Szeretlek előtte!
Szeretlek közben!
Szeretlek utána!
Szeretlek közben!
Szeretlek utána!

Szopogasd a makkom fényesre...
cigi?
Na ennél még a vacsorád is jobb volt!

"az öreglány megfogja a papus szerszámát: Mit fogok apjuk?
-Alunnyi de gyorsan!"
ez király!
szex előtt
"
-benn van már?
-nincs.
-érdekes kint sincs...
"
-Alunnyi de gyorsan!"
ez király!
szex előtt
"
-benn van már?
-nincs.
-érdekes kint sincs...
"
bazmeg,mennyi gecid van...
király volt 10 perc és ujra beindulok
Máskor ha megkérhetlek ne igyál sex előtt sokat.JÓÓ? Most is mint aki jól végezte dolgát, a lányunk hajasbabáját csókolgatod helyettem. te*

Hol a sör?
Alkalomtól függ, hogy mondunk valamit vagy sem. Van amikor a szavak feleslegesek és van olyan is, hogy jó megbeszélni a történteket
Sajnos nem mondhatom meg,hogy jó volt e veled dugni mert az orvosi titoktartás kötelez
lehet, hogy neked ennyi elég.......de nemcsak elő-, janem utójáték is van......pusszantás
.......aaaaadj egy cigit.....
....ne a függönybe töröld!!!!!!
....ne a függönybe töröld!!!!!!
sziasztok!
én az exemmel (aki már eljegyzett (mással)) általában kocsiban csinálom, így utána mindig mondjuk egymásnak, hogy: na jó, menjünk haza!
ez nagyon gáz?
én az exemmel (aki már eljegyzett (mással)) általában kocsiban csinálom, így utána mindig mondjuk egymásnak, hogy: na jó, menjünk haza!

ez nagyon gáz?

Ha igazán ismered a partnered, akkor nincs szükség arra, h megkérdezd, h hányszor vitted a csúcsra. Ha "csak" egyszer az is jó volt, de ha ilyet kérdezel, akkor a nő úgy érzi, h ha azt mondják 1x, a férfi csalódott lesz... ha azt mondja, mittomén, h 4x, az meg lehet, h nem igaz, és akkor meg azért szar...szal érted... az ilyesmit nem kell megkérdzeni... legalábbis engem zavar :S
(Ez egy válasz Stitchi üzenetére (2007. 06. 04. hétfő 16:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 04. hétfő 16:21

Szia Demetra!
Magamra ismertem a kerdesben, igy hat megkerdezem, hogy teged egesz pontosan mi zavar ebben a kerdesben? Latszolag kell a valaszotok az orgazmus-statisztikankhoz, pedig en speciel csak annyit szeretnek tudni, hogy kielegult-e a artnerem, vagy valahol valamit elrontottam?
Magamra ismertem a kerdesben, igy hat megkerdezem, hogy teged egesz pontosan mi zavar ebben a kerdesben? Latszolag kell a valaszotok az orgazmus-statisztikankhoz, pedig en speciel csak annyit szeretnek tudni, hogy kielegult-e a artnerem, vagy valahol valamit elrontottam?
Szia Demetra!
Magamra ismertem a kerdesben, igy hat megkerdezem, hogy teged egesz pontosan mi zavar ebben a kerdesben? Latszolag kell a valaszotok az orgazmus-statisztikankhoz, pedig en speciel csak annyit szeretnek tudni, hogy kielegult-e a artnerem, vagy valahol valamit elrontottam? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 07. szombat 01:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 07. szombat 01:14
Magamra ismertem a kerdesben, igy hat megkerdezem, hogy teged egesz pontosan mi zavar ebben a kerdesben? Latszolag kell a valaszotok az orgazmus-statisztikankhoz, pedig en speciel csak annyit szeretnek tudni, hogy kielegult-e a artnerem, vagy valahol valamit elrontottam? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 07. szombat 01:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (39340)

Idegbajt kapok ettől: "És hányszor mentél el...?" (lány vok)
Ki ne köpd...nyeld le szépen.
Végem van!Úgye nem kivánod mégegyszer szerelmem?
a nyakast tölem is megkaptad volna
(Ez egy válasz Gyur3 üzenetére (2007. 05. 01. kedd 19:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon helyes!!! Csak 1X?????
(Ez egy válasz -dzsi- üzenetére (2007. 04. 10. kedd 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)