Mi látszott a vérképeden???rossz volt gondolom a véralvadási faktorod!?
igazából a negatív hatások később szoktak jönni..mikor abbahagyja az ember..+az évek
bár én láttam már egy két durva dolgot.halált is.
de altatásnál is lehet a dopping hatásából ilyen olyan plussz kockázati tényező...bár ezt az altatóorvos megkérdezi.
kicsit más:)
és mit kell afelől tartani hogy a testépítő csajoknak megnő a csiklójuk???vagy az inkább a növekedési hormontól van??látni neten képet jó néhányat óriási csiklókról és majd mindig tesépítő csjokon van???
nálad ezzel mi van??
igazából a negatív hatások később szoktak jönni..mikor abbahagyja az ember..+az évek
de altatásnál is lehet a dopping hatásából ilyen olyan plussz kockázati tényező...bár ezt az altatóorvos megkérdezi.
és mit kell afelől tartani hogy a testépítő csajoknak megnő a csiklójuk???vagy az inkább a növekedési hormontól van??látni neten képet jó néhányat óriási csiklókról és majd mindig tesépítő csjokon van???
nálad ezzel mi van??
még halkan hozzáteszem h milyen sokat számít a folyamatos orvosi ellenőrzés (ami mellesleg mkinek hasznára válna akármilyen életmódot folytat,hiszen sokan azt se tudják milyen a vérnyomásuk vagy h mi a vércsoportjuk)
mikor legutóbb kint voltam és erről volt szó megnéztem az egyik ismerősőm vérképét aki most lett Franciaországban európabajnok ,jobb a vérképe mint pl. a tesómnak aki megszállott egészségmániás gyógyszert,alkoholt,cigit még csak a kezébe se vesz... (Ez egy válasz Ranger.25 üzenetére (2007. 03. 07. szerda 13:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 07. szerda 13:34
mikor legutóbb kint voltam és erről volt szó megnéztem az egyik ismerősőm vérképét aki most lett Franciaországban európabajnok ,jobb a vérképe mint pl. a tesómnak aki megszállott egészségmániás gyógyszert,alkoholt,cigit még csak a kezébe se vesz... (Ez egy válasz Ranger.25 üzenetére (2007. 03. 07. szerda 13:34), amit ide kattintva olvashatsz)

igen igen.az érthető, én nem is az izom növelés szempontjából értettem, csak inkább egyfajta kiegészítésnek szántam...
és mellékhatásokkal hogy álltok??
gondolom ti valamit valamiért elv alapján vállaltátok a kockázatokat(egy bizonyos szint felett másképpen nem egy).Volt már valami jele, negatív jele a koksz használatának??(vérnyomás probléma stb??)
és mellékhatásokkal hogy álltok??
gondolom ti valamit valamiért elv alapján vállaltátok a kockázatokat(egy bizonyos szint felett másképpen nem egy).Volt már valami jele, negatív jele a koksz használatának??(vérnyomás probléma stb??)
Ha tesztoszteront tol magába egy nő akkor nem lesz eredménye :)
Én mellékhatásnak napo-nál azt éreztem mikor elkezdtem , h a 2. szem után szét akart esni a fejem + szédültem keményen , majd ez elmúlt és a napi 6 szemet sem éreztem meg.
Spiropent => mese szép asztma gyógyszer , izom " megtartásában " volt nálam szerepe .
Ujjremegés , görcsök ( ! ) és kicsit izzadás.
Persze ezek nem a verseny koxok :)
Amit szájon át szedsz sokkal károsabb , mint az intramuszkuláris injekciók.
Folytatást bbgirl :P
Én mellékhatásnak napo-nál azt éreztem mikor elkezdtem , h a 2. szem után szét akart esni a fejem + szédültem keményen , majd ez elmúlt és a napi 6 szemet sem éreztem meg.
Spiropent => mese szép asztma gyógyszer , izom " megtartásában " volt nálam szerepe .
Napo??mint napozin?? az még van és szedi valaki??
(Ez egy válasz numlOck üzenetére (2007. 03. 07. szerda 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 07. szerda 14:32

