Néhány honapja voltam korházban..és vérvétel közben poénbol megjegyeztem a növérkének hogy izzadásal gyorsabban gyogyulnék,,,este ö ügyelt és élyfélkörül már keféltünk..azotta is kefélünk nagyon sürün...és tényleg van benne valami a lebukás veszélye nagyobb élvezettet ad...
Kórházba csak kukkoltam!
15 évesen utaltak be fertőző májgyulladással a gyermek-infektológiára. Nem tudom milyen meggondolásból, de a fiúk és a lányok kortermében is volt egy-egy beutalt felnőtt. Persze az egyikben egy hölgy a fiúkéban egy férfi. Esténként, mivel már nagyobbacskának számította, a két felnőttel meg egy másik gyerekkel együtt kártyáztunk. Az egyik este ráéreztem a szikrázó hangulatra, ami a két felnőtt között kialakult. Apró célzások, mosolyok, elkapott tekintettek; olyannyira evidens volt a flörtjük, hogy nekem is kezdett bizseregni a lágyékom (amúgy a flörtölgető – sajnos nem velem – asszonyka nekem is felkeltette a serdülői érdeklődésemet).
Este, miután a szolgálatos nővér villanyt oltott hamar mímelni kezdtem az alvást, de annyira óvatosan lélegeztem, hogy ez tűnhetett fel a korterembe beutalt felnőtt pacáknak. Odajött hozzám, és visszafojtottan azt mondta: „Én most kimegyek a zuhanyozóba. Ha utánam jössz, vagy valakit utánam engedsz, széttöröm a pofádat!”.
Már résnyire ki is nyílt a kórteremajtó, és a bejövő fénycsóva hívogatása még számomra is igéző és izgató volt. A korterem ajtaja elé egy széket támasztott, amit a kilincs alá akart tenni, de a szék elcsúszott és kinyitva picit benyomta az ajtót. Valamiért nem mentek be a zuhanyozóba és kint az előtérbe suttogtak, eléggé hangosan arról, hogy mi a jobb az égő villany (ők láthatók lesznek), vagy a folyosói égők lekapcsolása (a túlsó szárnyban tévéző nővér felfigyelhet). Nos, végül az előtérbe kezdtek témázni.
Nem láttam semmit, de az akusztika az minőségi volt. Főleg a csaj dumált. Még most is emlékszem minden pillanatra: „Jaj, én még csak egyszer csaltam meg a férjem, de ő akkor hosszú úton volt!”, „Inkább kiverem neked, ha nagyon muszáj!”, „Jaj, ne nyúlj be a bugyimba, mert felizgulok és elvesztem a fejem!” végül, nyögések a megfelelő testhelyzet keresésének a forgolódó, süfütyőlődése, egy két „édes!” „jóóó” és más kevésbé artikulált gyönyörnyögések vegyültek össze. Az egész nem tartott három-négy percnél tovább.
Azelőtt egyszer már volt alkalmam végighallgatni szüleimet, de az inkább zavarba hozott és szégyelltem a szexuális gerjedésemet. De ez a korterem előtéri élő közvetítés, annyira begerjesztett, hogy még évekig elég volt csak erre gondolni, ha maszturbálni akartam.
15 évesen utaltak be fertőző májgyulladással a gyermek-infektológiára. Nem tudom milyen meggondolásból, de a fiúk és a lányok kortermében is volt egy-egy beutalt felnőtt. Persze az egyikben egy hölgy a fiúkéban egy férfi. Esténként, mivel már nagyobbacskának számította, a két felnőttel meg egy másik gyerekkel együtt kártyáztunk. Az egyik este ráéreztem a szikrázó hangulatra, ami a két felnőtt között kialakult. Apró célzások, mosolyok, elkapott tekintettek; olyannyira evidens volt a flörtjük, hogy nekem is kezdett bizseregni a lágyékom (amúgy a flörtölgető – sajnos nem velem – asszonyka nekem is felkeltette a serdülői érdeklődésemet).
Este, miután a szolgálatos nővér villanyt oltott hamar mímelni kezdtem az alvást, de annyira óvatosan lélegeztem, hogy ez tűnhetett fel a korterembe beutalt felnőtt pacáknak. Odajött hozzám, és visszafojtottan azt mondta: „Én most kimegyek a zuhanyozóba. Ha utánam jössz, vagy valakit utánam engedsz, széttöröm a pofádat!”.
Már résnyire ki is nyílt a kórteremajtó, és a bejövő fénycsóva hívogatása még számomra is igéző és izgató volt. A korterem ajtaja elé egy széket támasztott, amit a kilincs alá akart tenni, de a szék elcsúszott és kinyitva picit benyomta az ajtót. Valamiért nem mentek be a zuhanyozóba és kint az előtérbe suttogtak, eléggé hangosan arról, hogy mi a jobb az égő villany (ők láthatók lesznek), vagy a folyosói égők lekapcsolása (a túlsó szárnyban tévéző nővér felfigyelhet). Nos, végül az előtérbe kezdtek témázni.
Nem láttam semmit, de az akusztika az minőségi volt. Főleg a csaj dumált. Még most is emlékszem minden pillanatra: „Jaj, én még csak egyszer csaltam meg a férjem, de ő akkor hosszú úton volt!”, „Inkább kiverem neked, ha nagyon muszáj!”, „Jaj, ne nyúlj be a bugyimba, mert felizgulok és elvesztem a fejem!” végül, nyögések a megfelelő testhelyzet keresésének a forgolódó, süfütyőlődése, egy két „édes!” „jóóó” és más kevésbé artikulált gyönyörnyögések vegyültek össze. Az egész nem tartott három-négy percnél tovább.
Azelőtt egyszer már volt alkalmam végighallgatni szüleimet, de az inkább zavarba hozott és szégyelltem a szexuális gerjedésemet. De ez a korterem előtéri élő közvetítés, annyira begerjesztett, hogy még évekig elég volt csak erre gondolni, ha maszturbálni akartam.
Állatkórház számít? Na nem engem kezeltek ott, bármennyire is szeretem magam abba a hitbe ringatni, hogy az ágyban egy vadállat vagyok.
A barátnőm állatorvos, és a helyi klinikán dolgozik(nem egy ilyen Discovery Chanelles megaklinika, csak egy szolid kis egy doki, egy asszisztens - általában az is doki -, egy shoppos kórház). Egyik nap ebédidőben úgy hozta a sors, hogy a shoppos ki sem nyitott, az öreg doktor meg hazaugrott ebédelni, én meg akkor ugrottam be a barátnőm elemózsiájával. Mivel éppen műtéti szünet volt, így "vendéget" sem hozott senki, szóval a barátnőm magunkra zárta a rendelőt és sity-suty egymásnak estünk.
Később visszagondolva konstatáltam, hogy kicsit azért talán morbid (vagy ironikus?) olyan helyen szexelni, ahol ivartalanításra alkalmas mütyürök vannak.

