Ezt én sem tudtam volna szebben megfogalmazni...
A felső képen az ősz csóka aki jön olyan mint a Jancsó Miklós. :)
szelyemfiúúú??? pf.. ki a pösze?
Baszógép... szerintem
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2007. 01. 09. kedd 17:34), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2007. 01. 09. kedd 17:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Gigolo
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2007. 01. 09. kedd 17:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Jánosbá, hé!!! A kirelájzumodat, há' métt nem szólsz bé hezzánk? :)
(Ez egy válasz -xxxjani üzenetére (2007. 01. 10. szerda 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Mert félek ,hogy kimoderálnak.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 10. szerda 20:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 10. szerda 20:37
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 10. szerda 20:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
Jánosbá, hé!!! A kirelájzumodat, há' métt nem szólsz bé hezzánk? :)
Attó' ne féjj! :)) Mire újra hezzaszólsz, há' lejár a tiltásod!!!
(Ez egy válasz -xxxjani üzenetére (2007. 01. 10. szerda 21:03), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz -xxxjani üzenetére (2007. 01. 10. szerda 21:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Én azirt erőst gyanítom, hogy má e szóváltásért is dorgálás jár , mivel "offgyanússak" lettünk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 10. szerda 21:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 10. szerda 21:08
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 10. szerda 21:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
Attó' ne féjj! :)) Mire újra hezzaszólsz, há' lejár a tiltásod!!!
á csak szimplán potgyüjtők vagytok:)
(Ez egy válasz -xxxjani üzenetére (2007. 01. 10. szerda 21:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 10. szerda 21:11
Én azirt erőst gyanítom, hogy má e szóváltásért is dorgálás jár , mivel "offgyanússak" lettünk.
Na Te, netené, hátiszenhogyhát télleg megmondád!!! :)))
Tudod, hogy készül a zserbószelet?
Zserbószelet
Hozzávalók:
Tésztához : 250 g margarin, 500 g liszt, 3 tojás sárgája, késhegynyi szódabikarbóna, 20 g élesztő, 200 ml tej, 2 evőkanál cukor. Töltelék: 1 kis üveg sárgabaracklekvár, 200 g darált dió, (200 g porcukorral összekeverve). Máz: 4 evőkanál víz, 5 evőkanál cukor, 1 evőkanál kakaó, 100 g vaj. A máz helyett használhatunk 150g étcsokit vagy tortabevonót.
--------------------------------------------------------------------------------
Elkészíté s:
A cukrot a langyos tejjel elkeverjük, és az élesztőt megfuttatjuk benne. A margarint, a lisztet, a 3 tojás sárgáját, a késhegynyi szódabikarbónát hozzáadjuk az élesztős tejhez, a tésztát összeállítjuk. A tészta kidolgozása után egy rugalmas, nem ragacsos, nyújtható tésztát kell kapnunk. A tésztát négy részre osztjuk és négy lapot nyújtunk belőle. Az első lapot zsírozott, lisztezett vagy sűtőpapírral kibélelt tepsibe tesszük és a lapot megkenjük sárgabaracklekvárral és meghintjük a cukros dióval. A töltelékre ráhelyezzük a második lapot, melyet szintén lekvárral kenünk meg és cukros diót szórunk rá, ráhelyezzük a harmadik lapot, végül a negyediket és az így összeállított süteményt 1 órán át kelesztjük. Középmeleg sütőben kb. 40 percig sütjük, közben villát beleszúrva megnézhetjük, hogy átsült-e. Miután kihűlt a tészta, bevonjuk csokoládémázzal (Ez egy válasz -xxxjani üzenetére (2007. 01. 10. szerda 21:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 10. szerda 21:11
Tudod, hogy készül a zserbószelet?
Zserbószelet
Hozzávalók:
Tésztához : 250 g margarin, 500 g liszt, 3 tojás sárgája, késhegynyi szódabikarbóna, 20 g élesztő, 200 ml tej, 2 evőkanál cukor. Töltelék: 1 kis üveg sárgabaracklekvár, 200 g darált dió, (200 g porcukorral összekeverve). Máz: 4 evőkanál víz, 5 evőkanál cukor, 1 evőkanál kakaó, 100 g vaj. A máz helyett használhatunk 150g étcsokit vagy tortabevonót.
