Bigiboy-01 Szöszim nevű lopott sorozatára hívám fel többek közt a figyelmeteket! (www.goldengate.hu/kepsorozat/82078-Szoszim)
Az ajtókon gomb alakú zár van, a fali csatlakozók pedig jól láthatóan különböznek a haziakttól akkor nagy valószinüség szerint NEM MAGYAR AMATŐR, csak a gg pontokra vadászó közönséges csaló gyűjteménye. Állítólag szűri valaki a képeket... Na ezt nagyon benézte, pedig elég egyértelműek a jelek!
Az ajtókon gomb alakú zár van, a fali csatlakozók pedig jól láthatóan különböznek a haziakttól akkor nagy valószinüség szerint NEM MAGYAR AMATŐR, csak a gg pontokra vadászó közönséges csaló gyűjteménye. Állítólag szűri valaki a képeket... Na ezt nagyon benézte, pedig elég egyértelműek a jelek!
Legyetek kedvesek a magyar amatőrök-elcsípettek és egyéb rovatból a 2441-es sorozatot törölni, mert az rajta lévő lány fiatalkorú és nem tudja , hogy megjelent a képe!!
köszönöm
köszönöm
köszönöm az észrevételt, nekem is gyanús volt, most töröltem!
üdv,
photolong mai sorozat egy az egyben a rossz******.hu-ról van letölte!
photolong mai sorozat egy az egyben a rossz******.hu-ról van letölte!
Örömmel látom, hogy végre nélkülem is működik a topic és odafigyeltek.
Egész meghatódtam.
De ne felejtsétek el EZ a topic továbbra sem hivatalos bejelentő szekció, itt csak jelezhetitek más látogatóknak, az esetleges gyanút és több szem többet lát alapon hátha valaki igazolja vagy épp cáfolja a felmerült gyanút.
A bejelentést továbbra is tegyétek meg külön a lap allján található E-mail linken keresztül. (Ehhez nem árt előre lementeni a kérdéses képsor linkjét, meg a feltöltő nevét!)
Tényleg jó, hogy mások is átlátják miért is indítottam ezt a topicot.
Egész meghatódtam.

De ne felejtsétek el EZ a topic továbbra sem hivatalos bejelentő szekció, itt csak jelezhetitek más látogatóknak, az esetleges gyanút és több szem többet lát alapon hátha valaki igazolja vagy épp cáfolja a felmerült gyanút.
A bejelentést továbbra is tegyétek meg külön a lap allján található E-mail linken keresztül. (Ehhez nem árt előre lementeni a kérdéses képsor linkjét, meg a feltöltő nevét!)
Tényleg jó, hogy mások is átlátják miért is indítottam ezt a topicot.

üdv
egy mai feltöltő 6496-matyikata képei megegyeznek :http://www.mommygfs.com/fhg/0918/088/10.jpg
üdv
egy mai feltöltő 6496-matyikata képei megegyeznek :http://www.mommygfs.com/fhg/0918/088/10.jpg
üdv
hy, szerintetek mit lehet tenni ha valaki a másik fél beleegyezése nélkül tesz fel képet vagy videót?
Mi értelme feltölteni mások képét?Nem jövök rá!
Én is töltöttem le innen máshová,de azokon legalább én vagyok!!Már msn-nel elérhetőségekkel is szórakoznak!De legalább jók az adminok.Figyelnek,és reagálnak!
Én is töltöttem le innen máshová,de azokon legalább én vagyok!!Már msn-nel elérhetőségekkel is szórakoznak!De legalább jók az adminok.Figyelnek,és reagálnak!
Cunika00 név alatt a mi képeink jelentek meg,amelyek már szerepeltek nálatok más régebbi sorozatokban. Még kamu igazoló kép is van hozzá!! Nem örülünk az ilyen kamus képtolvajoknak,légyszi intézkedjetek!
Üdv: Badboy34
Üdv: Badboy34
Köszönöm az észrevételt, a lopott sorozatokat töröltem, és visszavettem a pontokat a felhasználótól!
más név alatt jalantak meg a képeink valószínűleg innen töltötte le "nemcsak" jelzem nem örülünk ennek
Véleményem szerint ez lopott kép,ha csak nem zizso nevű felhasználó új néven jelentkezik!
http://www.goldengate.hu/amator/amator_amahun_pair/set2008100915008_page1
http://www.goldengate.hu/amator/amator_amahun_pair/set2008100915008_page1
senkialfonzot védeném, hogy nem az ő hibája miatt, hanem a rendszer rendellenes működése miatt vonódott össze a két sorozat.
Kukk a hozzászólásokra:
http://www.goldengate.hu/amator/amator_amahun_pair/set2008092515017_page1
Ejnye ejnye senkialfonz...
Senkialfonz egyébként ennyire hülyének néz minket hogy nem szúrjuk ki hogy két különböző nő szerepel egy és ugyanazon sorozaton belül, ráadásul létható korkülönbség is van a hölgyek közt???
Persze a szokásos VIP-ek szólhatnak csak hozzá meg a szöveg is ügyes, előre elrendeli hogy nem tölt fel más képet de a VIP tagság kéne neki. Kérem az adminokat, hogy senkialfonz ilyen módon szerzett VIP tagságát/G-pontjait töröljék, és egy hét pihenőt is adnék neki elgondolkozni a csalásán.
(megoldottál, törölték a sorozatot! köszi az észrevételt! : tom1019)
http://www.goldengate.hu/amator/amator_amahun_pair/set2008092515017_page1
Ejnye ejnye senkialfonz...
Senkialfonz egyébként ennyire hülyének néz minket hogy nem szúrjuk ki hogy két különböző nő szerepel egy és ugyanazon sorozaton belül, ráadásul létható korkülönbség is van a hölgyek közt???
Persze a szokásos VIP-ek szólhatnak csak hozzá meg a szöveg is ügyes, előre elrendeli hogy nem tölt fel más képet de a VIP tagság kéne neki. Kérem az adminokat, hogy senkialfonz ilyen módon szerzett VIP tagságát/G-pontjait töröljék, és egy hét pihenőt is adnék neki elgondolkozni a csalásán.
(megoldottál, törölték a sorozatot! köszi az észrevételt! : tom1019)
kb ezért néztem én is akkor, hogy mi baja a sorozattal
(Ez egy válasz AngelH üzenetére (2008. 09. 18. csütörtök 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 18. csütörtök 16:12

