feltételezem nem naponta egyszer lépsz be
írd meg az ügyfélszolg.ra

írd meg az ügyfélszolg.ra
josefina és Gery92
Szétoffolták a társkeresés topicokat, egy kis pihenésre rászolgáltak.
(lerendezve!) :tom
Szétoffolták a társkeresés topicokat, egy kis pihenésre rászolgáltak.
(lerendezve!) :tom
sanyakata /korábban dragony83/ meddig nyomhatja a pénzért kefélünk hirdetéseit???
jah és még 1: egy elmebetegnek nem elég a borsod megyei társkereső! Miskolci társkereső nyitásának érezte szükségességét!
jah és még 1: egy elmebetegnek nem elég a borsod megyei társkereső! Miskolci társkereső nyitásának érezte szükségességét!
sanyakata merre található? téma?
másik megoldva. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2009. 08. 28. péntek 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 28. péntek 09:04
másik megoldva. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2009. 08. 28. péntek 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)

sanyakata /korábban dragony83/ meddig nyomhatja a pénzért kefélünk hirdetéseit???
heves megyei társkeresőben
(megoldva!) :tom (Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2009. 08. 28. péntek 10:10), amit ide kattintva olvashatsz)
(megoldva!) :tom (Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2009. 08. 28. péntek 10:10), amit ide kattintva olvashatsz)
félig... dragony83-ként még maradtak hirdetései "anyagiak ellenében"
(megoldva : vazelinator) (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2009. 08. 28. péntek 10:18), amit ide kattintva olvashatsz)
(megoldva : vazelinator) (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2009. 08. 28. péntek 10:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Mivel nagyon az kekszemre ment a sok kerdes:- Lany vagy ? Meg a sziak...külömbözö "farkoktol"....Nevet valtoztatok. Ezentul Szoni.... az Mozsi.
Szia Mozsi!
Jót nevettem ezen a névváltozáson, ahogy a régi neved sem, és ez sem meggyőzően férfinév..dehát te tudod..
Sok sikert! (jó, hogy közölted, tudjuk kit takar)
(Ez egy válasz Mozsi üzenetére (2009. 09. 01. kedd 19:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 01. kedd 19:14

Jót nevettem ezen a névváltozáson, ahogy a régi neved sem, és ez sem meggyőzően férfinév..dehát te tudod..

Mivel nagyon az kekszemre ment a sok kerdes:- Lany vagy ? Meg a sziak...külömbözö "farkoktol"....Nevet valtoztatok. Ezentul Szoni.... az Mozsi.
Mózsi-t akartam,de nem vette be a fax rendszer...
,oszt meg untam tovabb piszkalni. Majd ha üdöm lesz...
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 09. 01. kedd 19:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 01. kedd 19:47

Törölt felhasználó (233911)
Admin

Szia Mozsi!

Valószínűleg azért, mert mózsi nevű felhasználónk már van. Egy kicsit szerényebben, ha kérhetnénk.
(Mázlija van Szoni=Mozsi barátunknak, hogy nem én vettem észre előbb a hsz-ét, pedig szeretem -természetesen csak okkal- tiltani, aki az egyik kedvenc felhasználótársunk! De neked olyan "angyali" szíved van, csak figyelmeztetted....) :tom
(Ez egy válasz Mozsi üzenetére (2009. 09. 02. szerda 15:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 02. szerda 15:38
(Mázlija van Szoni=Mozsi barátunknak, hogy nem én vettem észre előbb a hsz-ét, pedig szeretem -természetesen csak okkal- tiltani, aki az egyik kedvenc felhasználótársunk! De neked olyan "angyali" szíved van, csak figyelmeztetted....) :tom

Mózsi-t akartam,de nem vette be a fax rendszer...
,oszt meg untam tovabb piszkalni. Majd ha üdöm lesz...

Jo jatek a tiltas-jövök-megyek-ki-es-be, en is szeretem,legalabb van okom"macskasemberezni"....
De mi lenne egy kicsi-kicsi böcsületes elismeressel ? Itten mindenki nevet valtoztatott,uj nickek mögött bujkallnak,en meg lelkiismeretesen kikürtölöm a valtoztatast. Es ki is fogom ezutan is. Es az angyal miert beszel többesszamban? Ül meg mellette valaki ?
(nem kell mindent véresen komolyan venni a "macskásembertől"! , nem érted a poént?
angyal mellett meg nem ül senki, hanem áll...
) :tom

De mi lenne egy kicsi-kicsi böcsületes elismeressel ? Itten mindenki nevet valtoztatott,uj nickek mögött bujkallnak,en meg lelkiismeretesen kikürtölöm a valtoztatast. Es ki is fogom ezutan is. Es az angyal miert beszel többesszamban? Ül meg mellette valaki ?

(nem kell mindent véresen komolyan venni a "macskásembertől"! , nem érted a poént?
angyal mellett meg nem ül senki, hanem áll...

A kérdésemmel kit keressek?
A g pont beváltón az" Eddigi összes gyűjtött pontod: 2031 " holott már háromszor váltottam be 1500 pontot.
Valaki törli a pontjaim?????
A g pont beváltón az" Eddigi összes gyűjtött pontod: 2031 " holott már háromszor váltottam be 1500 pontot.
Valaki törli a pontjaim?????
Mozsi=Siculus

egy felvetés...
ha van új kérdések tabuk nélkül topic, akkor miért mindenki a régibe ír??? meg akkor miért nem lehet azt bezárni? így akkor mi értelme van az újnak?
ha van új kérdések tabuk nélkül topic, akkor miért mindenki a régibe ír??? meg akkor miért nem lehet azt bezárni? így akkor mi értelme van az újnak?
szeretem, ahogy reagálnak a dolgokra az adminok
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 09. 07. hétfő 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 07. hétfő 12:50

Törölt felhasználó (69371)

egy felvetés...
legyen szép estétek puszi szerintem ez nem bün nagyon szépek tényleg szépek
szerintem teljessen mindegy, hogy mekorra és meg vagyok elégedve vele nagyon szépek de nem mutatom meg senkinek se privibe se élöbe
minden nönek azt kell szeretni amit a joisten teremtet
el szoktam,olvasni amitt szoktatok irni és egy valami, nem tetszik, hogy ki csufoljátok a másikat, mert el felejti az ékezeteket sokszor rá jövök ezekre de akkor, már késssssö bocsika
én aszony vagyok már legyen szép estétek puszika
nindenkinek legyen szép estétek (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 09. 08. kedd 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 08. kedd 20:28
szerintem teljessen mindegy, hogy mekorra és meg vagyok elégedve vele nagyon szépek de nem mutatom meg senkinek se privibe se élöbe
el szoktam,olvasni amitt szoktatok irni és egy valami, nem tetszik, hogy ki csufoljátok a másikat, mert el felejti az ékezeteket sokszor rá jövök ezekre de akkor, már késssssö bocsika
nindenkinek legyen szép estétek (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 09. 08. kedd 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)

szeretem, ahogy reagálnak a dolgokra az adminok

hőőőő?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2009. 09. 08. kedd 20:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 08. kedd 20:52

legyen szép estétek puszi szerintem ez nem bün nagyon szépek tényleg szépek
nindenkinek legyen szép estétek
nindenkinek legyen szép estétek
jééézusom!!! te nem emlékszel mari18ra???
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 09. 08. kedd 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 08. kedd 21:00

hőőőő?

nah jó emlékszem, de ezzel még nincs megoldva a felvetésem! normális észrevételre normális választ várnék!!!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2009. 09. 08. kedd 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)
jó. várom a normális felvetést
jaj dako, haggyá' má' ...
inkább menjél szexelni
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 09. 08. kedd 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 08. kedd 21:53

jaj dako, haggyá' má' ...

nah jó emlékszem, de ezzel még nincs megoldva a felvetésem! normális észrevételre normális választ várnék!!!