(F) FIGYELEM, felhívások (fórumozóknak és adminoknak)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Csak hozzászólások (fórum,kismalac, amatőrök egyéb képek videók hozászolásai) és chat esetén vagyunk kompetensek.

(azaz adminok nem a szerkesztőségben ülnek, s csak az általatok irt tartalom felet van joguk, semmi másra nincs befolyások s rálátásuk.)

Egyéb esetben kérlek kattints az e-mailra a lapalján, s töltsd ki a bejelentőt.
!!!Figyelem e-mail linkes bejelentő esetén választ minden esetben a regisztrációs email címedre kapsz !!!

Az eddigi hozzászólások

... 120 121 122 123 124 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#2421   2010. 03. 23. kedd 17:28
PIROSTANGA PIROSTANGA
öregSam: köszönöm
#2422   2010. 03. 23. kedd 18:17
X Törölt felhasználó (129492)
Helló!Ma szerettem volna 10-12 db képet feltölteni, de nem sikerült.Mindíg azt a választ kaptam,hogy min.5 db képet töltsek föl.
#2423   2010. 03. 23. kedd 20:35
vazelinator vazelinator VIP Admin
lap alján emailra is ird meg az gyorsabb
és körülményeket is
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 03. 23. kedd 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (129492)
2010. 03. 23. kedd 18:17
Helló!Ma szerettem volna 10-12 db képet feltölteni, de nem sikerült.Mindíg azt a választ kaptam,hogy min.5 db képet töltsek föl.
#2424   2010. 03. 24. szerda 10:58
X Törölt felhasználó (129492)
Megírtam oda is!
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2010. 03. 23. kedd 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)
vazelinator VIP Admin
2010. 03. 23. kedd 20:35
lap alján emailra is ird meg az gyorsabb
és körülményeket is
#2425   2010. 03. 24. szerda 12:48
AngelH AngelH VIP Admin
Valószínűleg az lesz a gond, hogy túl régi a böngésződ. Kérlek ellenőrizd, hogy legalább Internet Explorer 8 vagy Mozilla Firefox 3.6 van telepítve a gépedre.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 03. 23. kedd 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (129492)
2010. 03. 23. kedd 18:17
#2426   2010. 03. 28. vasárnap 04:15
totthek totthek
nem tudok videot lejátszani, amatőr rovatban sem. eddig sikerült. változott valami lejátszó beállítás, vagy ezek is fizetősek lettek?
#2427   2010. 03. 29. hétfő 01:12
persze minden egyből fizetős..
(Ez egy válasz totthek üzenetére (2010. 03. 28. vasárnap 04:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 03. 28. vasárnap 04:15
nem tudok videot lejátszani, amatőr rovatban sem. eddig sikerült. változott valami lejátszó beállítás, vagy ezek is fizetősek lettek?
#2428   2010. 03. 31. szerda 13:34
X Törölt felhasználó (233911) Admin
szexlaca
rászolgált egy végleges tíltásra, hirdeti magát a társkeresőben!

(megoldva!) :tom
#2429   2010. 04. 10. szombat 19:34
X Törölt felhasználó (69371)
Woman Carpet user kicsit meggajdult a képek topicban. nem feltétlen baj, de minden képet külön hsz-be tett, és jó sokat!
#2430   2010. 04. 10. szombat 20:43
X Törölt felhasználó (233911) Admin
Igen, dako84 jól látja, a Woman Carpet elárasztotta a képes rovatokat. Valószínű nem olvasta, hogy nem dömpingre van szükség, hanem egy nap egy hsz. és egy kép. (próbáltam törölgetni a képeit, de belefáradtam)
Egy figyelmeztető tíltást megérdemel, és a hsz.-ei törlését!
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 04. 10. szombat 19:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2010. 04. 10. szombat 19:34
Woman Carpet user kicsit meggajdult a képek topicban. nem feltétlen baj, de minden képet külön hsz-be tett, és jó sokat!
#2431   2010. 04. 10. szombat 21:42
X Törölt felhasználó (69371)
ráadásul feleslegesen nyitott kb 3 topic-ot, amikbe ugye kapásból beszórt 25-80 hsz-t, mintha valami script lenne nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 04. 10. szombat 20:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911) Admin
2010. 04. 10. szombat 20:43
Igen, dako84 jól látja, a Woman Carpet elárasztotta a képes rovatokat. Valószínű nem olvasta, hogy nem dömpingre van szükség, hanem egy nap egy hsz. és egy kép. (próbáltam törölgetni a képeit, de belefáradtam)
Egy figyelmeztető tíltást megérdemel, és a hsz.-ei törlését!
#2432   2010. 04. 11. vasárnap 19:41
surdapapa surdapapa
mónicicának több társkeresős topicban elgurult a gyógyszere!!!
#2433   2010. 04. 11. vasárnap 21:46
megreguláztam smile
nem kell szkript egy perc alatt ellehet készíteni egy hszt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 04. 10. szombat 21:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2010. 04. 10. szombat 21:42
ráadásul feleslegesen nyitott kb 3 topic-ot, amikbe ugye kapásból beszórt 25-80 hsz-t, mintha valami script lenne nyes
#2434   2010. 04. 12. hétfő 12:00
surdapapa surdapapa
A szexéhes utitársak topicban a magam "szokásos irodalmi stílusában" megjegyeztem egyik fórumozó társamnak, h nem igazán kellene ugyanazon hirdetést szóról szóra másolgatni! A megszólított taxamaka nevű user válaszolt is a felvetésemre, de nem kívánom az adott topicot OFFolni, ezért a "vitát" áthozom ide.

