No és mi halandók kapunk valami útmutatásfélét, hogy ez hogy megy 70x?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 27. hétfő 18:54
Törölt felhasználó (38040)
Hát igen:) Tartok tőle, hogy egyszer megkíván mást, ami előfordulhat, de mostanában biztosított a a szerelméről:D Gondolkoztam én is, hogy színlelt e vagy nem...:D De akkor olyan élethűen sikongott:D Persze ez nem jelent semmit:D De amimor utána pár nappal felhívott a barátnője, hogy hogyan csináltam én 70et????:D Akkor tuti lettem a valóságban:D
Szabad kedvelni bárkit:D Utálni a világot csak megyütt jó:D Amúgy hamarosan a cseppem is regel:D Majd ő bizonyosságot ad rólam:D Majd képet is teszek föl gyönyörű sejtelmes bájos-csábos hajlatairól:D Csal előtte még venem kell csokiöntetet...:D Úgy engedélyezte csak:D Amúgy a hetven nem volt olyan dolog:) Természetesen nem Stanleyvel csak, sőt nagyrészt nélküle:) És aznap pont rátapintottam a gyen"G"e pontjára:D Úgy meg easy:D
Amúgy sokat beszélgetek vele, csakhát én vagyok neki az első, ezért nincs viszonyítási alapja, hogy most én ismeretm ki ennyire?:D Vagy ilyen könnyen elmegy?:D
Na, azért a női orgazmus nem egy olyan dolog, hogy csak úgy jön. Legtöbbször legalábbis. Szóval van itt valami tudás.
Figyu, arra még rá szeretnélek szoktatni, hogy ha valakinek célzottan válaszolsz, akkor a hsz-e melletti "válasz erre" gombra kattintva teszed, mert úgy könnyebb lenne kisilabizálni, hogy kinek mit reagálsz.
Hálás köszönetem. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 19:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 27. hétfő 19:00
Figyu, arra még rá szeretnélek szoktatni, hogy ha valakinek célzottan válaszolsz, akkor a hsz-e melletti "válasz erre" gombra kattintva teszed, mert úgy könnyebb lenne kisilabizálni, hogy kinek mit reagálsz.
Hálás köszönetem. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 19:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Amúgy sokat beszélgetek vele, csakhát én vagyok neki az első, ezért nincs viszonyítási alapja, hogy most én ismeretm ki ennyire?:D Vagy ilyen könnyen elmegy?:D
Majd mondd meg a Cseppednek, hogy MmePrune nem akar tőled semmi olyat, csupán néhány részletre kíváncsi még isteni testedből. Nehogy féltékenykedés legyen...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 18:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 27. hétfő 18:59
Szabad kedvelni bárkit:D Utálni a világot csak megyütt jó:D Amúgy hamarosan a cseppem is regel:D Majd ő bizonyosságot ad rólam:D Majd képet is teszek föl gyönyörű sejtelmes bájos-csábos hajlatairól:D Csal előtte még venem kell csokiöntetet...:D Úgy engedélyezte csak:D Amúgy a hetven nem volt olyan dolog:) Természetesen nem Stanleyvel csak, sőt nagyrészt nélküle:) És aznap pont rátapintottam a gyen"G"e pontjára:D Úgy meg easy:D
te csak az én nevemben ne beszélj
még az is lehet, hogy akarok valamit
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 19:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 27. hétfő 19:06
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 19:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Majd mondd meg a Cseppednek, hogy MmePrune nem akar tőled semmi olyat, csupán néhány részletre kíváncsi még isteni testedből. Nehogy féltékenykedés legyen...
Az elején azt hittem, maradok a gégén csak pille, tudod, olyan inkognitósan. Basszus, hogy hivják a szomszédodat?
előbb csak álljon össze zombiee képe, aztán majd döntök...nah szupercsillagharcosistencsászármoderátorarccsávó adj még valamit magadból
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 19:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 27. hétfő 19:08
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 19:08), amit ide kattintva olvashatsz)
te csak az én nevemben ne beszélj
Jó ,meglesz:D
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 19:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 27. hétfő 19:02
Na, azért a női orgazmus nem egy olyan dolog, hogy csak úgy jön. Legtöbbször legalábbis. Szóval van itt valami tudás.
Hálás köszönetem.
Hálás köszönetem.
Pirulok:D
Vérbőség az arcodon. Első lépésnek nem rossz ;-)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 19:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 27. hétfő 19:13
Pirulok:D
megy az lejjebb is
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 19:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 27. hétfő 19:17
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 19:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Vérbőség az arcodon. Első lépésnek nem rossz ;-)
inkább dühöngve kérjétek zombiee-t :) végülis... ide dühöngve kell bejönni... hátha... hátha...

Na ez én vonék egy kondokturos iskolában:D Gumilabdán:D Ez mér végülis egészalakos kép:D De azért a mítoszom még mindig fedve:D Valamellyest..:)
húúúúúúúúúúú............ és tetoválás van a lábadon............
na, idekopizom:
szupercsillagharcosistencsászármoderátorarccsávó
na, idekopizom:
szupercsillagharcosistencsászármoderátorarccsávó

Itt még naivan szemlélem a dönörűséges esőfelhőket:D Félórával később kisebb árvíz lett a városban, a kocsira meg amivel voltunk rácsordult egy fél domboldal:D És a mítosz még mindig él....:D
ohhh, látszik a bal lábad meg a bal karod, de hol a jobb lábad???? és huh, mekkora
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 19:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 27. hétfő 19:33

Na ez én vonék egy kondokturos iskolában:D Gumilabdán:D Ez mér végülis egészalakos kép:D De azért a mítoszom még mindig fedve:D Valamellyest..:)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 19:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Ezt a képet haveromék nevezték el:D A százdolláros vállas mosoly:D Hát egyrésze lemaradt sajnos...:S De a mítoszért mindent:D

Ez meg illik a topichoz..:)
huh, micsoda széles mellkas:) bejárhatatlanul és benyalhatatlanul nagy:)mondd, hogy szőrös teeee szupercsillagharcosistencsászármoderátorarccsávó
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 27. hétfő 19:39

Ezt a képet haveromék nevezték el:D A százdolláros vállas mosoly:D Hát egyrésze lemaradt sajnos...:S De a mítoszért mindent:D
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Sara