--------------------------------------------------------------------------------
Elkészíté s:
A cukrot a langyos tejjel elkeverjük, és az élesztőt megfuttatjuk benne. A margarint, a lisztet, a 3 tojás sárgáját, a késhegynyi szódabikarbónát hozzáadjuk az élesztős tejhez, a tésztát összeállítjuk. A tészta kidolgozása után egy rugalmas, nem ragacsos, nyújtható tésztát kell kapnunk. A tésztát négy részre osztjuk és négy lapot nyújtunk belőle. Az első lapot zsírozott, lisztezett vagy sűtőpapírral kibélelt tepsibe tesszük és a lapot megkenjük sárgabaracklekvárral és meghintjük a cukros dióval. A töltelékre ráhelyezzük a második lapot, melyet szintén lekvárral kenünk meg és cukros diót szórunk rá, ráhelyezzük a harmadik lapot, végül a negyediket és az így összeállított süteményt 1 órán át kelesztjük. Középmeleg sütőben kb. 40 percig sütjük, közben villát beleszúrva megnézhetjük, hogy átsült-e. Miután kihűlt a tészta, bevonjuk csokoládémázzal (Ez egy válasz -xxxjani üzenetére (2007. 01. 10. szerda 21:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Én azirt erőst gyanítom, hogy má e szóváltásért is dorgálás jár , mivel "offgyanússak" lettünk.
én élesztő nélkül csinálom és úgy is finom:)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 10. szerda 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 10. szerda 21:19
Törölt felhasználó (7767)
Na Te, netené, hátiszenhogyhát télleg megmondád!!! :)))
Tudod, hogy készül a zserbószelet?
Zserbószelet
Hozzávalók:
Tésztához : 250 g margarin, 500 g liszt, 3 tojás sárgája, késhegynyi szódabikarbóna, 20 g élesztő, 200 ml tej, 2 evőkanál cukor. Töltelék: 1 kis üveg sárgabaracklekvár, 200 g darált dió, (200 g porcukorral összekeverve). Máz: 4 evőkanál víz, 5 evőkanál cukor, 1 evőkanál kakaó, 100 g vaj. A máz helyett használhatunk 150g étcsokit vagy tortabevonót.
--------------------------------------------------------------------------------
Elkészíté s:
A cukrot a langyos tejjel elkeverjük, és az élesztőt megfuttatjuk benne. A margarint, a lisztet, a 3 tojás sárgáját, a késhegynyi szódabikarbónát hozzáadjuk az élesztős tejhez, a tésztát összeállítjuk. A tészta kidolgozása után egy rugalmas, nem ragacsos, nyújtható tésztát kell kapnunk. A tésztát négy részre osztjuk és négy lapot nyújtunk belőle. Az első lapot zsírozott, lisztezett vagy sűtőpapírral kibélelt tepsibe tesszük és a lapot megkenjük sárgabaracklekvárral és meghintjük a cukros dióval. A töltelékre ráhelyezzük a második lapot, melyet szintén lekvárral kenünk meg és cukros diót szórunk rá, ráhelyezzük a harmadik lapot, végül a negyediket és az így összeállított süteményt 1 órán át kelesztjük. Középmeleg sütőben kb. 40 percig sütjük, közben villát beleszúrva megnézhetjük, hogy átsült-e. Miután kihűlt a tészta, bevonjuk csokoládémázzal
Tudod, hogy készül a zserbószelet?
Zserbószelet
Hozzávalók:
Tésztához : 250 g margarin, 500 g liszt, 3 tojás sárgája, késhegynyi szódabikarbóna, 20 g élesztő, 200 ml tej, 2 evőkanál cukor. Töltelék: 1 kis üveg sárgabaracklekvár, 200 g darált dió, (200 g porcukorral összekeverve). Máz: 4 evőkanál víz, 5 evőkanál cukor, 1 evőkanál kakaó, 100 g vaj. A máz helyett használhatunk 150g étcsokit vagy tortabevonót.
