kedves szent sebestyén!
engedd meg, hogy gratuláljak mai tevékenységedhez...sikerült az összes masztis topicot előszedned
mindezen kívül megfelelő reklámot csináltál a biszexualitásodnak is
kérlek, hogy holnap szedd össze az összes nyalással kapcsolatos topicot, hogy azokat is átnézhessem
engedd meg, hogy gratuláljak mai tevékenységedhez...sikerült az összes masztis topicot előszedned

mindezen kívül megfelelő reklámot csináltál a biszexualitásodnak is

kérlek, hogy holnap szedd össze az összes nyalással kapcsolatos topicot, hogy azokat is átnézhessem

ez jó szöveg

Figyelem admin társaim!Babuche nagyon gyanús a megtévesztésre a társkeresésben,az msn kamerás szex-ben!Szerintem fiúk ökörködnek!
Gyanum beigazolodott!Babuche fiuk.Mindig más msn cimet adnak meg!Végleges tiltást kérek!
(megkapta!)
(megkapta!)
Imikri végleges tiltását kérem idegen szex oldal relámozása miatt,több helyen a képes topicban,illetve nyitott neki külön cimet,melyet sajna töröltem.
Valaki segitsen mar ma kb 2 h kor kifizettema vip tagsagertjaro dijat bankartyaval es irta hogy emailban fogom megkapni a jelszavam!!!
de ez nemtortent meg meg most sem!!! valai segítsen már legyen szives
válaszoltam a másik topicban!
(Ez egy válasz marko8812 üzenetére (2008. 10. 01. szerda 18:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 01. szerda 18:24

Valaki segitsen mar ma kb 2 h kor kifizettema vip tagsagertjaro dijat bankartyaval es irta hogy emailban fogom megkapni a jelszavam!!!
eniasszony
több topicban reklámozza magát, gondolom megkapja a véglegest!
(megnéztem a honlapját nagyon kezdetleges kivitelű, ráadásul a fotók is rossz minőságűek, nem lehet nagyítani, úgy szar az egész ahogy van, ezt kár volt reklámozni!)
(elintézve: vazelinator)
több topicban reklámozza magát, gondolom megkapja a véglegest!
(megnéztem a honlapját nagyon kezdetleges kivitelű, ráadásul a fotók is rossz minőságűek, nem lehet nagyítani, úgy szar az egész ahogy van, ezt kár volt reklámozni!)
(elintézve: vazelinator)
sziasztok.segitséget kérnék egy ADMINTOL.köszi elöre is.
tompeca
figyelmeztetés ellenére, szövegel a képes topicokban, nem vesz róla tudomást, kérem a tíltását.
intézem:a te pruncid
figyelmeztetés ellenére, szövegel a képes topicokban, nem vesz róla tudomást, kérem a tíltását.
Miben tudunk segíteni?
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2008. 10. 05. vasárnap 09:23), amit ide kattintva olvashatsz)
drága szívem
mit szeretnél? seggbe dugást? szopást? akkor itt vagyok neked én
...ha mást, akkor fordulj a fiúkhoz
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2008. 10. 05. vasárnap 09:23), amit ide kattintva olvashatsz)

köszi a kedvességet de nem sexuális segitség kell.pontosan kinek szoljak??
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 10. 05. vasárnap 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 05. vasárnap 10:40

drága szívem
mit szeretnél? seggbe dugást? szopást? akkor itt vagyok neked én
...ha mást, akkor fordulj a fiúkhoz

