Én meg most is kórházban dolgozom,nem csak munka idő van.Bizony ügyeletben késő este sok minden megoldható ha nagyon felvagy aljazva.Volt idő mikor a nővérke 15 percel hamarabb jött dolgozi,csak azért hogy egy jót dughassunk,igaz azóta a feleségem.
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 05. csütörtök 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 05. csütörtök 09:58

Dolgoztam ápolónőként, de se dokival, se beteggel sosem dugtam. Egy nővér 81 betegre! Szerinted volt erre idő? Házinyuszikra nem szoktam lődözni!
Az más, hogy volt orvos pasasom, de nem álltam vele munkaviszonyban, egyébként is akkor más munkakörben dolgoztam.
Ja, és ez nem a Csillagvirág-klinika volt, ahol a nővérkék állandóan ráérősen beszélgetnek. Sajnos a valóság egészen más!

Ja, és ez nem a Csillagvirág-klinika volt, ahol a nővérkék állandóan ráérősen beszélgetnek. Sajnos a valóság egészen más!
Örülök, hogy összejött Nektek! Mert más a szerelem! És más a kamaty! Valahogy a munkahelyemen nem akartam viszonyt, de ha szerelmes lettem volna egy dokiba, ápolóba, stb., akkor lehet,hogy Én is hasonlóan teszek, mint Ti! 12 órás műszak előtt és után elfekvőn, rám még 2-2 órás utazás is várt! Az Én volt dokim meg szerencsére nem kórházban dolgozott, hanem medical reprezent-ként, aki nem értené, leírom magyarul is, gyógyszergyári ügynökként járta az országot!
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 08. 07. kedd 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 07. kedd 19:39

Én meg most is kórházban dolgozom,nem csak munka idő van.Bizony ügyeletben késő este sok minden megoldható ha nagyon felvagy aljazva.Volt idő mikor a nővérke 15 percel hamarabb jött dolgozi,csak azért hogy egy jót dughassunk,igaz azóta a feleségem.
Bevonuláskor orvosi viszgálat ,oltás stb
180 kopasz meztelenü felsorakoztatva az orvosi
szobák elött. Megalázónak érzi az ember.
Én abba a renedelőbe kerültem ahol egy vörös
kb 35-40 es dokinő volt.Megvizsgált,megneézte nem
vagyok-e lúdtalpas, szokásos vizsgálatok.
Majd megdicséri hogy milyen jó kondiba vagyok,
aztán megkérdi,hogy tudok-e róla hogy a heréim nem
egyformák.Következő pillanatban már tapogatja a
golyókat és kérdezgeti ,hogy fáj-e.
Meglepett a dolog, kb 5 percig vizsgálgatta,aztán
elküldött a fogorvosi szobába.Este kiderült a
többi kopszról ,hogy nekik is ilyen alapos
tök vizit volt, persze csak azoknál akik
a ennél a doktornéninél voltak.
Ha a jó oldalát nézzük akkor urulógusi szakvizsgája is lehetet.Legalább jól meg nézte nincs e heresérv vagy visszér.Nem biztos hogy élvezetből csinálta lehet hogy egyszerüen ez a szakterülete?Én is voltam katona engem ilyen részletesen nem vizsgáltak.
(Ez egy válasz simishake üzenetére (2007. 08. 07. kedd 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 07. kedd 21:38

Bevonuláskor orvosi viszgálat ,oltás stb
két orvos volt , másik férfi volt,
ő nem vizsgált ilyen szorgalmasan.
Szerintem ő élvezte a helytetet, fatal
fiúk,többségük megszeppenve, ráadásul meztelenül.
Egyébként meg ő választotta ki a sorból, hogy kik azok akik hozzá kerüljenek.
ő nem vizsgált ilyen szorgalmasan.
Szerintem ő élvezte a helytetet, fatal
fiúk,többségük megszeppenve, ráadásul meztelenül.
Egyébként meg ő választotta ki a sorból, hogy kik azok akik hozzá kerüljenek.

miért jutottam mindig csunyácska, öregecske, doktornőkhöz, vagy nővérkékhez...??:(

hello! én egyszer egy kedves kis nővérkével ...ó soha nem flejtem el... az egyik osztályon dolgoztam , ő pedig tanfolyamos volt, egyszer mikor a nővérszobában mellémált egyszer csak a szoknyája (nővérruha) alá nyúltam, annyira spontán jött a dolog, aztán szép lassan csókolóztunk, aztán vadul és vadul, majd aszertárba, vagy hirtelen akkor nem tudtam, bevonultunk...hát megszűnt a világ...
Mindan nap nővérkét dugok, mert a feleségem az. Engem is felizgat nővér ruhában, és az a tudat is felizgat, hogy nap mint nap őt mennyien kívánják meg. Minden nap úgy kell elengedni ithonról, hogy ne kelljen neki bent senki!
Nekem egyzser a prosztatámat egy csinos doktornő vizsgálta, de hiába nézett ki jól az a nagyon rossz érzés elfeldtette velem ki az aki vizsgál!:(((

Azért nem csak dolgozók dugnak a kórházban.Lenne pár sztorim mikor beteg betegel,beteg látogatóval,kórházi dolgozó látogatóval,
Prosztatás elélwezés....jó is az...mibajod wele??
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2007. 08. 17. péntek 11:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 17. péntek 11:09

Nekem egyzser a prosztatámat egy csinos doktornő vizsgálta, de hiába nézett ki jól az a nagyon rossz érzés elfeldtette velem ki az aki vizsgál!:(((

Majd meg tudod egy rutin vizsgálatkor
Én még egy beteget sem láttam aki élvezte volna
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 09. 01. szombat 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Hát...ha manusz csinálja...azt én sem fogom élwezni...
...ezt most boritékolom neked Sanyám...
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 09. 01. szombat 22:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 01. szombat 22:05

Majd meg tudod egy rutin vizsgálatkor

A korháziszex eme speciális részében csak egy élvezet van mikor közlik hogy NEGATIV
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 09. 01. szombat 22:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 01. szombat 22:16

Hát...ha manusz csinálja...azt én sem fogom élwezni...
...ezt most boritékolom neked Sanyám...

Ajaj azt gondoltam ez a korház szex kicsit misztifikálva van de most hogy olvasgatlak benneteket izgulhatok, bár a lányom csecsemős nővér lessz az talán kevésbé...
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 09. 01. szombat 21:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 01. szombat 21:21

Azért nem csak dolgozók dugnak a kórházban.Lenne pár sztorim mikor beteg betegel,beteg látogatóval,kórházi dolgozó látogatóval,
Az első nőgyógyászati vizsgálat rémes volt últra hangon kettős méhet állapítottak meg ez alapos indok lehetett hogy félórán keresztűl újjazzanak,remélem a doki élvezte?. Kékestetői tüdőszaniba pedig érdekes elsőtétített gyertyafényes vizsgálóba relaxáláva kellet mélyeket lélegezni hát tényleg elmúlt a légszomj

Az hogy feltetted a fényképed a fórumra az rendben is van csak rossz topicba raktad,szerintem kérd meg az adminokat és átteszik a megfelelő helyre
eddig nem foglalkoztatot a tma, de ahogy elolvastam a hozzászólásokat, kezd izgatni!