azért ez is érdekes bár a párom nem kokszol folyamatosan nem voltak/nincsenek problémák szexuális téren...ilyen hülyeséget is csak azok tudnak mondani akik akiknek halvány fogalmuk sincs az egészről
(Ez egy válasz ghorrag üzenetére (2006. 11. 13. hétfő 19:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 13. hétfő 19:36

jo sok szteroid= tojasfelfujt izmok, es kokadt fütyi...mindkettö harom honapon belül
Hohohó, jók a képek ismét BB
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 13. hétfő 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 13. hétfő 21:17

Törölt felhasználó (62015)

csak versenyen szokás....nem részletezem miért
csak versenyen szokás....nem részletezem miért
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 13. hétfő 19:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 13. hétfő 19:44
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 13. hétfő 19:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (28391)

rájöttem, hogy érdemben nagyon nem tudnék hozzászólni, mert sosem kokszoltam, meg a barátaim sem, de azt tudom, hogy mindenkinek rendben a szexuális élete...:)
csak azt nem értem miért olyan rohadt barnák a faszik az összes bemutatón? olyan keserűcsolisan barnák. ez kötelező, vagy csak tetszik valakiknek?
csak azt nem értem miért olyan rohadt barnák a faszik az összes bemutatón? olyan keserűcsolisan barnák. ez kötelező, vagy csak tetszik valakiknek?
egyrészt nem arra írtam hanem a hasonlatodra ha esetleg nem lenne világos...amúgy nincsenek kisebbségi zavaraim visszont akkor lennének ha olyan csesznénk néznék ki ahogy te!!!!!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 13. hétfő 20:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 13. hétfő 20:33
Törölt felhasználó (38040)

Ha jobban megnézzük szánalmas e az, hogy a topic témájához írtam le a SAJÁT vélenyem? Szerintem nem. Persze az helytálló, és vitathatatlan, hogy te leszánalmasozol, mert nem osztod a véleményem. Szánalmas inkéább az ,hogy valakiben a magáról kialakított testsémája sérült, nemtudja mi a normatív állapot, és mindezt a sport köntösébe bújtatja. A kisebbségi zavarokat ilyen módon levezetni a szánnivaló. Mindezek mellett az ilyen ítélkezés is arra utal, igenis komoly kisebbrendűségi zavarai vannak az ilyen embereknek. Ezt támadásnak venni, személyes sértésnek érezni. A testépítés se nem sport , se nem szép. A férfiak is csak ideig óráig néznek vele ki jól, de a nők. Igenis gusztustalan ha egy nőnek fokhagyma segge van, 80as bickója, hogy az alkarja olyan, mint a combom, a hátán fát lehetne vágni, a csuklyás izmán meg elfér két ovis kiscsoport farsangi jelmezben. Ez már aztán nő... Gratulálok annak aki így néz ki. Csaj ezzel együtt jár, hogy torelálom, mert bánja a faszom. De tecceni nem fog. Mert ronda. Gusztustalan, csxesznye ,ocsmány, nőietlen. Ezen nincs mit magyarázni. Ha úgy néz ki egy nő, mint egy kigyúrt fickó. Ennyi. Az olyan groteszk lények a szánalmasak.
Ha jobban megnézzük szánalmas e az, hogy a topic témájához írtam le a SAJÁT vélenyem? Szerintem nem. Persze az helytálló, és vitathatatlan, hogy te leszánalmasozol, mert nem osztod a véleményem. Szánalmas inkéább az ,hogy valakiben a magáról kialakított testsémája sérült, nemtudja mi a normatív állapot, és mindezt a sport köntösébe bújtatja. A kisebbségi zavarokat ilyen módon levezetni a szánnivaló. Mindezek mellett az ilyen ítélkezés is arra utal, igenis komoly kisebbrendűségi zavarai vannak az ilyen embereknek. Ezt támadásnak venni, személyes sértésnek érezni. A testépítés se nem sport , se nem szép. A férfiak is csak ideig óráig néznek vele ki jól, de a nők. Igenis gusztustalan ha egy nőnek fokhagyma segge van, 80as bickója, hogy az alkarja olyan, mint a combom, a hátán fát lehetne vágni, a csuklyás izmán meg elfér két ovis kiscsoport farsangi jelmezben. Ez már aztán nő... Gratulálok annak aki így néz ki. Csaj ezzel együtt jár, hogy torelálom, mert bánja a faszom. De tecceni nem fog. Mert ronda. Gusztustalan, csxesznye ,ocsmány, nőietlen. Ezen nincs mit magyarázni. Ha úgy néz ki egy nő, mint egy kigyúrt fickó. Ennyi. Az olyan groteszk lények a szánalmasak.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 13. hétfő 07:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 13. hétfő 07:23
Törölt felhasználó (62015)