Nem lenne egyszerűbb, ha leírnád a problémádat, illetve milyen segítségre van szükséged?....mivel az adminok olvassák ezt a topicot, majd valamelyik segíteni fog, ha tud.
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2008. 10. 07. kedd 18:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 07. kedd 18:00

ha az oldallal kapcsolatban van gondod, akkor a nyitólapon alul tudsz email-t küldeni a szerkesztőségnek...ha a fórummal kapcsolatban van problémád, akkor írj a moderátor fogadóba...ha privát intéznéd, akkor küldj üzenetet valamelyik adminnak
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2008. 10. 07. kedd 18:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 07. kedd 18:00

jamabushi[VIP]
VIP tag létére, végzetes hibát követett el, potencianövelőt reklámoz, már követhetetlen hány topicban.
VIP tag létére, végzetes hibát követett el, potencianövelőt reklámoz, már követhetetlen hány topicban.
Többet nem irok eggyik oldalon sem!!Semmi hozzászolást nem küldök!A BIG"képéhez irt irományom,szerintem senkit nem sértett meg!De ha igen,kérek elnézést!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 05. vasárnap 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 05. vasárnap 10:19
Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

tompeca
meg kellene értened, hogy a képes topicoknak a címében is benne van, hogy "CSAK KÉPEK!", magyarul oda nem írunk szöveges-jelzős hsz-t!
senkit nem sértettél meg, nem is kell elnézést kérned, csak egy kicsit figyelmesebbnek kellene lenned, hogy elkerüld a jogos tiltást!
és nyugodtan írjál a többi "oldalra" bármilyen véleményt, "küldjél" hozzászólást a topicokba, de
KÉPES rovatba csak képeket szúrjál be! (Ez egy válasz tompeca üzenetére (2008. 10. 08. szerda 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 08. szerda 15:55
senkit nem sértettél meg, nem is kell elnézést kérned, csak egy kicsit figyelmesebbnek kellene lenned, hogy elkerüld a jogos tiltást!
és nyugodtan írjál a többi "oldalra" bármilyen véleményt, "küldjél" hozzászólást a topicokba, de
KÉPES rovatba csak képeket szúrjál be! (Ez egy válasz tompeca üzenetére (2008. 10. 08. szerda 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)

Többet nem irok eggyik oldalon sem!!Semmi hozzászolást nem küldök!A BIG"képéhez irt irományom,szerintem senkit nem sértett meg!De ha igen,kérek elnézést!!
Valóban nem volt sértő amit írtál, csak az a baj, hogy nem olvasol. Tudniillik olyan topicba írtál ahova nem szabad írni ott van a címében, hogy CSAK KÉPEK! és ezt te többszörösen nem vetted figyelembe. A képes topicokba is írtál szöveges megjegyzést, és ott sem szabad. Képzeld el ha lehetne mi lenne abból pl: de jó segg..megkúrnám..isteni szemei vannak...stb.
egyszerűen ezt nem lehet megengedni, nem megsértődni kell, hanem betartani: ahová az van írva, hogy CSAK KÉPEK! oda semmilyen szöveget nem írunk.
csak ennyit kérünk betartani tompeca. (Ez egy válasz tompeca üzenetére (2008. 10. 08. szerda 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 08. szerda 15:55
egyszerűen ezt nem lehet megengedni, nem megsértődni kell, hanem betartani: ahová az van írva, hogy CSAK KÉPEK! oda semmilyen szöveget nem írunk.
csak ennyit kérünk betartani tompeca. (Ez egy válasz tompeca üzenetére (2008. 10. 08. szerda 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)

skorporion
Szép "alma" cicik a netről.(CSAK KÉPEK!)
(amit művelt ebben a topicban, az csúcs!)
a képes topicban minden cicit be akar kapni, és ezt közli is, nem zavarja, hogy csak képek. a többi hsz.-e is erősen pontgyűjtögetésre utal.
egy kis pihenést javaslok neki, hátha megrázza magát...
Szép "alma" cicik a netről.(CSAK KÉPEK!)
(amit művelt ebben a topicban, az csúcs!)
a képes topicban minden cicit be akar kapni, és ezt közli is, nem zavarja, hogy csak képek. a többi hsz.-e is erősen pontgyűjtögetésre utal.
egy kis pihenést javaslok neki, hátha megrázza magát...