Később visszagondolva konstatáltam, hogy kicsit azért talán morbid (vagy ironikus?) olyan helyen szexelni, ahol ivartalanításra alkalmas mütyürök vannak.

Amikor egy baleset után mindkét kezemet műteni kellett és mosdattak a nővérek egy szivaccsal, mindig felállt a farkam. Elég kellemetlen helyzet volt. Volt amelyik zavarba jött, volt, amelyik teljes természetességgel húzta hátra a bőrt és mosta meg alatta is. De sohasem történt több. Ha a barátnőm bejött látogatni, a paplan alatt akkor is kiverte, ha bent volt a szobatársam. Ha nem volt bent szopott.....
sziasztok 24 eves srac vagyok,sajnos ezelot 4 eve volt egy autobalesetem es azota toloszekes vagyok.eleg sokat jarom a korhazakat,es nem tudom miert de azt kell mondjam hogy elegge buknak ram a noverkek,doki nok.volt mar olyan hogy szuksegem volt segitcsegre furdeshez,es ott kurtunk.ugye o dugot meg,mert en nagyon net tuttam meg akkor.azt kell mondjam azert buknak rank,mert nagyon nehezen elvezunk,neha meg egyatalan
Akkor te nagyon szerencsés vagy mert 1 évet nyomtam le rahabon,öltöztettek fürdettek wc-n segítettek de semmi,végezték a munkájukat még az esélyt se adták meg.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 06. 07. csütörtök 17:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 06. 07. csütörtök 17:21
Törölt felhasználó (454736)

