Csak h képben legyél: Összemelegedésről szó sincs, csak egyenlőre tartósnak mondható tűzszünet (béke, kiegyezés, megegyezés, nemháborúzunktovább), nevezd, ahogy akarod. Bazze, ez komoly, tom, már az is baj, ha 2 korábban egymást tépő ember esetleg kibékül? Azért nyuga, sztem egymás farkának szopása még odébb van!

Az se lenne rossz, de ott is a "Héros" (mint név) és az Algéciras hibádzik.
Ebből a megfontolásból jó is lenne, de akkor hol van Héros??? (Ugye itt az "é"-n fordított az aposztróf).
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 19. hétfő 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 19. hétfő 21:29

nem hajókra gondoltam...santa ana régi neve santa gloria öböl, ahova a 4. útja során eljutott...algéciras cadiz tartomány városa:)
nem hajókra gondoltam...santa ana régi neve santa gloria öböl, ahova a 4. útja során eljutott...algéciras cadiz tartomány városa:)
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 19. hétfő 21:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 19. hétfő 21:21
Sajnos nem. Az akkori hajói: Santa Maria, La Gallega, Santa de Palos és a Vizcaina.
De jó úton jársz, valóban ezek hajónevek.

De jó úton jársz, valóban ezek hajónevek.

De jó úton jársz, valóban ezek hajónevek. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 19. hétfő 19:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszi. A jogszabályos játékokat ismertem (több ismerősöm is "kavart" így az ÁFA miatt, de miután az ÁFA visszaigénylést is megszorongatták, így már az sem annyira döfi), de speciel amit írtál, azt már nem tudtam. Na, a lényeg, dako hsz-e se volt 100%, mert alapesetben akkor ugye a P Partner és R Kangoo is haszongjm, sőt, ha jól értelmezem, ami írtál, alapból (ahogy én mondtam) a Nissan Navara is.
Az az!!! Az Isuzu!!! Na az nem kattant be!
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 02. 19. hétfő 18:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 19. hétfő 18:15

Isuzu Amigo-Opel frontera-Opel Campo ugyanaz csak a Campo platós.Campus nincs.
1502. kolumbusz, cadiz
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 19. hétfő 17:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 19. hétfő 17:47
Santa Ana, Héros, Algéciros
Kérek egy személynevet és egy földrajzi nevet (esetleg egy évszámot) megoldásul.

Kérek egy személynevet és egy földrajzi nevet (esetleg egy évszámot) megoldásul.

Isuzu Amigo-Opel frontera-Opel Campo ugyanaz csak a Campo platós.Campus nincs.
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 19. hétfő 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 19. hétfő 18:08

Campus-ról (gépjárműben) még nem hallottam, a Corsát valóban láttam már átalakítva (hátsó ülések ki, rács, ilyenek), tudtommal a Campo sosem volt "igazi" Opel, hanem valami távolkeleti típust-modelt vettek át. Asszem Combo még van. Szval így az is lehet bármelyik.

Campus-ról (gépjárműben) még nem hallottam, a Corsát valóban láttam már átalakítva (hátsó ülések ki, rács, ilyenek), tudtommal a Campo sosem volt "igazi" Opel, hanem valami távolkeleti típust-modelt vettek át. Asszem Combo még van. Szval így az is lehet bármelyik.

opel campo

Az ütközéses kérdésemre a válasz az hogy nem adódnak össze.Egymás energiáit emésztik fel,mindegy hogy 50-el a szembejövőnek vagy pl. egy betonfalnak mész,a lassulásod ugyanaz marad az autóra ható erő is ugyanaz.Persze a sebességnek és a tömegnek egyenlőnek kell lennie.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 19. hétfő 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 19. hétfő 17:27
Törölt felhasználó (69371)

Nem tesszük fel! Megsértetted az autógurut!
Válaszóljon más! Na megyek mert sosem végzek!

Akkó NYASGEM!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 19. hétfő 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 19. hétfő 17:27

(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 19. hétfő 17:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 19. hétfő 17:25

Átbaszták a rohadékok! Na, majd jóóól bepereljük! Na, lécciléccilécci, TEGYÜK fel, hogy a P Partner és a R Kangoo, SŐT, a Nissan Navara is haszonjármű (mert nem azok, de tegyük fel), akkor mi a megoldás a kérdésemre?

Átbaszták a rohadékok! Na, majd jóóól bepereljük! Na, lécciléccilécci, TEGYÜK fel, hogy a P Partner és a R Kangoo, SŐT, a Nissan Navara is haszonjármű (mert nem azok, de tegyük fel), akkor mi a megoldás a kérdésemre?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 19. hétfő 17:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 19. hétfő 17:23

Tudod a Peugeot Partner egy olyan kocsi, ha haszonjárműként veszed, akkor +ÁFA, de veheted személyautóként is! Akárcsak a Renault-t! Azt meg direkte irtam úgy!
Tudod a Peugeot Partner egy olyan kocsi, ha haszonjárműként veszed, akkor +ÁFA, de veheted személyautóként is! Akárcsak a Renault-t! Azt meg direkte irtam úgy!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 19. hétfő 17:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 19. hétfő 17:16

Szegény haveromat akkor átverték a Peugeot-nál. Bement, vett egy dobozos Pertnert, és haszonjárműként adták el neki. A szemetek!!!

Ne és még te ugatod le szegény mari-t a magyarsága meg a fogalmazása miatt!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 19. hétfő 17:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 19. hétfő 17:14

Na menek me dógom vanik!
Szegény haveromat akkor átverték a Peugeot-nál. Bement, vett egy dobozos Pertnert, és haszonjárműként adták el neki. A szemetek!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 19. hétfő 17:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 19. hétfő 17:12

Valójában nem!
A Nissan Navarra párosa lehet a Mitsubishi L200, a Toyota Hilux, a Ford Ranger, az Opelnek a régi Compo-ja
A Nissan Navarra párosa lehet a Mitsubishi L200, a Toyota Hilux, a Ford Ranger, az Opelnek a régi Compo-ja