Fogd vissza magad,tartsd meg nöiesseged,maradjal egy egeszseges , kisportolt TEST imadodoja!
Amit te üzöl,olyan mint az alkoholizmus,mind több kell belöle!
Habar magad is tudod ,hogy art,rossz uton vagy...
Igy latom en.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 18. szombat 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 18. szombat 16:05
Amit te üzöl,olyan mint az alkoholizmus,mind több kell belöle!
Habar magad is tudod ,hogy art,rossz uton vagy...
Igy latom en.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 18. szombat 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (62015)
én sejtem minek tartja magát:) erre írtam Neked múltnap mikor kérdezted hogy hol a határ...nos ez már bizony nálam is jóval túllépi de én még tudom tolerálni az ilyet is ...nekem már nem furcsa
Háááát...Inkább maradok a duci csajoknál!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 18. szombat 15:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 18. szombat 15:22
én sejtem minek tartja magát:) erre írtam Neked múltnap mikor kérdezted hogy hol a határ...nos ez már bizony nálam is jóval túllépi de én még tudom tolerálni az ilyet is ...nekem már nem furcsa
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 18. szombat 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 18. szombat 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Body! (Badi)
Ez ferfiasabb Surdinal!
Vajon minek tartja magat? (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 18. szombat 15:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 18. szombat 15:22
Ez ferfiasabb Surdinal!
Vajon minek tartja magat? (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 18. szombat 15:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Lenda Murray se naturál....
ha már szteroidszörnyek ime 1példa:
itt írta vki h a szteroidokat intravénásan adják.jesszus az égben....intramuszkulárisan kell te igen tájékozott
:)
igen én is azért tettem amiért Te régen...nem is igazán ez a roland gyerek lepett meg...hanem szétröhögtem magam az olyan mail-eken h szexuális szolgáltatás ellenében szponzorálnának csak írjak 1összeget.ezeken jót nevettem.ami meg a familyt illeti hát ez jutott
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 17. péntek 23:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 17. péntek 23:13
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 17. péntek 23:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (38040)
Tom , ha ylácc kolléga, töröld már ki azt a hszt, amiben bodybuildergirl leírja a nevét. Már én sajnálom, hogy mindenki keresgeti, meg a magánéletéről beszélget. Tényleg, kit érdekel melyik rokona kicsoda micsoda? És már nem is a témáról beszélünk. Te meg testépítőlány, szerintem ne add ki megen a teljse neved:D Régen én a cmemet is kitetetem egyből ha felhúztak:D Volt is balhé rendesen:D Mert mindenki azt hiszi, csak egy kis pöcs beszélget...:D Na. Sztem sok személyeskedéstől mented meg magad. Na. A csajról meg a magánéletéről leszállni, a témával foglalkozni. Béke
Tom , ha ylácc kolléga, töröld már ki azt a hszt, amiben bodybuildergirl leírja a nevét. Már én sajnálom, hogy mindenki keresgeti, meg a magánéletéről beszélget. Tényleg, kit érdekel melyik rokona kicsoda micsoda? És már nem is a témáról beszélünk. Te meg testépítőlány, szerintem ne add ki megen a teljse neved:D Régen én a cmemet is kitetetem egyből ha felhúztak:D Volt is balhé rendesen:D Mert mindenki azt hiszi, csak egy kis pöcs beszélget...:D Na. Sztem sok személyeskedéstől mented meg magad. Na. A csajról meg a magánéletéről leszállni, a témával foglalkozni. Béke
vigyazz,mert ezert akar tiltas is jarhat, hiszen üti a politika szintjet-habar ha nem hatarontuli magyar vagy,az itelet enyhebb!
(Ez egy válasz Kokov1 üzenetére (2006. 11. 17. péntek 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 17. péntek 09:59
Már minden topicban megy a
hát ez szörnyű.. ez olyan nagyon magyar...
de leszóljuk! gratula neki h ilyen jól informált ezt eddig is tudtuk.újat nem írt
(Ez egy válasz ghorrag üzenetére (2006. 11. 17. péntek 09:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 17. péntek 09:26
(Ez egy válasz ghorrag üzenetére (2006. 11. 17. péntek 09:26), amit ide kattintva olvashatsz)
OFF:
ne szoljatok mar le ennyire szerencseteln sracot
jooo..offolt egy nagyot
mint altalaban: mindenki eldönti, hogy elhiszi-e, vagy sem...ilyen ez az internet
a kilometerköves hasonlat valoban jo, de szerintem ezer masik emberkere is raillik
ON
jooo..offolt egy nagyot
mint altalaban: mindenki eldönti, hogy elhiszi-e, vagy sem...ilyen ez az internet
a kilometerköves hasonlat valoban jo, de szerintem ezer masik emberkere is raillik
ON
Már minden topicban megy a
OFF:
jooo..offolt egy nagyot
ON
jooo..offolt egy nagyot
ON
ez jól esett:)) a kilométerköves hasonlaton jót mosolyogtam:))
kedves roland vagy akárhogy hívnak! bátorságod valószínűleg csak itt határtalan!sőt ez 100%....de tudod sok vizet nem zavartál.Tom hagyd csak a hozzászólást mert nem foglalkoztat
Tom, nem kéne az egész hsz-t törölni?
vitruálissan
Nehez lesz!De aszisztalok! (Ez egy válasz toratoratora üzenetére (2006. 11. 16. csütörtök 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 16. csütörtök 12:57
Nehez lesz!De aszisztalok! (Ez egy válasz toratoratora üzenetére (2006. 11. 16. csütörtök 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)
üdvözlet a GG különbejáratú dokijának! nekem geric sérvem van, vitruálissan meg tudná műteni?
üdvözlet a GG különbejáratú dokijának! nekem geric sérvem van, vitruálissan meg tudná műteni?
(Ez egy válasz Doctorbalu üzenetére (2006. 11. 15. szerda 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 15. szerda 22:21
(Ez egy válasz Doctorbalu üzenetére (2006. 11. 15. szerda 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
ja,meg az fontos,h csak a kezen (hüvelyk/mutato/közepsöujj)vagy az egesz karon vannak-e tünetek(alkar esetleg felkar)!mertha csak ujjak,de alkar nem erintett,altalaban reggeli zsibbadas,amely napközben eltünik nagy a valoszinüsege az un. CPS-nek (carpaltunnel-syndrome: a retinaculum flexorum összenyomja a carpaltunnelt igy a nervus medianus-on keresztül nem jutnak el az ingerek az ujjakba ill. csak nehezen/kompartment-syndroms).
ha az alkaron is vannak tünetek akkor nagy valoszinüseggel a nyaki gerincben van a problema gyökere, de van az un. hu,asszem Scalenus anterior syndrome,ahol szinten az egesz kar erintett,de a vall is(a Musculus scalenus anterioron keresztül haladnak az idegpalyak a karokba,ha szükület van az izom altal,idegpalyak athaladasara kialakitott resben,ugyanugy idegkompresszio keletkezik,amely sajnos nem tünetmentes).
ha az alkaron is vannak tünetek akkor nagy valoszinüseggel a nyaki gerincben van a problema gyökere, de van az un. hu,asszem Scalenus anterior syndrome,ahol szinten az egesz kar erintett,de a vall is(a Musculus scalenus anterioron keresztül haladnak az idegpalyak a karokba,ha szükület van az izom altal,idegpalyak athaladasara kialakitott resben,ugyanugy idegkompresszio keletkezik,amely sajnos nem tünetmentes).

docec