jó én még nem is hallottam h intravénásan adnának ilyesmit is...sokmindent olvastam,láttam ezügyben de még a bajnokok is izomba adják ez az elterjedt
(Ez egy válasz Doctorbalu üzenetére (2006. 11. 18. szombat 16:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 18. szombat 16:47
tölem ugy adod,ahogy akarod,csak nem kene vlkit leszolni es mondanivalonkat igaztalan dolgokkal alatamasztani,sztem!
truccolva? az mi?
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 18. szombat 16:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 18. szombat 16:50
Szerintem feluton vagy.
Szeretned is meg nem is...
Mintha segitsegert kialtoznal..
De mindent elutasitasz...
Megis ide jarsz,parodad "truccolva"
Tudod te..!!!Nagyon jol!!
ezt én már eldöntöttem, nem akarom leírni h mit gondolok az egészről mert nem ide való
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 18. szombat 16:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem feluton vagy.
nem tudom
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 18. szombat 16:52), amit ide kattintva olvashatsz)
dacc - szekelyül
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 18. szombat 16:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 18. szombat 16:51
Törölt felhasználó (62015)
truccolva? az mi?
palocul is
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 18. szombat 16:54), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 18. szombat 16:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Annal jobb,mert akko...nem volt tudatosan,csak "atszivargott"
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 18. szombat 16:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 18. szombat 16:53
nem tudom
úgy érted párommal dacolva? ha ismernéd nem írnál ilyet
de az milyen igaz h félúton vagyok
Szerintem feluton vagy.
a szteroidok nemcsak doppingolasra hasznalt anyagok, a hormonalis kontraceptivumok mind szteranvazas (cyklopentano-perhydro-fenanthren) vegyületek,de az epesavak is,a koleszterin,etc., csomo szteroid van,amely doppingolasra is alkalmas lenne es szajon at vagy i.v. adjak!
a doppingszereket azert adjak i.m.,mert tele vannak növekedesi hormonokkal es faktorokkal, amelyek hatasukat direkt modon fejtik ki az izomban- mig a szteroidok indirekt! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 18. szombat 16:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 18. szombat 16:51
a doppingszereket azert adjak i.m.,mert tele vannak növekedesi hormonokkal es faktorokkal, amelyek hatasukat direkt modon fejtik ki az izomban- mig a szteroidok indirekt! (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 18. szombat 16:51), amit ide kattintva olvashatsz)
jó én még nem is hallottam h intravénásan adnának ilyesmit is...sokmindent olvastam,láttam ezügyben de még a bajnokok is izomba adják ez az elterjedt
Csak melyik iranyba?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 18. szombat 16:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 18. szombat 16:59
de az milyen igaz h félúton vagyok
na,az addig ok de én most kifejezetten azokra a szteroidokra gondoltam amelyek testépítőknél népszerűek...ezeknek jó része eredetileg állatoknak készült húsminőség megváltoztatására...vagy pl.a versenylovaknál teljesítménynővelésre....
(Ez egy válasz Doctorbalu üzenetére (2006. 11. 18. szombat 17:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 18. szombat 17:02
a szteroidok nemcsak doppingolasra hasznalt anyagok, a hormonalis kontraceptivumok mind szteranvazas (cyklopentano-perhydro-fenanthren) vegyületek,de az epesavak is,a koleszterin,etc., csomo szteroid van,amely doppingolasra is alkalmas lenne es szajon at vagy i.v. adjak!
a doppingszereket azert adjak i.m.,mert tele vannak növekedesi hormonokkal es faktorokkal, amelyek hatasukat direkt modon fejtik ki az izomban- mig a szteroidok indirekt!
a doppingszereket azert adjak i.m.,mert tele vannak növekedesi hormonokkal es faktorokkal, amelyek hatasukat direkt modon fejtik ki az izomban- mig a szteroidok indirekt!
ezt inkább hagyjuk
(Ez egy válasz Alina üzenetére (2006. 11. 18. szombat 17:08), amit ide kattintva olvashatsz)
főleg ezeket a jó sűrű olajos cuccokat mint a tesztoszteron depo vagy az omnadren,sustanon,cipionate,trenbolone,masteron i.vénásan.....jó lehet
(Ez egy válasz Doctorbalu üzenetére (2006. 11. 18. szombat 17:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 18. szombat 17:02
sajnos nem,de ha müthetö, vannak eleg jo mikroinvaziv eljarasok!attol függ,h a gerinc melyik reszen van a serv ill. mennyire nyomja az ideggyökeret vagy nyomja-e!
(Ez egy válasz toratoratora üzenetére (2006. 11. 16. csütörtök 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 16. csütörtök 12:57
(Ez egy válasz toratoratora üzenetére (2006. 11. 16. csütörtök 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)
üdvözlet a GG különbejáratú dokijának! nekem geric sérvem van, vitruálissan meg tudná műteni?
Doki!
Nagyra ertekelem minden hsz-dat.Ha beteg leszek,hozzad fordulokl!!
Nagyra ertekelem minden hsz-dat.Ha beteg leszek,hozzad fordulokl!!

docec

Montoya04
Luisa