ÖÖÖ... itt van a nyelvemen... Jujjj nem jut eszembe... pedig tutis megvan a könyv.. Piszkos Fred? Na.. most nem fogok tudni aludni..
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 02. 14. szerda 20:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 14. szerda 20:15

Uram! A késemért jöttem!
- Hol hagyta?
- Valami matrózban.
- Milyen kés volt?
- Acél. Keskeny penge, kissé hajlott. Nem látta?
- Várjunk... Csak lassan, kérem... Milyen volt a nyele?
- Kagyló.
- Hány részből?
- Egy darabból készült.
- Akkor nincs baj. Megvan a kés!
- Hol?
- A hátamban.
Erre meg en ugy emlekszem mintha ma olvastam volna.
- Hol hagyta?
- Valami matrózban.
- Milyen kés volt?
- Kagyló.
- Hány részből?
- Egy darabból készült.
- Hol?
- A hátamban.
akkor Winnetou :)))
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 14. szerda 20:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 14. szerda 20:19
Törölt felhasználó (38040)

Neeeem:D
P.F. a CPT.
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 02. 14. szerda 20:15), amit ide kattintva olvashatsz)

Uram! A késemért jöttem!
- Hol hagyta?
- Valami matrózban.
- Milyen kés volt?
- Kagyló.
- Hány részből?
- Egy darabból készült.
- Hol?
- A hátamban.
- Hol hagyta?
- Valami matrózban.
- Milyen kés volt?
- Kagyló.
- Hány részből?
- Egy darabból készült.
- Hol?
- A hátamban.
Ennél azért logikásabb, meg kézenfekvőbb:D
Neeeem:D
Nwem? Semmi? Nemáááá:D
Charles Bronzon
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 14. szerda 20:15), amit ide kattintva olvashatsz)

Ki az az amerikai színész, akire leginkább rá lett szabva a "régi western akció" szerepe?:D
Nagyon ízi:D
John Wayne ? Ha nem is ö,ugy is mindegy,nekem Ö.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 14. szerda 20:15), amit ide kattintva olvashatsz)

Ki az az amerikai színész, akire leginkább rá lett szabva a "régi western akció" szerepe?:D
Uram! A késemért jöttem!
- Hol hagyta?
- Valami matrózban.
- Milyen kés volt?
- Kagyló.
- Hány részből?
- Egy darabból készült.
- Hol?
- A hátamban.
- Hol hagyta?
- Valami matrózban.
- Milyen kés volt?
- Kagyló.
- Hány részből?
- Egy darabból készült.
- Hol?
- A hátamban.
Még tegyetek be, mert én most: PASSZ!

Nem tudom mire gondoltál ezzel: "Ami pedig szerinted jó a saját topicodban, az jó."
Akkor jó egy topic, ha mindenki megtalálja a kedvére valót, és ahhoz nem csak matek feladványok kellenek!
Akkor jó egy topic, ha mindenki megtalálja a kedvére valót, és ahhoz nem csak matek feladványok kellenek!
Na baszki:D Addig gondolkoztam amíg elbuktam:D
Az előretolt helyőrség nem? Rejtőtől Vagy nem?
Szerintem rejtői a szófordulat benne...Az az érzésem, hogy a főszereplő a Galamb nevet viseli. Ha tévedek, elnézést!
dugod el az ujjad! szégyeld magad!
szerintem jó minden feladvány! csak legyen átlátható a rendszer! (Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 02. 14. szerda 19:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 14. szerda 19:51

szerintem jó minden feladvány! csak legyen átlátható a rendszer! (Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 02. 14. szerda 19:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Dako 84!
Az Ördög Kati feladvanya nem jobb volt mindenki szemeben,mint minden hatvanyos ?
Hogy ne billentsenek seggbe offveszekedes neven egy kerdes : (nem igy gondolom,poen)
Hany ujjamat latod ?

Az Ördög Kati feladvanya nem jobb volt mindenki szemeben,mint minden hatvanyos ?
Hogy ne billentsenek seggbe offveszekedes neven egy kerdes : (nem igy gondolom,poen)
Hany ujjamat latod ?

Dako 84!
Hany ujjamat latod ?

Hany ujjamat latod ?

Nem szeretném, ha a topik fennakadna a feladványomon! :))))Ha szabag a gazda, akkor ez a megoldás:
Írd be a google képkeresőjébe, hogy DrAnthony!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 14. szerda 16:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Írd be a google képkeresőjébe, hogy DrAnthony!

Nem vitazunk,csak a topic jövöjeröl proballunk beszelgetni. Lenyegeben jo topic,csak tul magasra srofoltak a mercet.
Külömben gratulallok ! Egy ember,egy szo !
Csak hamarabb kellet volna lepjetek. (juujjj nem kritika...csak hangosan gondolkoztam)
Na el es tüntem innet.............. (Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2007. 02. 14. szerda 18:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Külömben gratulallok ! Egy ember,egy szo !
Csak hamarabb kellet volna lepjetek. (juujjj nem kritika...csak hangosan gondolkoztam)

Na el es tüntem innet.............. (Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2007. 02. 14. szerda 18:40), amit ide kattintva olvashatsz)