Valóban, a kérdéses képek tényleg lopottak voltak, törölve is lettek, de ilyenkor nem marad "luk" a számozásban. Ezért jó, ha nem a sorozat számára hivatkoztok, mert az dinamikusan változik, hanem a böngésző címsorából másoljátok ki a linket.
Valóban, a kérdéses képek tényleg lopottak voltak, törölve is lettek, de ilyenkor nem marad "luk" a számozásban. Ezért jó, ha nem a sorozat számára hivatkoztok, mert az dinamikusan változik, hanem a böngésző címsorából másoljátok ki a linket.
Bocs valszeg ezt benéztem.
Nem szedhette le a júzer maga? Az első 6 hsz-ből 5ben az volt a kérdés, hogy honnan töltötted le?, kitől loptad...
Próbáltam megkeresni... de nem találtom, az biztos, hogy az említett sorozattal nincs baj.
Legközelebb jobban figyelek. (Ez egy válasz Gheorgius üzenetére (2008. 09. 11. csütörtök 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 11. csütörtök 08:24
Nem szedhette le a júzer maga? Az első 6 hsz-ből 5ben az volt a kérdés, hogy honnan töltötted le?, kitől loptad...
Próbáltam megkeresni... de nem találtom, az biztos, hogy az említett sorozattal nincs baj.
Legközelebb jobban figyelek. (Ez egy válasz Gheorgius üzenetére (2008. 09. 11. csütörtök 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Nekem és másoknak is gyanús: amatőr magyar lányok, 5784. sorozat!
- megnéztem!
- írj konkrétumot, vagy pontosítsd a számot!
- semmi gyanúsat nem látok, azon kívül, hogy a dátumot a képekre a legritkább esetben szoktam lilával feltüntetve látni (általában sárga, fekete, v. a fehér a jellemzőbb)
- a hozzászólásoknál sem látok semmi problemet, ill. ráutalást a "lopásra" (Ez egy válasz Gheorgius üzenetére (2008. 09. 11. csütörtök 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)
- írj konkrétumot, vagy pontosítsd a számot!
- semmi gyanúsat nem látok, azon kívül, hogy a dátumot a képekre a legritkább esetben szoktam lilával feltüntetve látni (általában sárga, fekete, v. a fehér a jellemzőbb)
- a hozzászólásoknál sem látok semmi problemet, ill. ráutalást a "lopásra" (Ez egy válasz Gheorgius üzenetére (2008. 09. 11. csütörtök 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Két dolog.
1. Mi a gyanús rajta? Fejtsd ki. Szvsz. semmi, de mindegy.
2. Mi az hogy már másoknak is? A kép kommenteknél nem láttam semmi gyanakvást. Ne füllents!
Ha tudod indokolni szólj. Ha pedig elgépelted és nem az 5784-es a problémás akkor javítsd! (Ez egy válasz Gheorgius üzenetére (2008. 09. 11. csütörtök 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)
1. Mi a gyanús rajta? Fejtsd ki. Szvsz. semmi, de mindegy.
2. Mi az hogy már másoknak is? A kép kommenteknél nem láttam semmi gyanakvást. Ne füllents!
Ha tudod indokolni szólj. Ha pedig elgépelted és nem az 5784-es a problémás akkor javítsd! (Ez egy válasz Gheorgius üzenetére (2008. 09. 11. csütörtök 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)