--------------------------------------------------------------------------------
Elkészíté s:
A cukrot a langyos tejjel elkeverjük, és az élesztőt megfuttatjuk benne. A margarint, a lisztet, a 3 tojás sárgáját, a késhegynyi szódabikarbónát hozzáadjuk az élesztős tejhez, a tésztát összeállítjuk. A tészta kidolgozása után egy rugalmas, nem ragacsos, nyújtható tésztát kell kapnunk. A tésztát négy részre osztjuk és négy lapot nyújtunk belőle. Az első lapot zsírozott, lisztezett vagy sűtőpapírral kibélelt tepsibe tesszük és a lapot megkenjük sárgabaracklekvárral és meghintjük a cukros dióval. A töltelékre ráhelyezzük a második lapot, melyet szintén lekvárral kenünk meg és cukros diót szórunk rá, ráhelyezzük a harmadik lapot, végül a negyediket és az így összeállított süteményt 1 órán át kelesztjük. Középmeleg sütőben kb. 40 percig sütjük, közben villát beleszúrva megnézhetjük, hogy átsült-e. Miután kihűlt a tészta, bevonjuk csokoládémázzal
"Vazi", nekünk a párommal már van egy G-pontunk, az bőven elég, de ha megnézed hány pontot gyűjtöttem, akkor látni fogod , hogy nem érdekelnek , nyugodtan megvonhatod a pontokat.
Sőt a Zserbó cukrászdában található G-pontokat is megvizsgálhatod. ...és Brigitta sem vagyok.
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2007. 01. 10. szerda 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Sőt a Zserbó cukrászdában található G-pontokat is megvizsgálhatod. ...és Brigitta sem vagyok.
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2007. 01. 10. szerda 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)
A "Zserbós vaníliásrúd" pedig igy készül:(?)(évekkel ezelőtt)
- A fiú konzervatívabb öltözetben (fehérzokni kötelező) leült egy asztalhoz, és tejszínhabos kávét rendelt, ásványvíz kíséretében.
Ezt követően kevergette a kávét olvasgatott...stb míg nem küldött valaki egy pohár pezsgőt részére, ezután került a vaníliásrúd az aszalt barackba. Ez a recept "turbó" változata, ettől a valalóság picit eltérhet.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 10. szerda 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 10. szerda 21:19
- A fiú konzervatívabb öltözetben (fehérzokni kötelező) leült egy asztalhoz, és tejszínhabos kávét rendelt, ásványvíz kíséretében.
Ezt követően kevergette a kávét olvasgatott...stb míg nem küldött valaki egy pohár pezsgőt részére, ezután került a vaníliásrúd az aszalt barackba. Ez a recept "turbó" változata, ettől a valalóság picit eltérhet.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 10. szerda 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
Na Te, netené, hátiszenhogyhát télleg megmondád!!! :)))
Tudod, hogy készül a zserbószelet?
Zserbószelet
Hozzávalók:
Tésztához : 250 g margarin, 500 g liszt, 3 tojás sárgája, késhegynyi szódabikarbóna, 20 g élesztő, 200 ml tej, 2 evőkanál cukor. Töltelék: 1 kis üveg sárgabaracklekvár, 200 g darált dió, (200 g porcukorral összekeverve). Máz: 4 evőkanál víz, 5 evőkanál cukor, 1 evőkanál kakaó, 100 g vaj. A máz helyett használhatunk 150g étcsokit vagy tortabevonót.
--------------------------------------------------------------------------------
Elkészíté s:
A cukrot a langyos tejjel elkeverjük, és az élesztőt megfuttatjuk benne. A margarint, a lisztet, a 3 tojás sárgáját, a késhegynyi szódabikarbónát hozzáadjuk az élesztős tejhez, a tésztát összeállítjuk. A tészta kidolgozása után egy rugalmas, nem ragacsos, nyújtható tésztát kell kapnunk. A tésztát négy részre osztjuk és négy lapot nyújtunk belőle. Az első lapot zsírozott, lisztezett vagy sűtőpapírral kibélelt tepsibe tesszük és a lapot megkenjük sárgabaracklekvárral és meghintjük a cukros dióval. A töltelékre ráhelyezzük a második lapot, melyet szintén lekvárral kenünk meg és cukros diót szórunk rá, ráhelyezzük a harmadik lapot, végül a negyediket és az így összeállított süteményt 1 órán át kelesztjük. Középmeleg sütőben kb. 40 percig sütjük, közben villát beleszúrva megnézhetjük, hogy átsült-e. Miután kihűlt a tészta, bevonjuk csokoládémázzal
Tudod, hogy készül a zserbószelet?
