Há hogy hívnák???,Gyere ide:-)))))))))))))))
Nem is tudom bemerészkedjek-é ide...
Hát mindegy lesz ami lesz...
Jóóóó reggelt mindenkinek
Hát mindegy lesz ami lesz...
Jóóóó reggelt mindenkinek
Jó reggelt.
Az:D Na de én most aszem hunyok egy cseppet, mert nemsokára kezdi a filmemet, és bealszok alatta ha nem vagyok fitt:D Ha mégis elaludnék, jó fórumozást:) Béke:D
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 19:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 27. hétfő 19:41
huh, micsoda széles mellkas:) bejárhatatlanul és benyalhatatlanul nagy:)mondd, hogy szőrös teeee szupercsillagharcosistencsászármoderátorarccsávó
huh, micsoda széles mellkas:) bejárhatatlanul és benyalhatatlanul nagy:)mondd, hogy szőrös teeee szupercsillagharcosistencsászármoderátorarccsávó
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 27. hétfő 19:39

Ezt a képet haveromék nevezték el:D A százdolláros vállas mosoly:D Hát egyrésze lemaradt sajnos...:S De a mítoszért mindent:D
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (38040)

Ezt a képet haveromék nevezték el:D A százdolláros vállas mosoly:D Hát egyrésze lemaradt sajnos...:S De a mítoszért mindent:D

Ez meg illik a topichoz..:)

ohhh, látszik a bal lábad meg a bal karod, de hol a jobb lábad???? és huh, mekkora
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 19:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 27. hétfő 19:33

Na ez én vonék egy kondokturos iskolában:D Gumilabdán:D Ez mér végülis egészalakos kép:D De azért a mítoszom még mindig fedve:D Valamellyest..:)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 19:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Na ez én vonék egy kondokturos iskolában:D Gumilabdán:D Ez mér végülis egészalakos kép:D De azért a mítoszom még mindig fedve:D Valamellyest..:)

Itt még naivan szemlélem a dönörűséges esőfelhőket:D Félórával később kisebb árvíz lett a városban, a kocsira meg amivel voltunk rácsordult egy fél domboldal:D És a mítosz még mindig él....:D
húúúúúúúúúúú............ és tetoválás van a lábadon............
na, idekopizom:
szupercsillagharcosistencsászármoderátorarccsávó
na, idekopizom:
szupercsillagharcosistencsászármoderátorarccsávó

inkább dühöngve kérjétek zombiee-t :) végülis... ide dühöngve kell bejönni... hátha... hátha...
megy az lejjebb is
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 19:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 27. hétfő 19:17
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 19:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Vérbőség az arcodon. Első lépésnek nem rossz ;-)
Vérbőség az arcodon. Első lépésnek nem rossz ;-)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 19:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 27. hétfő 19:13
Pirulok:D
Pirulok:D
Jó ,meglesz:D
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 19:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 27. hétfő 19:02
Na, azért a női orgazmus nem egy olyan dolog, hogy csak úgy jön. Legtöbbször legalábbis. Szóval van itt valami tudás.
Figyu, arra még rá szeretnélek szoktatni, hogy ha valakinek célzottan válaszolsz, akkor a hsz-e melletti "válasz erre" gombra kattintva teszed, mert úgy könnyebb lenne kisilabizálni, hogy kinek mit reagálsz.
Hálás köszönetem.
Figyu, arra még rá szeretnélek szoktatni, hogy ha valakinek célzottan válaszolsz, akkor a hsz-e melletti "válasz erre" gombra kattintva teszed, mert úgy könnyebb lenne kisilabizálni, hogy kinek mit reagálsz.
Hálás köszönetem.
előbb csak álljon össze zombiee képe, aztán majd döntök...nah szupercsillagharcosistencsászármoderátorarccsávó adj még valamit magadból
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 19:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 27. hétfő 19:08
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 19:08), amit ide kattintva olvashatsz)
te csak az én nevemben ne beszélj
még az is lehet, hogy akarok valamit
Az elején azt hittem, maradok a gégén csak pille, tudod, olyan inkognitósan. Basszus, hogy hivják a szomszédodat?
te csak az én nevemben ne beszélj
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 19:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 27. hétfő 19:06
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 19:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Majd mondd meg a Cseppednek, hogy MmePrune nem akar tőled semmi olyat, csupán néhány részletre kíváncsi még isteni testedből. Nehogy féltékenykedés legyen...
Majd mondd meg a Cseppednek, hogy MmePrune nem akar tőled semmi olyat, csupán néhány részletre kíváncsi még isteni testedből. Nehogy féltékenykedés legyen...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 18:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 27. hétfő 18:59
Szabad kedvelni bárkit:D Utálni a világot csak megyütt jó:D Amúgy hamarosan a cseppem is regel:D Majd ő bizonyosságot ad rólam:D Majd képet is teszek föl gyönyörű sejtelmes bájos-csábos hajlatairól:D Csal előtte még venem kell csokiöntetet...:D Úgy engedélyezte csak:D Amúgy a hetven nem volt olyan dolog:) Természetesen nem Stanleyvel csak, sőt nagyrészt nélküle:) És aznap pont rátapintottam a gyen"G"e pontjára:D Úgy meg easy:D

voyeurman