sziasztok 24 eves srac vagyok,sajnos ezelot 4 eve volt egy autobalesetem es azota toloszekes vagyok.eleg sokat jarom a korhazakat,es nem tudom miert de azt kell mondjam hogy elegge buknak ram a noverkek,doki nok.volt mar olyan hogy szuksegem volt segitcsegre furdeshez,es ott kurtunk.ugye o dugot meg,mert en nagyon net tuttam meg akkor.azt kell mondjam azert buknak rank,mert nagyon nehezen elvezunk,neha meg egyatalan
Azért a dokikról is essen néhány szó......
egy kórházban a doki a favorit, ott van, bármiben segíthet, ismerik 1mást, tudják mit várhat el tőle..
Ez a korházi szex maximum a Fekete erdő klinikán létezik. Nem hiszem hogy van olyan korházi dolgozó aki rácuppanna egy ott fekvő betegre. Ahogy azt se hogy orvos egy neki tetsző páciensre. Az már merőben új szituáció, ha korházon kívül lesz köztük valami, viszont ez meg ugye nem korházi szex.
Fantáziának jó!
Bár van egy barátnőm akinek a párja volt doki és néha a vizsgálóban csináltak ezt-azt. Már ha ez nem legenda!
Fantáziának jó!
Bár van egy barátnőm akinek a párja volt doki és néha a vizsgálóban csináltak ezt-azt. Már ha ez nem legenda!

Nos, hidd el, szinte minden kórház Feketeerdő-klinika.... van, aki tudja, van, aki tapasztalta, és van, aki el se tudja képzelni. Pedig igaz, nem fantázia. És itt most nem az itt leírt történetekre gondolok feltétlenül, hanem a való életre. Egyébként alapvetően a kórház sem sok mindenben különbözik egy átlagos munkahelytől: szinte minden munkahelyen előfordul, előfordulhat munkahelyi szex, amiből vagy lesz kapcsolat, vagy csak szex marad. A kórház abban lehet speciálisabb, hogy ott az éjszaka, a hétvége, az ügyelet, ami persze nem olyan, amit a Vészhelyzetben látunk! Unalmas órák az orvosi/nővérszobában, egyedi öltözet (egy szál fehér ruha, papucs...), összezártság, mi kell még....? Kis szimpátia, kis akarat, kis kémia...és máris hiába csöngetünk a nővérkének, nem jön azonnal.... Mondom, ez lehet átlagos, a többi munkahelyen is előforduló dolog, pl. főnök-titkárnő, és a többi klasszikus. Csak a kórház speciális hely, speciális légkör, egyedi szituáció...talán ez a plusz. És persze a betegek. Az már más tészta.... de igen.... van olyan beteg, akinek kijut ebből a "terápiából". Persze nem általános, és nem mindenütt, de hidd el, működik. Mégpedig a leginkább kiszolgáltatottabb helyzetben, és persze már nem olyan súlyos állapotban, hanem már erősen gyógyult állapotban. Aki volt már kórházban, az tudja, hogy milyen az, amikor hajnalban jön a nővérke mosdatni... persze, ez még nem jelenti AZT, hogy történik is valami... de bizony ez az a bizonyos plusz, amitől megtörténhet, és hidd el, meg is történik. Tudom. Egyszóval nem legenda, legfeljebb nem tipikus. Nyilván, nem mindenkivel történik meg, aki bekerül a kórházba, akármilyen dögös csaj, vagy jó pasi. De működik a dolog, és nem csak városi legenda...!
(Ez egy válasz Nanuq üzenetére (2012. 09. 25. kedd 13:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 25. kedd 13:59

Ez a korházi szex maximum a Fekete erdő klinikán létezik. Nem hiszem hogy van olyan korházi dolgozó aki rácuppanna egy ott fekvő betegre. Ahogy azt se hogy orvos egy neki tetsző páciensre. Az már merőben új szituáció, ha korházon kívül lesz köztük valami, viszont ez meg ugye nem korházi szex.
Fantáziának jó!
Fantáziának jó!

