1. A két Lotty
2. A Ljunberg fivérek
3. Iker Casillas!
off én voltam! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 02. 21. szerda 09:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2. A Ljunberg fivérek
3. Iker Casillas!
off én voltam! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 02. 21. szerda 09:43), amit ide kattintva olvashatsz)
lelövöd a poént, mint 89-ben Chaucescut!

Nos, mivel hallottunk itt komoly és komolytalan, ilyen-olyan megoldást, akkor szűkítem egy kicsit a kört.
Xerxész perzsa uralkodó elit testőrségét hívták "Halhatatlanoknak", és számuk 10.000 fő volt. Akkor már csak egy kérdésre várok választ:
Miért hívták így őket?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 20. kedd 17:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 20. kedd 17:20
Xerxész perzsa uralkodó elit testőrségét hívták "Halhatatlanoknak", és számuk 10.000 fő volt. Akkor már csak egy kérdésre várok választ:
Miért hívták így őket?

a halhatatlanok a görög mitológiában az istenek voltak és irtó nagy mennyiségben

Jelentem Én karthágói származású Istennő vagyok

a halhatatlanok a görög mitológiában az istenek voltak és irtó nagy mennyiségben

Ha nem lennék fogákony a poénjaira Tisztelt Admin Uram, már rég besértődtem volna!!
Poénos megoldásnak tökéletes, de "komoly" megoldásként sajna el kellett vetnem.

Poénos megoldásnak tökéletes, de "komoly" megoldásként sajna el kellett vetnem.

Hehe...
Az ön megoldása helytelen!

és milyen indiánok lovai???

Rólam? Na, ez érdekel... Legfeljebb nem válaszolom meg... :)
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 02. 20. kedd 00:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Ahh,hülyeseg lenne,meg talalgatas.Felejtsük el,hogy megemlitettem. Bocs.
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 02. 20. kedd 00:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon bizsereg az ujjam,tegyek be egy kerdest rollad...Belegyezel ?
A harmadik kerdesre is van valasz,de nem reszleteztem,mivel adott.
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 20. kedd 00:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 20. kedd 00:04

Hehe, ezzel megfogtál, mert erről én még az életben nem hallottam... El kell fogadnom, mert valóban létezik ilyen, de azért fenntartanám a kérdést engedelmeddel, mert van egy ennél kicsit talán "ismertebb"... Akiknél a kérdés harmadik része is megválaszolható.
Hehe, ezzel megfogtál, mert erről én még az életben nem hallottam... El kell fogadnom, mert valóban létezik ilyen, de azért fenntartanám a kérdést engedelmeddel, mert van egy ennél kicsit talán "ismertebb"... Akiknél a kérdés harmadik része is megválaszolható.
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 02. 19. hétfő 23:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Qin Shihuang Di Terrakotta hadserege.8000.
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 19. hétfő 23:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 19. hétfő 23:20

Nos, egy kicsit nehezebb:
Kik voltak a "Halhatatlanok", mennyien voltak, és főleg: Miért hívták őket így?

Nos, egy kicsit nehezebb:

Valahogy gondoltam, h a Sherman-t nem kellene betenni, mert az túlontúl ismert... Affrancba, majd legközelebb.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 19. hétfő 23:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 19. hétfő 23:15

valóban...bár mentségemre szolgáljon, hogy a shermanból már sejtettem, hogy harckocsi...a többit tényleg ollóztam:)
a nagyobbik fiam egy időben meg volt veszve a kelly hőseiért:):):):):)
a nagyobbik fiam egy időben meg volt veszve a kelly hőseiért:):):):):)
valóban...bár mentségemre szolgáljon, hogy a shermanból már sejtettem, hogy harckocsi...a többit tényleg ollóztam:)
a nagyobbik fiam egy időben meg volt veszve a kelly hőseiért:):):):):) (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 19. hétfő 23:12), amit ide kattintva olvashatsz)
a nagyobbik fiam egy időben meg volt veszve a kelly hőseiért:):):):):) (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 19. hétfő 23:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Egye fene, akkor előbb nyalok, aztán hanyattdőlök...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 19. hétfő 23:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 19. hétfő 23:11

ahogy szeretnéd...de én felváltva jobban tudok koncentrálni