háááát...16, 5
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 14. kedd 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 14. kedd 13:16
Törölt felhasználó (62015)

mennyire kisfiú?
ez oldal nem való ám gyerkőcöknek

mennyire kisfiú?
ez oldal nem való ám gyerkőcöknek
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 11. 14. kedd 13:08), amit ide kattintva olvashatsz)

sajnos...tudod én még kisfiú vagyok...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 14. kedd 13:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 14. kedd 13:07

hát ezt nem érzem
és milyen pici..

hát ezt nem érzem
és milyen pici..
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 11. 14. kedd 13:03), amit ide kattintva olvashatsz)

íme a kezem!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 14. kedd 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 14. kedd 13:01

előbb megvárom a kezed

Nekem nem teljesítenél valami kívánságot, rádbízom mit
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 14. kedd 12:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 14. kedd 12:58

hát ma kívánságteljesítő nap van

előbb megvárom a kezed
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 11. 14. kedd 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)

akkor kérek egy ciciképet Tőled!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 14. kedd 12:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 14. kedd 12:58

(Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 14. kedd 12:41), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó lehet azoknak kiknek a kedvére teszel
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 14. kedd 12:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 14. kedd 12:36

akkor béke vagy ne rontsam itt tovább a levegőt? ma úgyis olyan napom van h szívesen teszek az emberek kedvére........
akkor béke vagy ne rontsam itt tovább a levegőt? ma úgyis olyan napom van h szívesen teszek az emberek kedvére........
Lehet h hülye vagyok h elhiszem másnak amit ír mert magamból indulok ki!!!!! Ha nekem támadnak(beleértve az e-maileket is) nyílván megvédem magam...amiket leírtam igaz aki nem hiszi ez van...Tudod mi a foglalkozásom,láthattál képet a szerelmemről is persze most az jön h az se igaz stb.stb.Én speciel jól érzem magam a bőrőmben izmosan,szilikonmellekkel mert én így akartam kinézni...(Dr.Szabó Szilárd a plasztikai sebészem a kaposvéri Seffer klinikán)meg lehet Tőle kérdezni h a Barabás Laurát műtőtte-e idén márc.9én)ha kiad információt...nem tudom...de persze ezt se kell elhinni...vagy láthatsz Füreden amúgy is szoktál erre járni...vagy esetleg a tavaszi Superbody kupára is kijöhetsz mint ellendrukkoló....
Háááát, ha valakinek egy ilyen "nő" tetszik ...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 13. hétfő 23:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 13. hétfő 23:25

vagy Rá

ha nagyon nem hiszel sem a képnek sem nekem iwiwen megtalálsz ha érdekel megírom a nevem..utána kételkedj
kételkedj abban h hány éves vagyok,kételkedj abban h nem csinálom a testépítést 12 éve(bocs de én nem csak rajongok a női testépítésért hanem csinálom) azért írtam neki így mert szerinte ronda ezzel nincs is semmi baj nem vagyunk egyformák....de akkor már nyílván megmondom h nekem meg az olyan pasik jönnek be mint a párom nekem nem tetszik a nem izmos...amúgy meg ne engem akarjon a szteroidokrol kioktatni mert az nagyon nevetséges...
Hát igen, ha azt hallom sport, az egészség jut az eszembe... ha azt hallom élsport, akkor már nem... én ezért hagytam abba a versenyzést, mert elértem azt a kort mikor már csak doppinggal lehet eredményt elérni...
A testépítésről meg az a véleményem, hogy más mint a többi sportág, mivel ott már amatőr szinten sem az egészség az elsődleges, hanem a kinézet... De ettől még nem nézem le őket...

Ezt leírhatnád bővebben, hátha jó ötletet adsz nekünk is
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 14. kedd 09:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 14. kedd 09:46

nekem nem kell dolgoznom meg spórolnom se...
miért nem kell?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 14. kedd 09:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 14. kedd 09:46

(Ez egy válasz ghorrag üzenetére (2006. 11. 14. kedd 09:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 14. kedd 09:43

es ezt miert nem lehetett ideirni?:
akkor amúgy járj utánna mi a közös az izom és az erő között de már mint leírtam csak nem olvasod el,nem szoktam ilyenekkel kérkedni h mennyivel nyomok fekve...azt csak a kis hülyegyerekek szokták...de ha te így akkor én is...menj inkább dolgozni én meg edzek,pihenek,utazok ....
az izom, az egy allati szövet..van belöle 3 fajta ( legalabbis az emberben )...az aktin, eas miocin szalak összehuzodasakor erö kifejtesere kepes
az erö: fizikai mennyiseg SI-mertekgysege newton
es nem megyek dolgozni, hanem megyek elöadasra...viszont te meg mehetsz dolgozni, ha mar erös vagy...tudom ajanlani a "rakodomunkas"-t..azzal penzt sporolsz..nem kell konditerembe menned
szoval ne csak pihengess, edz, meg utazz, tegy vaslamit a tarsadalom erdekeben..en is fogok, ha mar nem leszek diak
akkor amúgy járj utánna mi a közös az izom és az erő között de már mint leírtam csak nem olvasod el,nem szoktam ilyenekkel kérkedni h mennyivel nyomok fekve...azt csak a kis hülyegyerekek szokták...de ha te így akkor én is...menj inkább dolgozni én meg edzek,pihenek,utazok ....
az izom, az egy allati szövet..van belöle 3 fajta ( legalabbis az emberben )...az aktin, eas miocin szalak összehuzodasakor erö kifejtesere kepes
es nem megyek dolgozni, hanem megyek elöadasra...viszont te meg mehetsz dolgozni, ha mar erös vagy...tudom ajanlani a "rakodomunkas"-t..azzal penzt sporolsz..nem kell konditerembe menned
szoval ne csak pihengess, edz, meg utazz, tegy vaslamit a tarsadalom erdekeben..en is fogok, ha mar nem leszek diak
es ezt miert nem lehetett ideirni?: