Az viszont vidít, hogy van egy kis női ájer a topicban:D
Enyhén skizofrén alkat vagyok,tudatom egyik része tökéletesen rokonlélek a tiéddel! De ugye neked is van másik is?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 25. szombat 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 25. szombat 12:24
Törölt felhasználó (38040)

Ennél már csak a buszozás volt rosszab ma. Én a tömegközlekedés híve vagyok, de a sok lila meg fehér hajú, ráncos, szemét, lökdösődős ,piacra meg tescobamenős, mocskos szottyadt temetőbogara meg bekaphatja a seggem partját. Hu de utálatos banda a buszon. Meg a volán is leszophat. Hu. Most egy kicsit tényleg jobb lett:D Na jotvagyat:D
Van persze.... Mert szívem szerint néha tarkón basznám ezeket az embereket, de inkább csak morgok... Vagy leugatom:D
De kis dulifuli vagy :-)))))))
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 25. szombat 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 25. szombat 12:24

Ennél már csak a buszozás volt rosszab ma. Én a tömegközlekedés híve vagyok, de a sok lila meg fehér hajú, ráncos, szemét, lökdösődős ,piacra meg tescobamenős, mocskos szottyadt temetőbogara meg bekaphatja a seggem partját. Hu de utálatos banda a buszon. Meg a volán is leszophat. Hu. Most egy kicsit tényleg jobb lett:D Na jotvagyat:D
Engem is dühit sok minden...a sittről frissen szabadult 100-éves lottyadék aki még a testéből akar megélni...a sok szutyok aki "egy féfimagazin
felkérésére" mutogatja "bájait"...hogy az ujságokban már a pápa mellett is egy szétnyitott pina díszeleg...hogy egy lánynak már patriot rakétát kell feldugni magának, hogy megnézzék egy ujságban...De a női nemet tiszteni kell! De mit? Saját magukat alázzák le a puszta hús szintjére! Tudom, a többség nem ilyen de csak ezt látjuk! /mert ez érdekel...
/
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 25. szombat 13:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 25. szombat 13:07
felkérésére" mutogatja "bájait"...hogy az ujságokban már a pápa mellett is egy szétnyitott pina díszeleg...hogy egy lánynak már patriot rakétát kell feldugni magának, hogy megnézzék egy ujságban...De a női nemet tiszteni kell! De mit? Saját magukat alázzák le a puszta hús szintjére! Tudom, a többség nem ilyen de csak ezt látjuk! /mert ez érdekel...

Van persze.... Mert szívem szerint néha tarkón basznám ezeket az embereket, de inkább csak morgok... Vagy leugatom:D
addíg örülj mig nem a pápát látod egy nő mellett széttárt lábakkal és rakétával a seggében......
(na az a vég :-)) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 25. szombat 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 25. szombat 15:47
(na az a vég :-)) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 25. szombat 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (60564)

Engem is dühit sok minden...a sittről frissen szabadult 100-éves lottyadék aki még a testéből akar megélni...a sok szutyok aki "egy féfimagazin
/

Heh:D Találtam ma egy hülye cikket:D Lincolnról:D A címe, Ab was a babe:D Avagy Lincoln, nő volt. Hát ja:D
A mai világban ezen már nem is kell csodálkozni. Szerintem. Ez hír. Ezért veszik meg a lapot. Ez kell a népnek. A butítás.
Meg a Fókusz. Meg a Mónika-só.

Cső!
A Győzike-show-t kihagytad
A Győzike-show-t kihagytad

Még megy a tévében? Ne csináld! Azt hittem, már vége, hát örökké tart?

Mar megbocs....a nephez tartzozol?
A néphez. Természetesen. De a nép is kétféle: butítható - a butításnak ellenálló.
A mónikasó nekem az örök ideg:) Azt nemtom megnézni úgy, hogy ne legyen az égben a vérnyomásom. De megnézem, mert szeretem ha felbasz valami.. Érdekes:)Néha nemtom ki a hülyébb. Mónika, vagy a vendégei?

Meg kell tanulni vesziteni,ahhoz hogy erdemesek legyünk a gyözelemre.

Ide dühöngeni jer bé. Azért van a topik.

micsoda dühöngés... micsoda dühöngés... :) :) :)

A férjemet meg akarta verni a napokban egy barom.
Odaállta a f.szfej a garázsunk elé. A férjem kinyitotta az ajtót, hogy bemenjen a kocsihoz, hogy dudálni tudjon. Közben a garázsajtó hozzáért az idegen kocsihoz, de semmi kár nem lett benne.
Jön le a lépcsőházból a tulaj és már messziről üvölt, hogy mit csinált a férjem a kocsijával.
Férjem higgadtan elmagyarázta, hogy a garázsunk előtt áll, és vigye arrébb az autóját. Erre még neki állt feljebb, hogy szétveri a férjem fejét. Bele is rúgott a garázsajtóba, leszakadt a szellőzőrács. És úgy ment el a garázsunk elől, hogy megfenyegette a férjemet, hogy ezt még megbánja.
Ha ott lettem volna, nagyon leordítom a köcsögöt. Eszméletlen, hogy milyen emberek vannak...
Odaállta a f.szfej a garázsunk elé. A férjem kinyitotta az ajtót, hogy bemenjen a kocsihoz, hogy dudálni tudjon. Közben a garázsajtó hozzáért az idegen kocsihoz, de semmi kár nem lett benne.
Jön le a lépcsőházból a tulaj és már messziről üvölt, hogy mit csinált a férjem a kocsijával.
Férjem higgadtan elmagyarázta, hogy a garázsunk előtt áll, és vigye arrébb az autóját. Erre még neki állt feljebb, hogy szétveri a férjem fejét. Bele is rúgott a garázsajtóba, leszakadt a szellőzőrács. És úgy ment el a garázsunk elől, hogy megfenyegette a férjemet, hogy ezt még megbánja.
Ha ott lettem volna, nagyon leordítom a köcsögöt. Eszméletlen, hogy milyen emberek vannak...
Erthetö.De nem szabad a mas "autojat" meg megerinteni sem,mindegy mit cselekedett.
Talan a garazsajtonyitas elött egy mosolygos beszelgetes..?
Minden elkerülhetö.Es akkor nem lennenek "ilyen" emberek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 25. szombat 18:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 25. szombat 18:22
Talan a garazsajtonyitas elött egy mosolygos beszelgetes..?
Minden elkerülhetö.Es akkor nem lennenek "ilyen" emberek.

Törölt felhasználó (21812)

A férjemet meg akarta verni a napokban egy barom.