Kedves taxamaka!
Először is szeretném megjegyezni, hogy nem csak Veled van bajom, sőt első sorban nem Veled! Hanem önmagában a jelenséggel! Sőt az esetek nagy részében Te nem is léped át azt a határt ami már zavaró lenne!
Abban meg pláne igazad van, hogy semmi közöm sincs hozzá!!!

Sajnálatos módon a társkereső topicokban elharapódzott az a szokás, hogy valaki megír magáról egy hirdetést és azt másolgatja folyamatosan! Megírja a hirdetését és ha már az adott topicban nem az Ő hozzászólása /hirdetése/ az utolsó, akkor máris fogja és másolja be újra!
Már ne haragudj/atok/ de én annak semmi értelmét nem látom, hogy megnyitok egy topic oldalt és egy adott hirdetőről azon az oldalom 8-10 szóról-szóra megegyező hozzászólást /jelen esetben hirdetést/ kelljen olvasni!
És sokan ezt a jelenséget tovább rontják, tovább rontjátok azzal, hogy mindezt több topicban is megteszik, megteszitek! Soxor olyan társkereső topicba is bemásolják a hirdetéseket a userek, ahová a bemásolt hirdetésetek egyáltalán nem is illenek, mert az adott topic teljesen másról szól, mint az Ő hirdetése!

Hogy értsd miről beszélek próbáld a társkereső topicot a hirdetést "fogyasztók" oldaláról szemlélni, és ne csak hirdetőként használd a fórum oldalt! Ha így keresgélsz nem bírom elképzelni, hogy ne zavarjon nagyon sok hirdető hasonló viselkedése! A teljesség igénye nélkül jelen pillanatban is van egy jó pár hirdető aki hasonlóképp adja fel a hirdetéseit! Csak a pillanatnyi hirdetéseket nézd meg! Nem hiszem el, hogy ne zavarnának mind3-oromeru vagy erototo nevű fórumozó társunk hirdetései, mikor már vagy 6. topicban ugyanazt olvasod tőlük! ráadásul 2 hirdetéssel lejjebb szintúgy!

Ne haragudjatok, de önmagában már ez a viselkedés is taszít! Úgy gondolom, hogy evvel nem csak én vagyok így!
Jó párszor megfordult már a fejemben, hogy ennek a fórumozók egy részénél az lehet az oka, hogy örülnek annak ha sikerül egy jó 2 soros hirdetést megfogalmazniuk! Avagy ha ilyenek a hirdetéseikben vélhetően a szexben is hasonlók lehetnek, azaz ötlettelenek, ill. egyáltalán nem figyelnek a másik igényére?!!!

Minden esetre az ilyen jellegű hirdetőket a minimum az, hogy fenntartással kezeli az ember!

Az pedig, hogy mindenki ezt csinálja szerintem nem jelenti azt, hogy helyes is ez a fajta hirdetgetés!

Remélem megérted, hogy miért is kérlek Téged, ill. kérek mindenki a hirdetéseinek a másolgatásának a mellőzésére!
Üdv: Surdapapa
#2435   2010. 04. 13. kedd 12:59
X Törölt felhasználó (408433)
Köszönöm,hogy nem velem van bajom mert igaz hogy másolom de ha megnézed nem mindig ugyan az a szöveg.
De ha Pesti vagyok nem írhatok Vidékibe.
Amúgy igazat adok neked mindenben.,mert sokan teszik egymás után be ugyan azt!

Üdv:Józsi!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2010. 04. 12. hétfő 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 04. 12. hétfő 12:00
A szexéhes utitársak topicban a magam "szokásos irodalmi stílusában" megjegyeztem egyik fórumozó társamnak, h nem igazán kellene ugyanazon hirdetést szóról szóra másolgatni! A megszólított taxamaka nevű user válaszolt is a felvetésemre, de nem kívánom az adott topicot OFFolni, ezért a "vitát" áthozom ide.

Kedves taxamaka!
Először is szeretném megjegyezni, hogy nem csak Veled van bajom, sőt első sorban nem Veled! Hanem önmagában a jelenséggel! Sőt az esetek nagy részében Te nem is léped át azt a határt ami már zavaró lenne!
Abban meg pláne igazad van, hogy semmi közöm sincs hozzá!!!

