Tavaly voltam a BULIBAN. Itt megismert hölggyel :)
A buli jó volt, korán távoztunk, mivel a hölgy nadrágja sem bírta a feszültséget, és középen elrepedt :D:D:D:D:D
Természetesen a buli után derült ki, hogy van férj is...
Persze a citrom díjat én kaptam :)
Idén, ha lesz időnk, és nem jön közbe semmi, akkor ismét érkezem, de már a barátőmmel :)
Uh. +Teve és a Tevéné (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 27. hétfő 20:27
A buli jó volt, korán távoztunk, mivel a hölgy nadrágja sem bírta a feszültséget, és középen elrepedt :D:D:D:D:D
Természetesen a buli után derült ki, hogy van férj is...
Persze a citrom díjat én kaptam :)
Idén, ha lesz időnk, és nem jön közbe semmi, akkor ismét érkezem, de már a barátőmmel :)
Uh. +Teve és a Tevéné (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)

senkinek nincs valami ütős sztorija az ilyen bulikról? mi hetekig vihogunk a sajátjaink után:) valami kis izelítő nincs?
Felrakjam a citromdíjat is?

Te kis playBOY nyuszika

Vannak jobb képek is, csak azon mások is látszanak. Engedély nélkül nem tehetem fel....
nyugtass meg kérlek, hogy nem ilyen rózsaszin izét kell majd viseljünk bubunkon :)
Ez csak az én fejemen volt, mint egy jó ápolthoz illik
Volt akinek Unicum volt a fején. :D

Unicum a fején...? Nem vaj volt a fején, a pocakjában pedig unicum?
Egy teli üveg a fejen, az elődje meg a gyomorban

no, ne offoljunk :) akkor februárban farsangi parti :) azt azért még meggondolom, mit teszek a fejemre :) olyan rózsaszin bigyót biztos nem

Ez az Aaaapaaaaaaaa

Csendet rebdet fegyelmet! Különben mindenkit dutyiba dugok. / Deeper /
Ui.
Ha a mindennapok engedik akkor megyünk. Na meg ha a kölkök hagyják a szülőket szórakozni:DDDDDDD

Ui.
Ha a mindennapok engedik akkor megyünk. Na meg ha a kölkök hagyják a szülőket szórakozni:DDDDDDD
Ja ez ki ez a Pléh Boj lekoNYÚL? :DDDDDD
Ism. Deeper Csak lusta vagyok belépni.:
D
D
rá se ránts kisfiam ;-) Apád kicsit jól van :D:D:D:D
Ja csak akkor ha a börtöntöltelék is ott lesz. :D Ism Deeper.

Szóval ÉÉÉÉNNNNNNN:D
Papi feltámadott... legyűrte lsutaságát ezerrel... csak februárban is ilyen jól menjen neki

Papi feltámadott... legyűrte lustaságát ezerrel... csak februárban is ilyen jól menjen neki

Te meg mit ismételsz?