Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 9 10 11 12 13 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#114   2006. 11. 15. szerda 20:09
Alina Alina
Erdekes..pedig eleget kapkodom a fejemet...
#113   2006. 11. 15. szerda 20:04
édespille édespille
vezethet. elég egy-két "ingatag", meszes nyaki csigolya. a nyak tornáztatása nagyon fontos. olyan mozdulatokat kell lassan (egyenes háttal) végezni, amik a hétköznapi fejmozgásból kimaradnak.
ha rendszeresen tornáztatod, kellemesen pozitiv lesz az eredmény.
#112   2006. 11. 15. szerda 19:06
Alina Alina
Kedves Doktorbalu! Nem ide tartozik kerdesem,de megkozkaztatom:
Hatgerinc,nyaki csigolyak es valami idegvegzödes begyuladasa vezethet a kez,ujjak több napon at tarto enyhe "zsibbadasahoz"? confused wave
(Ez egy válasz Doctorbalu üzenetére (2006. 11. 15. szerda 18:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 15. szerda 18:47
sajnos ez nem igy van!
ugyanis a hipofizis, tehat az agyalapi mirigy termeli a nemi hormonok termelesenek szabalyozasat vegzö hormonokat, amely a negativ visszacsatolas elven müködik:hipofizishormon verbe->veren keresztül nemi szervek-> nemi szervekböl verbe->verböl hipofizisbe!ha a körbe beavatkoznak,tehat nemi hormont spriccelnek,a szegeny hipofizis nem tudja,h az nem a nemi szervektöl jön es akkor jajjaj,nincs sperma termeles,csak atrofia,csökken a fütyi,nem all fel a fütyi, nem köp a fütyi!
a masik dolog ugye,h ha megnezzük a regi fogamzasgatlo szereket,azoktol a nök hogy megvaltoztak,azokban sokkal kevesebb hormon volt,mint ma 1-1 bodybuilder adagjaban!
es ha megnezzük hosszutavon a dolgot:ismerös a kaliforniai governator?, meg az ötszörös by-pass mütütetei?,szerinted az mitöl van?,hiszen egesz eleteben "sportolt"!
es szerinted ez egeszseges?
esztetikus a drotkötelvastagsagu erezettseg az emberek testen?
itt lehet latni a tudomany es a technika fejlödeset a tossz iranyba!nezd meg 40ev mulva ezeket az embereket hol fognak tartani!(Sean Connery is Mr.olympia volt, de az akkorit es a mostanit nem lehet összehasinlitani,epp ezek vegett a dolgok vegett)
#111   2006. 11. 15. szerda 18:47
Doctorbalu Doctorbalu
sajnos ez nem igy van!
ugyanis a hipofizis, tehat az agyalapi mirigy termeli a nemi hormonok termelesenek szabalyozasat vegzö hormonokat, amely a negativ visszacsatolas elven müködik:hipofizishormon verbe->veren keresztül nemi szervek-> nemi szervekböl verbe->verböl hipofizisbe!ha a körbe beavatkoznak,tehat nemi hormont spriccelnek,a szegeny hipofizis nem tudja,h az nem a nemi szervektöl jön es akkor jajjaj,nincs sperma termeles,csak atrofia,csökken a fütyi,nem all fel a fütyi, nem köp a fütyi!
a masik dolog ugye,h ha megnezzük a regi fogamzasgatlo szereket,azoktol a nök hogy megvaltoztak,azokban sokkal kevesebb hormon volt,mint ma 1-1 bodybuilder adagjaban!
es ha megnezzük hosszutavon a dolgot:ismerös a kaliforniai governator?, meg az ötszörös by-pass mütütetei?,szerinted az mitöl van?,hiszen egesz eleteben "sportolt"!
es szerinted ez egeszseges?
esztetikus a drotkötelvastagsagu erezettseg az emberek testen?
itt lehet latni a tudomany es a technika fejlödeset a tossz iranyba!nezd meg 40ev mulva ezeket az embereket hol fognak tartani!(Sean Connery is Mr.olympia volt, de az akkorit es a mostanit nem lehet összehasinlitani,epp ezek vegett a dolgok vegett)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 13. hétfő 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (62015)
2006. 11. 13. hétfő 21:22
azért ez is érdekes bár a párom nem kokszol folyamatosan nem voltak/nincsenek problémák szexuális téren...ilyen hülyeséget is csak azok tudnak mondani akik akiknek halvány fogalmuk sincs az egészről
#110   2006. 11. 15. szerda 18:44
Alina Alina
Szaz ev alatt a NÖ nagyon sok valtozason(fejlödesen) ment at.De ha ebbe az iranyba valtozna(fejlödne) tovabb,megallna fajtank szaporodasa.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 13. hétfő 23:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 13. hétfő 23:25
vagy Rá
#109   2006. 11. 15. szerda 18:29
Doctorbalu Doctorbalu
akkor nagyon messzire kell menned ahhoz,h valakit megnezz!
#108   2006. 11. 15. szerda 18:20
ghorrag ghorrag
egyebkent mennyire legalis dolog szteroidokat arulni, vasarolni, szedni, birtokolni???
#107   2006. 11. 15. szerda 08:15
ghorrag ghorrag
mennyibe kerül manapsag egy kilo serteshus?
#106   2006. 11. 14. kedd 20:55
édespille édespille
tudsz olyan fotót mutatni:
a.: igy néz ki izmokat megfeszitve
b.: igy néz ki izmokat ellazitva?
érdekelne, mekkora a különbség.
#105   2006. 11. 14. kedd 20:47
X Törölt felhasználó (62015)
jól látom még koxolnom kell mert ez a hát kifejezetten izomtalan....be is nyomok 1 szurit...részemről a téma lezárva!
#104   2006. 11. 14. kedd 20:44
jut eszembe én ezt hívom jókötésűnek,a többit meg se nézem.....
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 14. kedd 17:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (38040)
2006. 11. 14. kedd 17:24
Na kerestem rólad képet. Nemtudoöm ,hogy az arcod milyen, de a kép pont olyan, amiről beszéltem. Ha nem írod alá, hogy te vagy hátulról, akkor aztmondom,hogy jókötésű gyerek.... Mindezek mellet én nem állítom, hogy nem vagy boldog ésatöbbiésatöbbi. Csak azt ne mond, hogy ez nőies.
#103   2006. 11. 14. kedd 20:18
jó kép még egy kicsit koxoljon mondd meg neki:))))))))))))
#102   2006. 11. 14. kedd 19:19
Dentonvan Dentonvan
yanee hülye vagy ennyi
#101   2006. 11. 14. kedd 18:53
toratoratora toratoratora VIP
Klikkelj a normál/tömörített mérethez
#100   2006. 11. 14. kedd 18:47
toratoratora toratoratora VIP
kedves Tom és Zombiee! köszönöm a hozzászólásaitokat, nagy pengék vagytok! en besz..tam! ez jobb mint a Maonika show! még biztos benézek ide!
#99   2006. 11. 14. kedd 17:24
X Törölt felhasználó (38040)
Na kerestem rólad képet. Nemtudoöm ,hogy az arcod milyen, de a kép pont olyan, amiről beszéltem. Ha nem írod alá, hogy te vagy hátulról, akkor aztmondom,hogy jókötésű gyerek.... Mindezek mellet én nem állítom, hogy nem vagy boldog ésatöbbiésatöbbi. Csak azt ne mond, hogy ez nőies.
#98   2006. 11. 14. kedd 17:19
X Törölt felhasználó (38040)
Kedves Bodybuldiergirl.