Sajnálatos módon a társkereső topicokban elharapódzott az a szokás, hogy valaki megír magáról egy hirdetést és azt másolgatja folyamatosan! Megírja a hirdetését és ha már az adott topicban nem az Ő hozzászólása /hirdetése/ az utolsó, akkor máris fogja és másolja be újra!
Már ne haragudj/atok/ de én annak semmi értelmét nem látom, hogy megnyitok egy topic oldalt és egy adott hirdetőről azon az oldalom 8-10 szóról-szóra megegyező hozzászólást /jelen esetben hirdetést/ kelljen olvasni!
És sokan ezt a jelenséget tovább rontják, tovább rontjátok azzal, hogy mindezt több topicban is megteszik, megteszitek! Soxor olyan társkereső topicba is bemásolják a hirdetéseket a userek, ahová a bemásolt hirdetésetek egyáltalán nem is illenek, mert az adott topic teljesen másról szól, mint az Ő hirdetése!

Hogy értsd miről beszélek próbáld a társkereső topicot a hirdetést "fogyasztók" oldaláról szemlélni, és ne csak hirdetőként használd a fórum oldalt! Ha így keresgélsz nem bírom elképzelni, hogy ne zavarjon nagyon sok hirdető hasonló viselkedése! A teljesség igénye nélkül jelen pillanatban is van egy jó pár hirdető aki hasonlóképp adja fel a hirdetéseit! Csak a pillanatnyi hirdetéseket nézd meg! Nem hiszem el, hogy ne zavarnának mind3-oromeru vagy erototo nevű fórumozó társunk hirdetései, mikor már vagy 6. topicban ugyanazt olvasod tőlük! ráadásul 2 hirdetéssel lejjebb szintúgy!

Ne haragudjatok, de önmagában már ez a viselkedés is taszít! Úgy gondolom, hogy evvel nem csak én vagyok így!
Jó párszor megfordult már a fejemben, hogy ennek a fórumozók egy részénél az lehet az oka, hogy örülnek annak ha sikerül egy jó 2 soros hirdetést megfogalmazniuk! Avagy ha ilyenek a hirdetéseikben vélhetően a szexben is hasonlók lehetnek, azaz ötlettelenek, ill. egyáltalán nem figyelnek a másik igényére?!!!

Minden esetre az ilyen jellegű hirdetőket a minimum az, hogy fenntartással kezeli az ember!

Az pedig, hogy mindenki ezt csinálja szerintem nem jelenti azt, hogy helyes is ez a fajta hirdetgetés!

Remélem megérted, hogy miért is kérlek Téged, ill. kérek mindenki a hirdetéseinek a másolgatásának a mellőzésére!
Üdv: Surdapapa
#2436   2010. 04. 14. szerda 09:59
new1 new1
mert sokan teszik egymás után be ugyan azt!"
ez igaz.
nyes
#2437   2010. 04. 14. szerda 15:52
T-A-M T-A-M
Szia! MOSIFIU (remysi) és még ki tudja hány nicked lesz....
Vártam, hogy szóvá teszed a "sérelmed" a fórumon is...mindjárt meg is sajnállak!
Viselkedésed okán lettél tiltva a chat nyugalma érdekében, nem pedig amiatt, hogy új vagy...
Majd ha képes leszel az emberi viselkedés normáinak betartásával megnyilvánulni a chat-en, akkor szeretettel várunk...addig is kicsit mélázz el az eddigi tevékenységeden...újfent figyelmeztetlek, hogy a nick lecserélése nem lesz célravezető, csak a normális viselkedés... wave
#2438   2010. 04. 15. csütörtök 10:29
T-A-M T-A-M
..érdekes, hogy nyilvánosság előtt mennyire kifinomul a stílusod...

Nyugi, nem kell nyüglődni, az itteni admin épp úgy tudja, hogy ugyanaz a személy vagy....amit én tudok, azt Ő is Tudja, szóval nem kell bizonygatni semmit.
Talán a kezdetektől normálisan kellett volna viselkedni a chat-en, akkor nem lettél volna tiltva az oldalról.
...köszönöm a jó kívánságot, épp azt végzem, amikor kiszűröm az olyanokat, mint te! wave
#2439   2010. 04. 16. péntek 16:35
T-A-M T-A-M
Szolgálati közlemény: Kérünk egy takarítót KOVI fórumába.... nyes
#2440   2010. 04. 16. péntek 18:59
bocs csak terminátor típus van smile
takarít nem kérdez smile
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2010. 04. 16. péntek 16:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 04. 16. péntek 16:35
Szolgálati közlemény: Kérünk egy takarítót KOVI fórumába.... nyes

... 120 121 122 123 124 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: tom1019 tom1019
Nyitás ideje: 2006. 11. 22. szerda
Üzenetek: 2790db
Utolsó üzenet: 2021. 02. 13. szombat

Hírek

2025. 10. 13. hétfő 08:38
Társkereső rendbe tétele! Kedves Felhasználóink! Sajnos elérkeztünk egy olyan ponthoz, ahol már muszáj kísérletet tenni arra, hogy a társkereső, a céljának megfelelően működjön!! Mint azt bizonyára sokan megtapasztaltátok, a Társkeresőben a keresési találatoknál a nő... Tovább
2025. 10. 09. csütörtök 11:48
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább
2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 999 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 966 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 997 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 931 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 387 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!