picit szánalmas vagy
szerintem a barna bör is, es a felfujt izmok is gusztustalanok...na jo..ez lehet, hogy durva kifejezes volt..atfogalmazom: nagyon nem tetszenek.
föleg, hogy az izomfelfujas meg szteroidok nelkül is csunya...termeszetellenes
föleg, hogy az izomfelfujas meg szteroidok nelkül is csunya...termeszetellenes
rájöttem, hogy érdemben nagyon nem tudnék hozzászólni, mert sosem kokszoltam, meg a barátaim sem, de azt tudom, hogy mindenkinek rendben a szexuális élete...:)
jo sok szteroid= tojasfelfujt izmok, es kokadt fütyi...mindkettö harom honapon belül
Faszom sem teudta ,hogy ide nem lehet ilyet beírni.Rumcájsz te meg mit keménykedsz?
nő, vagy férfi, teljessen mindegy (számomra), én ezt a fajta "túlépítést" beteges dolognak tartom, mint pl. az anorexiát (remélem helyessen írtam). én inkább a kedvesemet ölelgetem otthon, és nem a súlyzókat egy konditeremben. minezek mellet, viszont tisztelem ezeknek az embereknek a kitartását. nagyon sok munka lehet az izmok mögött! csak én nem látom az értelmét. dehát nem vagyunk egyformák, szerencsére!
www.amg-****.com azért van egy-két izomosabb nőcske akit felpróbálnék.Tényleg nem tud v.ki itt Bp.-n egy ilyen jellegű fizetős csajt???
(a honlap kimoderálva, nem reklámozunk más honlapott!!!)
(a honlap kimoderálva, nem reklámozunk más honlapott!!!)
Pffffffffff hát ez kész

picit szánalmas vagy
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 12. vasárnap 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 12. vasárnap 15:29

Nemtom:S De most egy bodys csajt nyomni, olyan mintha Vandame-ot dugnám:S Sztem csesznye.
ez minden csak nem izmos
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 12. vasárnap 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 12. vasárnap 16:05

Erről is ez a véleményed?? :)))))
Törölt felhasználó (7767)

A csesznye a tesznyével rokonértelmű. Nemtom, szép lány lenne csak túl vállas. Én a nőis formákat kedvele inkább, a lágyabb vonalakat. A nagyon kigyúrt mlányokat nem szeretem. Mondjuk s.weawer az alienben még beleférne:)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 12. vasárnap 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 12. vasárnap 16:05

Törölt felhasználó (7767)

milyen igaz
(Ez egy válasz Mike Katz üzenetére (2006. 11. 12. vasárnap 16:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 12. vasárnap 16:28

Már minden egyéni sportban ott van a kox.. Nehogy azt hidd, hogy a futók, meg a triatlonisták nem cuccolnak! Mind1ik tömi magába a szart! Egy csomó szert ki se lehet mutatni doppingvizsgálaton. Szerintem meg aki "hülye" az nem tud megnőni ekkorára... A teremben kb a dolgoknak a fele dől el, a többi a konyhában, meg pihenésnél..
Már minden egyéni sportban ott van a kox.. Nehogy azt hidd, hogy a futók, meg a triatlonisták nem cuccolnak! Mind1ik tömi magába a szart! Egy csomó szert ki se lehet mutatni doppingvizsgálaton. Szerintem meg aki "hülye" az nem tud megnőni ekkorára... A teremben kb a dolgoknak a fele dől el, a többi a konyhában, meg pihenésnél..
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2004. 12. 26. vasárnap 23:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 12. 26. vasárnap 23:43

nyugi, fel tudok emelni 30kg-t, sőt még 50et is:D
szerintem nincs kisebbségi komplexusom, leszarom, hogy ki döglik bele a szteroidokba... azaz nem szarom le, mert van bennem némi empátia ezekkel a HÜLYE emberekkel szemben is! de csak sajnálni tudom őket! arról meg hogy ki mennyit küzd valamiért, tudnék mesélni! a küzdés lényege visznt nem az, hogy mesterséges szerekkel tönkre tegye magát az ember! találhatnának egy értelmes célt! ha már sport, pl. egy triatlonista, egy öttusázó még ha neadjisten kokszol is kicsit, nem fogja ugy tönkretenni magát mint ezek, és a teste esetleg nem csak arra az egy dologra lesz jó amit a sport megkövetel!
szerintem nincs kisebbségi komplexusom, leszarom, hogy ki döglik bele a szteroidokba... azaz nem szarom le, mert van bennem némi empátia ezekkel a HÜLYE emberekkel szemben is! de csak sajnálni tudom őket! arról meg hogy ki mennyit küzd valamiért, tudnék mesélni! a küzdés lényege visznt nem az, hogy mesterséges szerekkel tönkre tegye magát az ember! találhatnának egy értelmes célt! ha már sport, pl. egy triatlonista, egy öttusázó még ha neadjisten kokszol is kicsit, nem fogja ugy tönkretenni magát mint ezek, és a teste esetleg nem csak arra az egy dologra lesz jó amit a sport megkövetel!

Nemtom:S De most egy bodys csajt nyomni, olyan mintha Vandame-ot dugnám:S Sztem csesznye.

Azért egy kicsit bővebben is nyilatkozhatnál, mielőtt újra felkászálódnál a "bodys csaj"-ra: milyen érzés volt Vandame-ot dugni????
Még egy kérdés: a "csesznye" nem rokonértelmű a "böszmé"-vel?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 12. vasárnap 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 12. vasárnap 15:29

Még egy kérdés: a "csesznye" nem rokonértelmű a "böszmé"-vel?