Szex előtti - közbeni és utáni mondatok!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Sok mindenki csendben szexszel.
Vannak, akik csak egy-egy szót, mondatot suttognak a partnereik fülébe, ami lehet érzelmes, erotikus, vagy akár izgatóan perverz is!
Viszont vannak, akiknek be nem áll a szájuk szex előtt, közben, vagy után, szinte úgy kell őket halkabbra fogni, szájukat betapasztani.
Ti hova soroljátok önmagatokat?
Írjátok meg tapasztalataitokat, kívánságaitokat, vagy éppen azt, hogy milyen szavakat és mondatokat használtok a szex alkalmával!
Csak bátran, itt minden szép, vad, szexis, vagy akár perverz, és mocskos dolog belefér!

Az eddigi hozzászólások

... 4 5 6 7 8 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#223   2008. 10. 09. csütörtök 09:01
PoH PoH
Csak hogy idézzünk néhány klasszikust is:
"Sosem volt még ilyen jó"
"Sokkot kaptál"
nyes
#222   2008. 10. 09. csütörtök 07:45
X Törölt felhasználó (347117)
Szia Marca!

Ha a "de jó volt veled" nekem nem hiteles, akkor nyílván te mást szeretnél hallani. Én ezt csak pédaként írtam be. Akár írhattam volna azt is, hogy "ez volt az évszárad dugása".
Csak arra akartam rávilágítani, hogy ugyan úgy a csajok is elvárnak jó pár mondatot tőlünk, ahogy mi tőlük.
(Ez egy válasz Marca üzenetére (2008. 10. 07. kedd 20:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 07. kedd 20:02
teljes mértékben egyetértek veled...
#221   2008. 10. 07. kedd 20:02
Marca Marca
teljes mértékben egyetértek veled...
(Ez egy válasz pucer_pasi üzenetére (2008. 10. 07. kedd 19:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 07. kedd 19:51
Szerintem egy kimerült "kész vagyok tőled" is megteszi nyes

Ha meg tényleg szeretkezés volt, akkor bújás, vagy csókolgatás. Szavak nélkül.

A többit úgysem hiszem el.
#220   2008. 10. 07. kedd 19:51
pucer_pasi pucer_pasi
Szerintem egy kimerült "kész vagyok tőled" is megteszi nyes

Ha meg tényleg szeretkezés volt, akkor bújás, vagy csókolgatás. Szavak nélkül.

A többit úgysem hiszem el.
(Ez egy válasz Marca üzenetére (2008. 10. 07. kedd 19:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 07. kedd 19:17
Szia Bigyok!

elhiszem, de nekem az a problémám, hogy a "de jó volt veled" valahogy nem hiteles...a sikongatások előtte, és a lepedőmarkolgatás, na az már igen... nyes
#219   2008. 10. 07. kedd 19:17
Marca Marca
Szia Bigyok!

