Érdekesek a blogok. :-(
csak jelentés, kivizsgálják és kész látni fogják hogy nem az s figyelmen kívül hagyják.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 06. 18. szerda 01:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 06. 18. szerda 01:38
Törölt felhasználó (919572)
Tisztelt admin!
telefonon vagyok és véletlenül az egyik felhasználót jelentettem a társkeresőben.(hogy profi hirdető) mira09-et. Veletlenül ért hozzá az ujjam. Kérem szives intézkedésüket. Kellene egy megerősítés kérése hogy ez elkerülhető legyen . Köszönöm
telefonon vagyok és véletlenül az egyik felhasználót jelentettem a társkeresőben.(hogy profi hirdető) mira09-et. Veletlenül ért hozzá az ujjam. Kérem szives intézkedésüket. Kellene egy megerősítés kérése hogy ez elkerülhető legyen . Köszönöm
Valamiért a feltöltött fotóinkat amit most töltöttünk fel utoljára az elcsipett kategóriába tette a lányok kategeória helyett...kérjük javitani
köszönjük
köszönjük
T Adminok!
Visszatért az átrverős Soproni buzi más telefonszámmal, a heteró részeken hirdet. Az ilyen zsarolókat végleg ki kéne tiltani az oldalról, mert ezekről a helyekről szedik az áldozataikat!
Sopron37= *********************ne linkelj idegen oldalról!*******************
(moderálva)
Visszatért az átrverős Soproni buzi más telefonszámmal, a heteró részeken hirdet. Az ilyen zsarolókat végleg ki kéne tiltani az oldalról, mert ezekről a helyekről szedik az áldozataikat!
Sopron37= *********************ne linkelj idegen oldalról!*******************
(moderálva)
KEDVES FÓRUMOZÓK!
Fórumozó társaitok veszik a fáradtságot és kanyarítanak egy tisztességes hozzászólást, legyetek kedvesek a smiley-s beböfögésen kívül egy kúrta mondatkával megtisztelni!
A csak smiley bejegyzések törlésre kerülnek!
Sok szeretettel hívom fel figyelmeteket a teszik
vagy nem tetszik
funkcióra a jobb felső sarokban!
Megértéseteket köszönöm
Fórumozó társaitok veszik a fáradtságot és kanyarítanak egy tisztességes hozzászólást, legyetek kedvesek a smiley-s beböfögésen kívül egy kúrta mondatkával megtisztelni!
vagy nem tetszik
funkcióra a jobb felső sarokban!Megértéseteket köszönöm
Trust23 néven van fent az az egyén aki folyamatosan irogat. Egyszerűen nem képes felfogni hogy hetero vagyok... m szánalmas.... igazi aberált homokos. Kérem az admint járjanak el vele szemben. Én már tiltottam.
Sziasztok,
megtudná mondani valaki hol talalom a beérkezo illetve az elkuldott leveleimet?
Nem talalom sehol
megtudná mondani valaki hol talalom a beérkezo illetve az elkuldott leveleimet?
Nem talalom sehol
Kedves Adminok!
Omegaaltec szét trollkodja a szex szokások topicokat.
Omegaaltec szét trollkodja a szex szokások topicokat.
bizony, bizony, mintha elfogytak volna az érdemi hozzászólások és a meghatározó felhasználók (látogatók) a fórumban... :(
(Ez egy válasz Demona üzenetére (2015. 09. 19. szombat 04:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 19. szombat 04:03
KEDVES FÓRUMOZÓK!
vagy nem tetszik
funkcióra a jobb felső sarokban!
Megértéseteket köszönöm
vagy nem tetszik
funkcióra a jobb felső sarokban!Megértéseteket köszönöm
El... :( fórum + cset... ... no comment :(
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2016. 11. 11. péntek 08:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 11. 11. péntek 08:28
bizony, bizony, mintha elfogytak volna az érdemi hozzászólások és a meghatározó felhasználók (látogatók) a fórumban... :(
Doggingmen ugyanazt társkeresős szövegét nyomja napi rendszerességgel a szex szokások topicocban!
Kedves adminok!
Tegnap én is véletlenül nyomtam egy jelentést,hogy valaki profi.Nem akartam,csak télen olyan pici volt az oldal,hogy így sikerül t.Már nem emlékszem,ki volt,de csak egynek nyomtam.Talán ti látjátok.Kérlek Titeket,ne vegyétek figyelembe!
Köszönöm!
Tegnap én is véletlenül nyomtam egy jelentést,hogy valaki profi.Nem akartam,csak télen olyan pici volt az oldal,hogy így sikerül t.Már nem emlékszem,ki volt,de csak egynek nyomtam.Talán ti látjátok.Kérlek Titeket,ne vegyétek figyelembe!
Köszönöm!
Sziasztok! Kérem az adminokat, hogy a " ..........." illetve az ........ néven bejelentkező veresegyházi fiatalembert tiltsátok ki a GG-ről, mert ugyanaz a férfi két néven és csúnyán átverik a hölgyeket. Köszönöm
Kedves Adminok!
Nézzetek be a "Izgat ha megdugják a feleségemet" topikba! Már három oldalra visszamenőleg csak egymás anyázása megy. Szerintem nem ártana egy alapos törölgetés a hozzászólások közül.