Zserbószelet
Hozzávalók:
Tésztához : 250 g margarin, 500 g liszt, 3 tojás sárgája, késhegynyi szódabikarbóna, 20 g élesztő, 200 ml tej, 2 evőkanál cukor. Töltelék: 1 kis üveg sárgabaracklekvár, 200 g darált dió, (200 g porcukorral összekeverve). Máz: 4 evőkanál víz, 5 evőkanál cukor, 1 evőkanál kakaó, 100 g vaj. A máz helyett használhatunk 150g étcsokit vagy tortabevonót.
--------------------------------------------------------------------------------
Elkészíté s:
A cukrot a langyos tejjel elkeverjük, és az élesztőt megfuttatjuk benne. A margarint, a lisztet, a 3 tojás sárgáját, a késhegynyi szódabikarbónát hozzáadjuk az élesztős tejhez, a tésztát összeállítjuk. A tészta kidolgozása után egy rugalmas, nem ragacsos, nyújtható tésztát kell kapnunk. A tésztát négy részre osztjuk és négy lapot nyújtunk belőle. Az első lapot zsírozott, lisztezett vagy sűtőpapírral kibélelt tepsibe tesszük és a lapot megkenjük sárgabaracklekvárral és meghintjük a cukros dióval. A töltelékre ráhelyezzük a második lapot, melyet szintén lekvárral kenünk meg és cukros diót szórunk rá, ráhelyezzük a harmadik lapot, végül a negyediket és az így összeállított süteményt 1 órán át kelesztjük. Középmeleg sütőben kb. 40 percig sütjük, közben villát beleszúrva megnézhetjük, hogy átsült-e. Miután kihűlt a tészta, bevonjuk csokoládémázzal
mondja meg lécci valaki, hol is van a Zserbó!?
lécci!!
köszi!!
lécci!!
köszi!!
Budapest, *. kerület, * tér,*
(moderálva saját magam által
)
(Ez egy válasz gorgh0 üzenetére (2007. 01. 13. szombat 20:33), amit ide kattintva olvashatsz)
(moderálva saját magam által
)
(Ez egy válasz gorgh0 üzenetére (2007. 01. 13. szombat 20:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Vad városi legendákból hallottam már erről a cukrászdáról de nekem Capuccino-val és franciakrémessel mesélték. De ha valaki tud megalapozottabb infót az írja be ha kérhetem. Ki tudja. A kellemes-negyvenesek kategóriájában is sok jó nő van. hátha egyszer ezt is kipróbáljuk a haverokkal. :D
na, akkor valaki írjon egy kis használai útmutatót, mihez mit kell kérnem! :) és hogyan?
ált mikor vannak ott jó nyanyák?
ált mikor vannak ott jó nyanyák?
Egy násik lap fórumában olvastam:
"Sziasztok! Állitólag létezik,egyik haverom már volt ott és azt mondta,hogy aránylag elég jó a felhozatal.Egyszerre 2 punci is vitte.(naná nem ingyen,már mint a tyukok fizettek neki.) "
"Ne a zserbóba menjetek!* út *presszó!!!!!!"
(mod:prune)
Meg volt egy másik topic valahol a neten eldugva ahol a tarifákról is esik szó. Pl. ha a srác el is élvez akkor felér (20-30 ezer!!!!) egy szex meg úgy 30-50 ezernél kezdődik.
Google! Keressetek!
"Sziasztok! Állitólag létezik,egyik haverom már volt ott és azt mondta,hogy aránylag elég jó a felhozatal.Egyszerre 2 punci is vitte.(naná nem ingyen,már mint a tyukok fizettek neki.) "
"Ne a zserbóba menjetek!* út *presszó!!!!!!"
(mod:prune)
Meg volt egy másik topic valahol a neten eldugva ahol a tarifákról is esik szó. Pl. ha a srác el is élvez akkor felér (20-30 ezer!!!!) egy szex meg úgy 30-50 ezernél kezdődik.
Google! Keressetek!




















párocska20-28
Nella