elhiszem, de nekem az a problémám, hogy a "de jó volt veled" valahogy nem hiteles...a sikongatások előtte, és a lepedőmarkolgatás, na az már igen... nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 06. hétfő 10:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (347117)
2008. 10. 06. hétfő 10:38
Szia Marca!
Mi pont ugyan azért az okért szeretjük/szeretnénk azt hallani, hogy "Hű de jó voltál!, Akkora orgazmusom volt mint még soha!"
mint ti azt, hogy "Drágám nem vagy kövér!, De jó ez az új frizurád!.
Mert nyílván növeli az önbizalmat.
Szóval lányok, ha azt akarjátok, hogy megdícsérjük azt ami neketek fontos, ti se fukarkodjatok a nekünk fontos dicséretekkel!
#218   2008. 10. 06. hétfő 10:38
Szia Marca!
Mi pont ugyan azért az okért szeretjük/szeretnénk azt hallani, hogy "Hű de jó voltál!, Akkora orgazmusom volt mint még soha!"
mint ti azt, hogy "Drágám nem vagy kövér!, De jó ez az új frizurád!.
Mert nyílván növeli az önbizalmat.
Szóval lányok, ha azt akarjátok, hogy megdícsérjük azt ami neketek fontos, ti se fukarkodjatok a nekünk fontos dicséretekkel!
(Ez egy válasz Marca üzenetére (2008. 10. 05. vasárnap 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 05. vasárnap 19:54
nekem csak egy kérdésem lenne.. mit szeretnének ilyenkor hallani a pasik? hogy hű de mennyire jó voltál? meg hogy mekkora orgazmusom volt?! valaki jó lenne, ha tippeket adna... köszi nyes
#217   2008. 10. 05. vasárnap 20:16
rolufo rolufo
mostanába már szex előtt hallom hogy jó éjt és nem utána
#216   2008. 10. 05. vasárnap 20:11
benbá benbá
Szex után a feleségem egyből ül a gép elé,és elkezd chat-elni. Így nekem nincs időm mit mondani,hogy ő mit mond ott,azt meg nem tudom.
#215   2008. 10. 05. vasárnap 19:54
Marca Marca
nekem csak egy kérdésem lenne.. mit szeretnének ilyenkor hallani a pasik? hogy hű de mennyire jó voltál? meg hogy mekkora orgazmusom volt?! valaki jó lenne, ha tippeket adna... köszi nyes
#214   2008. 10. 05. vasárnap 16:34
kokotonec kokotonec
annyira szét basszuk egymást szohóz sem jutunk wow1
#213   2008. 10. 05. vasárnap 16:20
andrika andrika
Párom szexrodeósat szokott játszani.Úgy havonta+-felgyógyulási idő.Hátulról belémhatol,megölel,és elkezd különböző női neveket suttogni a fülembe.És méri mennyi ideig bir rajtam maradni!Na erre utána mit lehet mondani???
vigyor
#212   2008. 10. 05. vasárnap 14:44
Sex után: Mióta van az a repedés a plafonon?
#211   2008. 07. 23. szerda 03:15
heimatlose heimatlose
hihi, mi szex után nem beszélgetünk, csak fekszünk és még egy picit kényeztetjük egymás testét...utána meg kaját kell csinálnom, mert a drágaságom mindig éhes nyes
#210   2008. 07. 17. csütörtök 07:04
X Törölt felhasználó (213201)
Ööööö...
"Az ego legyőzésének legkönnyebb módja, ha naponta öt percig hálát adsz Istennek. Akkor érezni fogod, hogy egy édes, illatos és szépséges virág növekszik benned. Ez az alázatosság virága. Ha hálát adsz Istennek, Ő valami nagyon szép dolgot ad neked, és ez az alázatosság. Ha az egó egyszer meglátta az alázatosság virágát, távozik, mert úgy érzi, valami jobbá válhat: egyetemes egységgé.
Az egó mindig megpróbál a saját maga számára birtokolni dolgokat. De amikor túllépünk az egón, mindent megpróbálunk Isten elégedettségére, a világ elégedettségére és a lelkünk elégedettségére odaadni."
Ezt írja a bölcs. Viszont lehet, elég pár szó az egó letöréséhez. Pl. ha hajnalfelé úgy gondolod, hogy igen, ma aztán nagy voltam, kemény és férfias - és a szex utáni első mondat így hangzik: na mi az, drágám, mikor kezdesz már hozzá?

hehe
#209   2008. 07. 06. vasárnap 17:35
tom1019 tom1019 VIP Admin
nem kedves balázs, csak az egóm nagy, de az is elég szokott lenni az átlagos méretem mellett... nyes

"Az egó nem szereti azt érezni, hogy valaki másnak több képessége van, vagy hogy valaki meg tud tenni valamit, amit mi nem. Az egó egyszer azt érezteti velünk, hogy semmi sem vagyunk, máskor pedig azt, hogy minden vagyunk. Óvatosnak kell lennünk fontosságérzésünkkel és jelentéktelenségérzésünkkel egyaránt. Azt kell mondanunk, hogy ha Isten azt akarja, hogy semmik legyünk, akkor örömmel leszünk semmik. És ha Isten azt akarja, hogy minden legyünk, akkor örömmel leszünk minden. Feltétel nélkül és örömmel át kell adnunk magunkat Isten Akaratának. Ha azt akarja, hogy egyenrangúak legyünk Vele, azok leszünk. Ha azt akarja, hogy valódi földi képviselői legyünk, azok leszünk. „Legyen meg a Te Akaratod!” ÁMEN! hehe
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 24. szombat 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (77369)
2008. 05. 24. szombat 15:47

Neked mind nagy mi??
smile
#208   2008. 07. 06. vasárnap 17:00
X Törölt felhasználó (154661)
nálunk csak hogy elégvolt? vagy kérsz még
#207   2008. 07. 06. vasárnap 16:19
gabor_76 gabor_76
A párom utánna csak annyit szokott mondani, hogy: "kapcsold a TV2-re drágám."
#206   2008. 06. 25. szerda 16:27
dundika85 dundika85
Szex után mindig megéhezünk...Pasim kérdezi: -Kérsz 1 banánt?- ... vigyor3 erre én,sunyin vigyorogva: -Kösz,már megvolt... finom
#205   2008. 05. 24. szombat 15:47
X Törölt felhasználó (77369)

Neked mind nagy mi??
smile
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 05. 15. csütörtök 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2008. 05. 15. csütörtök 21:33
igazad van mindkét hsz-ben!
de a ffi.-ak zöme akarva-akaratlanul beleesik ebbe a nagy hibába, ha kicsi a péniszük, kicsi az egójuk, és kicsi az eszük! nyes
#204   2008. 05. 24. szombat 14:56
Barbarionguy Barbarionguy VIP
"Szétbasztál" ez zene füleimnek, és hála Istennek elég gyakran hallom...

... 4 5 6 7 8 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Ody no1 Ody no1
Nyitás ideje: 2007. 01. 10. szerda
Üzenetek: 323db
Utolsó üzenet: 2021. 08. 23. hétfő

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!