom rólad: Te pénisszel nem rendelkező nagy méretű háziállat!
így nem fogom leírni, h Te töketlen barom! sőt igérem: csak gondolni fogom Rólad!
de legalább elárulhatnád, hogy a nőci nőcinél mi a péniszt kellett moderálnod! nem emléxem, h írtam volna valami sértőt... vagy oda nem illőt!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 05. 25. vasárnap 03:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 25. vasárnap 03:09
De azért kösszeee...
igazad van!
vigyázni fogok!
ezentúl ezt írom rólad: Te pénisszel nem rendelkező nagy méretű háziállat!
így nem fogom leírni, h Te töketlen barom! sőt igérem: csak gondolni fogom Rólad!
de legalább elárulhatnád, hogy a nőci nőcinél mi a péniszt kellett moderálnod! nem emléxem, h írtam volna valami sértőt... vagy oda nem illőt!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 05. 25. vasárnap 03:09), amit ide kattintva olvashatsz)
De azért kösszeee...
egy szekszicsaj garázdálkodik több topicban....linkelget szavazós oldalt...
(
(
ki
a luser! :tom) alf
he alf
ré alf
lve
ti
garázdálkodnak, linkelnek!
alf
ni alf
cs alf
ajok
Mai naptól új adminunk van
öregSam
munka kőrébe ő foglalkozik a Szexmentes övezet kategóriában lévő hozzászólásokkal
Jogai :
Téma: áthelyezés, átnevezés, törlés, törlésre jelölés, fagyasztás
Hozzászólás: szerkesztés, törlés
öregSam
munka kőrébe ő foglalkozik a Szexmentes övezet kategóriában lévő hozzászólásokkal
Jogai :
Téma: áthelyezés, átnevezés, törlés, törlésre jelölés, fagyasztás
Hozzászólás: szerkesztés, törlés

tom1019

Helena Sweet