Off ba mehetek kitárgyalni
okés vazi admirális!
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2007. 02. 14. szerda 18:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen de EN pl.-ul nem ertek meg minden celzast. Es jobban is szeretem,ha tiszta vizet beszelnek velem. Hatarozottabb vonalakkal kellett volna indulni,de elöre nem volt lathato. Habar a matek-ben jok voltak....de ahol "formulak" nelkül ki kellett volna jönni valaminek,ott nem csillogtak.
Csak atcsusztak,vagy elkerültek.
PONT. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 14. szerda 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 14. szerda 18:35
Csak atcsusztak,vagy elkerültek.
PONT. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 14. szerda 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)

Erre céloztam még a vitájuk kezdetén is, amit Te is mondasz!
vitát nem szőrőzük tovább..
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 14. szerda 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 14. szerda 18:35
Törölt felhasználó (69371)

(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 02. 14. szerda 18:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 14. szerda 18:31

A szereny velemenyem...( hogy esment kotnyeleskedjek) az lenne,hogy nem is a matekkel lenne a problema,hanem azzal hogy,( jomagamat is beleszamitva) a legtöbb forumozo mar ELFELEJTETTE mit a suliban tanult,mivel nem mindenkinek maradt meg hobby-kent vagy szakmaval kapcsolatosan.En valamikor (pl.) ettem az ilyen feladvanyokat,de az idö mas iranyba terelt,akarmennyire szeretnek itt mitmischenalni,(magamrol beszelek) nem tudok,mivel ujra kene TANULJAK. Igy marad egy par ember itt,(nem kell egy kez,hogy összeszamoljam...hany?) kik tul akarjak szarnyalni a többit,mindegy milyen modszerrel,magyarazattal. Innen indul a TI magasröptü,hochintelligens parbajotok is.
Egyszerübb logikai feladvanyokba többen bekapcsolodnanak es nagyobb lenne az "elvezet",ha mar sexoldalon vagyunk.
Hogy ezert a hsz.-t kapok-e a szamra egyet vagy nem ?
Valakitöl csak igen...
De mindegy ...nem ?
Egyszerübb logikai feladvanyokba többen bekapcsolodnanak es nagyobb lenne az "elvezet",ha mar sexoldalon vagyunk.
Valakitöl csak igen...
De mindegy ...nem ?

A szereny velemenyem...( hogy esment kotnyeleskedjek) az lenne,hogy nem is a matekkel lenne a problema,hanem azzal hogy,( jomagamat is beleszamitva) a legtöbb forumozo mar ELFELEJTETTE mit a suliban tanult,mivel nem mindenkinek maradt meg hobby-kent vagy szakmaval kapcsolatosan.En valamikor (pl.) ettem az ilyen feladvanyokat,de az idö mas iranyba terelt,akarmennyire szeretnek itt mitmischenalni,(magamrol beszelek) nem tudok,mivel ujra kene TANULJAK. Igy marad egy par ember itt,(nem kell egy kez,hogy összeszamoljam...hany?) kik tul akarjak szarnyalni a többit,mindegy milyen modszerrel,magyarazattal. Innen indul a TI magasröptü,hochintelligens parbajotok is.
Valakitöl csak igen...
De mindegy ...nem ?
Valakitöl csak igen...
De mindegy ...nem ?

Émmá teljesen összezavarodtam...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 14. szerda 14:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 14. szerda 14:52

Törölt felhasználó (7767)

A jelszó egy netes alteregó!!!:)
doktorok? :)
A jelszó egy netes alteregó!!!:)
Külföldön élő és ott karriert befutó magyarok?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 14. szerda 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 14. szerda 14:10
Mi a közös a képek ábrázolta emberekben?

[# kerdes]

Bizonyos jelszót elküldve a megfelelő helyre, mindannyian kifogástalan eleganciával megjelennek, és könnyedén hozzák önmagukat! :))))
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 14. szerda 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 14. szerda 14:28

Mindnek van köze egy bizonyos fórumozóval?? Na, nem lettem okosabb... Jogászok?
Mindnek van köze egy bizonyos fórumozóval?? Na, nem lettem okosabb... Jogászok?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 14. szerda 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 14. szerda 14:25

Valami módon "közük van" a fórumon írogatók valamelyikével... :)
Nem biztos, de tán kopaszak, és vagy látszik is kopaszságuk, vagy parókát avagy pepit viselnek?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 14. szerda 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)

[# kerdes]

Valami módon "közük van" a fórumon írogatók valamelyikével... :)
Vágom. Azt hittem vmi a képekről nem felismerhető azonosságot kell keresni, de ezek szerint nem kell felismerni a képen látható úriembereket, hanem a képek alapján kell rájöni, h mi a közös bennük.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 14. szerda 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 14. szerda 14:23

Nem tudom...:)
Nem tudom...:)
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 14. szerda 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)

Törölt felhasználó (21812)

1) Férfiak.
2) Az összes képet Katicika szúrta be.
(bocs, bunkó vagyok és nem tudom a választ)
(bocs, bunkó vagyok és nem tudom a választ)
Tán ultra-gazdagok?

[# kerdes]

1) Férfiak.
(bocs, bunkó vagyok és nem tudom a választ) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 14. szerda 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)

[# kerdes]
(bocs, bunkó vagyok és nem tudom a választ) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 14. szerda 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)