rossz volt a májfunkció azután h abbahagytam nem vészesen de nem volt jó,még 2hónapot kellett várnom h az altatóorvos azt mondja,h ok,mehet a műtét, véralvadással nem volt gond csak kúra alatt vettem ezt észre
igen sztem is ezek évek múlva nyújtják be a számlát de van aki ezzel nem ért egyet..
igen vannak durva dolgok én is láttam halált a közvetlen környezetemben de ezt most itt nem szeretném leírni esetleg priviben.
a sok hamis szennyezett anyag csúnya dolgokra képes.
a testépítő csajoknak megnő a csiklójuk az enyém is nagyobb lett láttam már meghökkentő képeket én is, a tesztoszteron alapú dolgoktól (propionat,enanthate,cypionate,stb)is megnő a csikló... (Ez egy válasz Ranger.25 üzenetére (2007. 03. 07. szerda 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 07. szerda 14:28
igen sztem is ezek évek múlva nyújtják be a számlát de van aki ezzel nem ért egyet..
igen vannak durva dolgok én is láttam halált a közvetlen környezetemben de ezt most itt nem szeretném leírni esetleg priviben.
a sok hamis szennyezett anyag csúnya dolgokra képes.
a testépítő csajoknak megnő a csiklójuk az enyém is nagyobb lett láttam már meghökkentő képeket én is, a tesztoszteron alapú dolgoktól (propionat,enanthate,cypionate,stb)is megnő a csikló... (Ez egy válasz Ranger.25 üzenetére (2007. 03. 07. szerda 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Mi látszott a vérképeden???rossz volt gondolom a véralvadási faktorod!?
nálad ezzel mi van??
nálad ezzel mi van??
van naposim, nálunk hamis mind sztünk,ezt is külföldi gyógyszerésztől vesszük.
(Ez egy válasz Ranger.25 üzenetére (2007. 03. 07. szerda 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
inzulin??vízhajtók??
na ezzel szokott még gond lenni akr rövidtávon..
ukrán volt nálunk forgalomban, mert magyar gyógyszeripar leált vele már vagy 25éve..
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 07. szerda 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 07. szerda 14:45
Törölt felhasználó (62015)
VIP

van naposim, nálunk hamis mind sztünk,ezt is külföldi gyógyszerésztől vesszük.
van olyan aki képes nő létére a legdurvább dolgokat magába nyomni ami nőknek nem ajánlott sőt van olyan amit kifejezetten nem is szabad...
(Ez egy válasz Bobsapp üzenetére (2007. 03. 07. szerda 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)
na,inzulinból nem kérek nincs az az Isten aki rá tudna venni még akkor se ha a doki 24órát ott áll mellettem,így vagyok a pajzsmirigyhormonnal is,vízhajtót életemben 2xpróbáltam de vannak erre jobb megoldások is)
(Ez egy válasz Ranger.25 üzenetére (2007. 03. 07. szerda 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 07. szerda 14:47

inzulin??vízhajtók??
Teeee Bildi!
A nappaliból hová a jóistenbe tűntél?
Összevesztél vkivel??? Vagy valaki összeveszett Veled? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 07. szerda 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 07. szerda 14:51
Összevesztél vkivel??? Vagy valaki összeveszett Veled? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 07. szerda 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP

na,inzulinból nem kérek nincs az az Isten aki rá tudna venni még akkor se ha a doki 24órát ott áll mellettem,így vagyok a pajzsmirigyhormonnal is,vízhajtót életemben 2xpróbáltam de vannak erre jobb megoldások is)
a spiro szépen lepucol csak remegsz tőle a nevedet nem tudod normálisan leírni:)))
(Ez egy válasz numlOck üzenetére (2007. 03. 07. szerda 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 07. szerda 14:32

Egyet mondok , kettő lesz belőle! :)
Deca-Durabolin.
A siker titka :D:D
Deca-Durabolin.
Priviben részleteznéd ezt a halált, pontosan mi okozta és hogyan ? köszi
bobsapp@citromail.hu (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 07. szerda 14:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 07. szerda 14:48
bobsapp@citromail.hu (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 07. szerda 14:48), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP

van olyan aki képes nő létére a legdurvább dolgokat magába nyomni ami nőknek nem ajánlott sőt van olyan amit kifejezetten nem is szabad...
nem vesztem csak sztem nem hiányzom onnan....
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 03. 07. szerda 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 07. szerda 14:53

Teeee Bildi!
Összevesztél vkivel??? Vagy valaki összeveszett Veled?
Összevesztél vkivel??? Vagy valaki összeveszett Veled?
igen nekem is az van most deca:)
(Ez egy válasz numlOck üzenetére (2007. 03. 07. szerda 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 07. szerda 14:54

Egyet mondok , kettő lesz belőle! :)
Deca-Durabolin.
Deca-Durabolin.
mondjuk én imádtam a fitnesse csajokat(izomból nőn annyi elég volt),de a nagy csikló az izgalmasan hangzik..:)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 07. szerda 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 07. szerda 14:51
VIP

ok,nemsokára megírom.
(Ez egy válasz Bobsapp üzenetére (2007. 03. 07. szerda 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Priviben részleteznéd ezt a halált, pontosan mi okozta és hogyan ? köszi
bobsapp@citromail.hu
bobsapp@citromail.hu
akkor kukk be a sex és sport topicba ott van mindenféle:)
(Ez egy válasz Ranger.25 üzenetére (2007. 03. 07. szerda 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 07. szerda 14:55

mondjuk én imádtam a fitnesse csajokat(izomból nőn annyi elég volt),de a nagy csikló az izgalmasan hangzik..:)
nekem mindenesetre hiányzol!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 07. szerda 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP

nem vesztem csak sztem nem hiányzom onnan....