Én csak azt tudom erre írni, hogy a sok kórházi nővérke minden cuccost kipakol, tele ékszerrel tuti nem a kórházi fizetéséből vette.
Inkább a nővérek, orvosok között van szex mint beteg-orvos-nővér között. Szerintem...
Inkább a nővérek, orvosok között van szex mint beteg-orvos-nővér között. Szerintem...
Nekem nem volt benne részem, szerencsére nem sűrűn kell kórházba mennem! Régebben volt orrsövény műtétem. Természetesen deréktól lefelé nem kellett levetkőznöm. Mikor ébredtem az altatásból, odajött két nővér és mondtak pár kedves szót, majd felemelték a lepedőmet és bosszankodtak egyet! Az egyik megjegyezte, hogy a fenébe, azt hittem, hogy meztelen, pedig megnéztem volna a ... Persze még elég kómás voltam, de később eljátszottam a gondolattal, hogy mi lett volna ha....
szerintem nagyon izgató dolog, nekem sem tetszik , hogy sablonos dolgok vannak ezekben a kórházi szexes akármikben, ezért lehet írni tapasztalás és vágyakról! Ratyunak ment, csak rosszra kattintottam!
Az korházi szex,ha nekem megmutatta valaki a körülmetélés utáni kötözöttet..?
)))

Hat erre az a velemenyem lehet a farok 25 cm is de ha nem tudod mit csinalj vele, az a gaz
Nekem van 3 dolog az eletemben ahova nem szeretek jarni, sot nagyon ritkan jarok de csak akkor ha muszaly! Rendorseg, korhaz es a temeto....es eppen ezert a korhazi eset nem igen tortenhetne meg velem de bizony nagyon is izgato...
Szerintem aki kórházba kerül bármivel is annak nincs eszében, hogy de jó lenne dugni a nővérkékkel...
Nekem is volt "szerencsém" bekerülni, hiába volt jóképű a doki úgy éreztem halálomon vagyok
Nekem is volt "szerencsém" bekerülni, hiába volt jóképű a doki úgy éreztem halálomon vagyok

Márpedig nekem volt élményem kb. egy évvel ezelőtt. Fejfájással, magas lázzal voltam bent egy hétig. A láz és fejfájás megszünt 2 nap alatt, 5 napot "élvezhettem a kedves nővér álltal farba adott injekciójit" amit természetesen viszonozhattam 2 alkalommal is élvezetesebb szúrkálásokkal.

Nekem volt ilyen élményem egy hétre Kórházba kerültem,hat ágyas kórterem de csak ketten voltunk egy idősebb úr akit ápolni kellett mert fekvő volt meg én.Délután meleg nyár és a környezet,elpilledtem és elaludtam könnyü nyári pizsama és valószinűleg erotikus álmom volt és jött egy spontán magömlésem,félig álomban voltam még amikor láttam hogy a gyógyszeres nővér áll az ágyamnál (nyilván ébreszteni akart éppen) a cerka mereven állt átütött rajta a geci foltokban.Ő nézett nem szólt semmit kiosztotta a gyógyszereket.Majd azt mondta ha be vette a gyógyszereit zuhanyozzon le és mosolyogva kiment.Én meg majd el sülyedtem szégyenemben.Másnap is jött de alig tudtam a szemébe nézni.Ő pedig végig mosolyogta a szenvedésem,hozzátartozik hogy kb 55 éves volt.
igazad van, nekem sem ez jutott eszembe, amikor bent voltam, akár csak mint látogató! azonban vagy pár ismerősöm, akik ott dolgoznak, nővérek, orvosok. egy-két történetet mondtak csak és azok is inkább a munkahelyi szex kategóriába esnek, és nem a munkahelyen, hanem máshol esett meg a dolog.