Teljesen egyértelmű, hogy a "egy kicsit szánalmas vagy" az nem rám, hanem a hasonlatomra vonatkozik. Mondjuk ,hogy lehete egy hasonlat szánalmas...

Persze,hogy nincs benend semmi komplexus. Mint ahogy a drogfüggő addiktív is tisztában vele, hogy bármikor le tudja tenni a cuccot, és a pszichés beteg is tisztában vele, hogy neki nincs semmi baja, és a büntetettek is mindig ártatlanok...

Érdekes, hogy én elgondolkoztam azon, hogy nem írok olyat, hogy TE ronda vagy, mert még nem láttalak. Ezzel szemben TE bátran kijelented, hogy én az vagyok... Penge agyú lány lehetsz. Biztos a zombiee nick alatt gondoltad, hogy olyan vagyk ,mint egy élőhalott, vagy képeket is láttál róla. Beírtad a googleba hogy zombiee gondolom...

Neked sértő ha azt írják, hogy cseszny a testépítő nő. De te bátran írhatod, hogy gusztustalan a bálna és a férfi keresztezése...

A nőkben a nőies vonások a vonzóak. Ha tecik, ha nem, az állatvilágból jöttünk. A nőben ösztönösen a férfinak a szélesebb csípő, és nagy mell arányos eloszlása, a keskeny vállak és a nyugodt vonalak tetszenek. Nem pedig a svéd favágó.

A tesépítéssel pont ezek a vonások tűnnek el, és a sok így keletkezett "lény" ezeket a vonásaikat szeretné visszaszerezni a plasztikával. Ha nem lennének ott a szilikonimplantok, elég nehéz lenne megkülönböztetni a nőt a férfitól. De elég morbid két női mell egy dokkmunkás testén.
#97   2006. 11. 14. kedd 16:36
már csak 2000-es képeket találsz
#96   2006. 11. 14. kedd 13:49
csak halkan mindjárt kikapunk h eltértünk a topic témájától nyes wow3
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 14. kedd 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 14. kedd 13:19
én nem vagyok már annyira gyerkőc, de látom az én kívánságomról nincs még szó :)
#95   2006. 11. 14. kedd 13:19
CPT CPT
én nem vagyok már annyira gyerkőc, de látom az én kívánságomról nincs még szó :)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 14. kedd 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 14. kedd 13:16
mennyire kisfiú? vigyor2 ez oldal nem való ám gyerkőcöknek shakehead wink

... 9 10 11 12 13 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: docec docec
Nyitás ideje: 2004. 12. 21. kedd
Üzenetek: 314db
Utolsó üzenet: 2024. 09. 23. hétfő

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!