A téma fagyasztva! GG-s buli-2007.02.10 (chateseknek és fórumosoknak)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
A téma fagyasztva lett, nem lehetséges a hozzászólás!

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 4 5 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#534   2007. 02. 11. vasárnap 11:26
MmePrune MmePrune VIP
nos...ha nem is beszélgettem mindenkivel...azért nagyon-nagyon jól éreztem magamat eljen köszönöm a lehetőséget smile smile smile
#533   2007. 02. 11. vasárnap 11:19
X Törölt felhasználó (223)
BaráTOM!!!

Szerintem valamit elszámoltál, mert a lányok voltak többen (szerintem). De ha magamhoz térek akkor majd össze számolom újra! eplus2 eplus2
#532   2007. 02. 11. vasárnap 11:07
WildHorse WildHorse
Mindig jó egy ilyen kötetlen beszélgetős buli!:)
Kik voltak ott végül?
#531   2007. 02. 11. vasárnap 08:45
Moncy Moncy
crazya crazya wave wave wave wave eljen eljen eljen

#530   2007. 02. 11. vasárnap 07:23
husband35 husband35 VIP
Jó látni,hogy van egy összetartó csapat,ez pozitív.A leírtakból biztos jó volt tehát ismétlés nemsokára.
#529   2007. 02. 11. vasárnap 07:21
toratoratora toratoratora VIP
örülünk, hogy jól éreztétek magatokat! kár, hogy mi valahogy kimaradtunk az értesítettek sorából, dehát ez van... majd a köbvetkező.
#528   2007. 02. 10. szombat 20:48
costacurta costacurta
Aki elment a buliba annak nagyon jó estét kívánok!!! Aki megígérte,hogy megy és mégsem ment az szégyelje magát...
#527   2007. 02. 10. szombat 18:08
Moncy Moncy
Lemaradtatok egy körrel.. Én már szopogatom a ... jégert crazya crazya wink wink wave wave wave wave
#526   2007. 01. 19. péntek 22:25
syrus_a_virus syrus_a_virus
nem nem ő nem mondta visza caak tegye oda valaki a farkát és vállaja be .....
én nem gátolok semmit ... csak nem válalok felelőséget és nem leszek ott hívjátok fel nyugodtan.......
#525   2007. 01. 19. péntek 21:53
Mondol valamit mert mozog a szád de még nem az igazi.....
Ez mifelénk így működött: Sztori: 1db normális hely volt a faluban ahol felnőttem/ami nem köpködős kocsma volt/ Voltun úgy 15-20-an cimbik és 3 emberke úgy keményen összeütötte a kobakját a normális hely góréjával...
És kitiltotta őket a csehóból...
Na mi mindannyian mentünk velük.... Mert ha barátok vagyunk akkor együtt vagy sehogy ............
Érted az elveimet?
#524   2007. 01. 19. péntek 21:34
na drága kis purdém én nyomom az üstházat itt vagy 1-2-3-4 faxom tudja hány éve....
voltmár ilyen opeátor olyan operátor 6 buliból 4hez én intéztem a helyet és nem verem a palávert mert nincsen miért......
Ez mifelénk parsztéknál így a fajin....
Én visszem a kést Te gyere a disznyóval...
Ezzel semmi bajság nincsen amíg a xarevők nem a kolbászkeverő teknőbe szarnak...
Vágod kicsiöcsi???
Ha levágjuk az aranytojást szaró mocskos szájú tyúkot akkor a csúnya rikoltozás megszűnik de az aranytojásból jövő lé is megszűnik :p
#523   2007. 01. 19. péntek 21:19
sowy alias Primitta vs *Trogyogós Hurka* ravasz1 ravasz1
#522   2007. 01. 19. péntek 21:00
X Törölt felhasználó (9148)
Pontosan a hozzád hasonló "faparasztok" miatt nem megyünk!!! Ugyan milyen jogon "pofázol", amikor még nem is láttunk itt...vagy mégis??????

Hajrá! Vedd kézbe a dolgot és szervezkedj! A címet szívesen megadom!
audrey
#521   2007. 01. 19. péntek 20:26
Moncy Moncy
Na Te meg valld be mi volt a régi nicked... Nem igazán láttalak még a chaten mocorogni, de eléggé képben vagy... ejnye1 ejnye1
#520   2007. 01. 19. péntek 20:24
on-lány on-lány
hátpersze..te 3teheted,+ is tetted,ami miatt kivágtak....és itt az eredménye szomoru1
#519   2007. 01. 19. péntek 20:11
DrAnthony DrAnthony VIP
Na baccameg, itt is kezdődik??? Tényleg ENNYIRE front van, gyerekek???? STOP the SPAM plz!!!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 01. 19. péntek 20:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 19. péntek 20:09
nah, hátrább az agarakkal:) nem tudjuk a pontos részleteket, ne ítéljünk másodkézből kapott infókra hivatkozva...nyílván van oka, hogy így döntöttek...
mellesleg ha elkéri valaki a hely nevét és címét biztosan megadják...és ez nem úgy van, hogy ők mennek mindenki megy, ők nem mennek senki nem megy...szóval nem hiszem, hogy van értelme a bunkózásnak, és a szemétségezésnek smile
#518   2007. 01. 19. péntek 20:09
MmePrune MmePrune VIP
nah, hátrább az agarakkal:) nem tudjuk a pontos részleteket, ne ítéljünk másodkézből kapott infókra hivatkozva...nyílván van oka, hogy így döntöttek...
mellesleg ha elkéri valaki a hely nevét és címét biztosan megadják...és ez nem úgy van, hogy ők mennek mindenki megy, ők nem mennek senki nem megy...szóval nem hiszem, hogy van értelme a bunkózásnak, és a szemétségezésnek smile
#517   2007. 01. 19. péntek 20:08
szerinted az bunkóság ha nem kérek szívességet a barátomtól annak érdekében hogy ti esetleg jól érezzétek magatokat??? mert ugye a fiatalember aki a helyszint biztosította volna a személyes jóbarátom...... és ugye ha én nem megyek én nem egyezkedek Ha viszont igen akkor tudja hogy nem 31 üveg ásványvíz lesza forgalma .....
#516   2007. 01. 19. péntek 19:50
DrAnthony DrAnthony VIP
Az a baj, hogy akárhányszor is megyek végig itt a dolgokon, a pontos okot, indokot nem lelem. Valami a háttérben a chat-esek és a fórumosok összezördülése lehet, de ez is csak sejtés (ha mellényúltam, sry). Ráadásul több topicban is felbüffen a kérdés.

Látszik egyébként, hogy kőkemény front van. Idegesebben, agresszívebbek vagyunk, több a vita, az összezördülés. Az a kész csoda, hogy én még nem akasztottam bajszot senkivel.

SZóval nem tudom a pontos okokat, de nem is érdekel. Remélem nem azt a gond, hogy 2 társaság nem tud együtt bulizni... Na mindegy, majd lesz valahogy.
#515   2007. 01. 19. péntek 19:46
DrAnthony DrAnthony VIP
(Töröltem első káromkodásom..., Magyarul moderáltam magam...). Most kezdtem megbarátkozni a gondolattal (valakinek a finom unszolására, úgysem árulom el, ki az, ő tudja), hogy el kellene mennem. Erre mit olvasok...
Nagyon remélem, azért össze fog jönni... Őszintén remélem.

1 2 3 4 5 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2006. 11. 27. hétfő
Üzenetek: 574db
Utolsó üzenet: 2013. 10. 30. szerda

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!