Te sem vagy egy egyszerű eset...
audrey
audrey
akkor közölném kb azóta vagyok itt mióta a gg-én van chat :) a reggelt nickeim : Dr Maffia, Don Corleone q.more.d,kolbász ,kobax syrus a virus , stb stb egy az amit nem tudtok utánozni a komrumisszumm kézségem mmert az határtalan
köszi' szépen
;de tudok viselkedni
Na itt vagyok új hét új beírások
Szép lila napot mindenkinek
Szép lila napot mindenkinek
pam pa pa pam pam papam
Kedves Szülő!
Kisfiát (syrus_a_virus-t) szaktanári figyelmeztetésben részesítem az oldalon tanusított beszólásaiért, élcelődéseiért...
Kérem mielőbbi nevelési egyeztetés érdekében időpont egyeztetésre...
Tisztelettel: aláírás
Kisfiát (syrus_a_virus-t) szaktanári figyelmeztetésben részesítem az oldalon tanusított beszólásaiért, élcelődéseiért...
Kérem mielőbbi nevelési egyeztetés érdekében időpont egyeztetésre...
Tisztelettel: aláírás
Kezét csokolom hölgyem önt is látni néha????
A szartanári figyelmeztetés a smafu igazgatói intő alatt anyám is csak röhög
Nem fogtok megfedni mert akkor átmegyek terminátorba és mindenütt véres húscafatok lesznek
Szétszórom a tatárbeafstek-emet amit ott fantasztikusan finoman készítenek
Szétszórom a tatárbeafstek-emet amit ott fantasztikusan finoman készítenek
Csak szépen sorjában...ki a kicsit nem becsüli a nagyot nem érdemli
Jaja...naon néha betévedek errefelé
A buli még sokesélyes...páromtól is függ
Már megint a 2.-ik oldalra szorultam Nem szoktam én meg ezt az érdektelenséget

Buli volt a nagyinál
amugy...Te a nagyidra hasonlitasz?
szerintem a pipára hasonlít
mindegy is...de azt az otthonkát..szivesen megnézném rajta egyszer....
aki kíváncsi a "Public Enemi"-re az itt megtalál részemről a chat fehér folt a térképen meghagyom a hatalomfitogtató kinevezett joggyakorlóknak!
Küldjétek már át azt a szájbavert log file-t... Hagy lássam, hogy mi történt tegnap!!!
(Ez egy válasz syrus_a_virus üzenetére (2007. 01. 19. péntek 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 19. péntek 08:41
aki kíváncsi a "Public Enemi"-re az itt megtalál részemről a chat fehér folt a térképen meghagyom a hatalomfitogtató kinevezett joggyakorlóknak!
Nincsen log file-om nem készítek "jegyzőkönvet" minden chatelésemről.....
Nem fogom bizonygatni az igazamat ez vagy világos vagy nem!
Nem fogok szélmalomharcot vívni csökkent értelmi képességű hataloméhes marhákkal...
Ennyire már ismerhetnél.... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 19. péntek 09:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 19. péntek 09:37
Nem fogom bizonygatni az igazamat ez vagy világos vagy nem!
Nem fogok szélmalomharcot vívni csökkent értelmi képességű hataloméhes marhákkal...
Ennyire már ismerhetnél.... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 19. péntek 09:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (223)
Küldjétek már át azt a szájbavert log file-t... Hagy lássam, hogy mi történt tegnap!!!

syrus_a_virus

roi
Lucy 3