vagy csak be néztél az ablakomon fél spicces állapotomba és onnan rémlik
(Ez egy válasz syrus_a_virus üzenetére (2007. 06. 04. hétfő 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 04. hétfő 13:46
Mivel már eléggé régen írtam "blogom" ba ezé írok neked kedves naplóm : Ma is másnapossan ébredtem mint minden nap lerúgtam magamról a sörösdobozhalmot és kitámojogtam a mosdóba köptem egyet a csészébe... Lezuhanyzom.... a hütőben nincs más mint némi savanyú tej és pálinka én az utóbbit választom..... Na isten veled józan élet
Aki eztet elhiszi szamarabb egy lónál
De jó sztori :p
Aki eztet elhiszi szamarabb egy lónál
De jó sztori :p
mivel én ritkán írok ide úgy látom ti még ritkábban válaszoltok így legalább nem veszekedünk
Na rég jártam erre úgy látom más se...... :p
Azé' lópimpilit beléd, így születésnapod alkalmából!
Csak mert jószívű vagyok felajánlom az emlegetett ló testrészt az alfeled javára
))))
Egyébként köszi a szülinapi emlékezést
))))))))))
(Ez egy válasz Fögenyó üzenetére (2010. 08. 24. kedd 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
))))
))))))))))
(Ez egy válasz Fögenyó üzenetére (2010. 08. 24. kedd 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz k.mckolrnik üzenetére (2010. 08. 25. szerda 10:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Csak mert jószívű vagyok felajánlom az emlegetett ló testrészt az alfeled javára
))))
))))))))))
))))
))))))))))
Aztán maga még éldegél Tomi bátya??? És még mindig köntösben??? Jók az idegeid De azért nem tudom eldönteni a foton melyik lennék én ???
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2010. 08. 25. szerda 10:13), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2010. 08. 25. szerda 10:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Ja egyébként új helyre költözött az irodám
nem rossz!
szívesen elmennék hozzád éjjeliőrnek!

(Ez egy válasz k.mckolrnik üzenetére (2010. 08. 26. csütörtök 07:38), amit ide kattintva olvashatsz)
szívesen elmennék hozzád éjjeliőrnek!
(Ez egy válasz k.mckolrnik üzenetére (2010. 08. 26. csütörtök 07:38), amit ide kattintva olvashatsz)

syrus_a_virus

dpeterke