Köszi: Didergo
Nézzetek be a "Izgat ha megdugják a feleségemet" topikba! Már három oldalra visszamenőleg csak egymás anyázása megy. Szerintem nem ártana egy alapos törölgetés a hozzászólások közül.
Köszi: Didergo
SZIASZTOK ! csak egy ötlet . a napi ingyen üzenetek száma korlátozva lett a nem VIP tagoknál . ezt az újítást a kapcsolatra jelölésnél is lehetne használni . Tobben válltanának VIP tagságot . Képeket jobban néznének mint hogy leírnak levélben legalább egy köszönést..
Szia! Felvetésedet továbbítottuk a vezetőség felé. Az üzenetküldési limit bevezetésének oka elsősorban a kéretlen üzenetek visszaszorítása volt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 13. szerda 20:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 13. szerda 20:23
Törölt felhasználó (4219622)
SZIASZTOK ! csak egy ötlet . a napi ingyen üzenetek száma korlátozva lett a nem VIP tagoknál . ezt az újítást a kapcsolatra jelölésnél is lehetne használni . Tobben válltanának VIP tagságot . Képeket jobban néznének mint hogy leírnak levélben legalább egy köszönést..
Kedves adminok!
Remélem jó helyre írok egy már meglévő fórumtéma átnevezésének kérvénye érdekében a Szex (szokások, párkapcsolatok, érdekességek, okítások) témacsoporton belül. Láttam, hogy a pedofíliának mint létező szexuális jelenségnek is van topikja annak ellenére, hogy etikátlan, erkölcsileg elítélendő cselekedetekről van szó, azonban mint emellett, az incesztus mellett sem mehetünk el szó nélkül, hiszen utóbbi is egy létező interakció. Ezen okból szeretném, ha a Kukkolom a húgom, nővérem topik átnevezésre kerülne az alábbiak szerint: Incesztus, egy létező szexuális jelenség. Tisztában vagyok vele, s szerintem a fórumozók többsége is, hogy mit szabad, mit nem, viszont az incesztus létezésétől nem tekinthetünk el. Úgy gondolom, hogy lehetne erről is beszélni, vagy akár bizonyos esetekben szükséges is, hogy a fórumozók kifejtsék véleményüket, esetleg elmondják tapasztalataikat. Tudom, az incesztus a pedofíliához hasonlóan igen kényes téma, ezért is döntöttem úgy, hogy új téma létrehozása helyett inkább Titeket kérlek meg, hogy egy már megnyitott topik, amiben hellyel-közzel hasonló témakörrel rendelkezik, az egyszerűség kedvéért legyen átnevezve.
Előre is köszönöm:
Leskelődő
Remélem jó helyre írok egy már meglévő fórumtéma átnevezésének kérvénye érdekében a Szex (szokások, párkapcsolatok, érdekességek, okítások) témacsoporton belül. Láttam, hogy a pedofíliának mint létező szexuális jelenségnek is van topikja annak ellenére, hogy etikátlan, erkölcsileg elítélendő cselekedetekről van szó, azonban mint emellett, az incesztus mellett sem mehetünk el szó nélkül, hiszen utóbbi is egy létező interakció. Ezen okból szeretném, ha a Kukkolom a húgom, nővérem topik átnevezésre kerülne az alábbiak szerint: Incesztus, egy létező szexuális jelenség. Tisztában vagyok vele, s szerintem a fórumozók többsége is, hogy mit szabad, mit nem, viszont az incesztus létezésétől nem tekinthetünk el. Úgy gondolom, hogy lehetne erről is beszélni, vagy akár bizonyos esetekben szükséges is, hogy a fórumozók kifejtsék véleményüket, esetleg elmondják tapasztalataikat. Tudom, az incesztus a pedofíliához hasonlóan igen kényes téma, ezért is döntöttem úgy, hogy új téma létrehozása helyett inkább Titeket kérlek meg, hogy egy már megnyitott topik, amiben hellyel-közzel hasonló témakörrel rendelkezik, az egyszerűség kedvéért legyen átnevezve.
Előre is köszönöm:
Leskelődő
Szia! Már a kukkolás is érzékeny téma, az incesztus azonban egyértelműen büntetőjogi kategória, az oldalon semmilyen formában nem engedélyezett.
(Ez egy válasz Leskelődő üzenetére (2020. 05. 24. vasárnap 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 24. vasárnap 14:11
Kedves adminok!
Előre is köszönöm:
Leskelődő
Előre is köszönöm:
Leskelődő
Kedves Adminok. Egy magát 15 évesnek valló kisgyerek akar partnerre találni. Semmi keresnivalója egy 18+ oldalon.
https://www.goldengate.hu/forum/tema/130793-Talaltal-mar-szexp- artnert-itt-a-Goldengate-n-Hogyan-talalj
https://www.goldengate.hu/forum/tema/130793-Talaltal-mar-szexp- artnert-itt-a-Goldengate-n-Hogyan-talalj
Szia! Köszönjük, őt már levadászták az adminok, a regisztrációja törlésre került!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 22. szerda 00:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 22. szerda 00:59
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 22. szerda 00:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4170242)
Kedves Adminok. Egy magát 15 évesnek valló kisgyerek akar partnerre találni. Semmi keresnivalója egy 18+ oldalon.

tom1019

gyuri7306