nem azt nem fogadta el. azóta még nem volt itt a feladat feladója!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 11. vasárnap 16:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 11. vasárnap 16:43

De azt vmiért nem fogadta el a feladvány feladója... Ezért kérdeztem azt, hogy mit jelent a feladónak az "egyenlőtlen égés".
De azt vmiért nem fogadta el a feladvány feladója... Ezért kérdeztem azt, hogy mit jelent a feladónak az "egyenlőtlen égés".
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 11. vasárnap 16:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 11. vasárnap 16:42
Törölt felhasználó (69371)

én ismerem a feladatot, de ez egy másik megfogalmazás, ami nem jó! de ebből nem akarok vitát indítani! egyébként homepictures megoldása lenne jó (mert ő volt az első), ha az eredeti megfogalmazás lenne!
Így már vágom, jogos. Sejtettem, a sugár-kerület nemlegessége túlontúl egyszerűnek tűnt. Hiszen a kérdésbe is bele volt foglalva, h meg tud-e valahogy menekülni, tehát elsődlegesen azt éreztette, hogy van lehetséges menekülési lehetősége a mókárnak.
Na, ezt se sikerült megoldani...
Na, ezt se sikerült megoldani...
én ismerem a feladatot, de ez egy másik megfogalmazás, ami nem jó! de ebből nem akarok vitát indítani! egyébként homepictures megoldása lenne jó (mert ő volt az első), ha az eredeti megfogalmazás lenne!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 11. vasárnap 16:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 11. vasárnap 16:38

Üdv Mindenkinek! Ha jól látom a leguccsó feladvány ez a gyútjózsinóros volt. KÉrdeznék vmit a feladvány feladójától? Az "egyenlőtlen égés" azt jelenti tehát, hogy korántsem biztos, hogy bármelyik zsinór negyedig, félig, vagy 3/4-ig égetve negyed, fél, vagy 3/4 óráig tartana????
Bocsi, lehet, h ugyanazt írtam én is, tán az zavart meg, h te megadtál egy lehetséges sugárértéket! (még visszatértve a tavas kérdéshez!)
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 02. 11. vasárnap 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 11. vasárnap 08:26

Természetesen a 2 lehetne bármennyi DR Anthoni-t nem értem mert az ő megfejtése ugyanaz mint az enyém,csak bővebben.No a lényeg hogy az elkapás előtt ha egy pillanattal visszafordul /r=2 / esetében 4-et kell megtennie a zabagépnek újra 6.5-öt a túloldalig 4-szeres gyorsasággal.Most sem sikerült meglépni,és bár mikor fordul vissza ugyanaz a helyzet.Szerintem.
Üdv Mindenkinek! Ha jól látom a leguccsó feladvány ez a gyútjózsinóros volt. KÉrdeznék vmit a feladvány feladójától? Az "egyenlőtlen égés" azt jelenti tehát, hogy korántsem biztos, hogy bármelyik zsinór negyedig, félig, vagy 3/4-ig égetve negyed, fél, vagy 3/4 óráig tartana????
Nem talált.

kókuszdió

Hát nem de lehetne az is .
Nem tudom,de biztos nem pina...
Megvan. Mindkét zsinórt megfelezem, a feléig egymás után leégetem őket, majd ismét megfelezem, és megint a feléig égetem mindkettőt. Ha minden igaz, akkor ez 3/4 óra alatt kell hogy megtörténjen.
Kivül szörös belül nedves férfiaknak igen kedves?mi az
Homepictures, de honnan tudod melyik ég gyorsabban? Márpedig ha azt gyújtod meg mindkét végén amelyik sokszor lassabban ég, mint a másik, akkor lehet, hogy az egyik végén meggyújtott előbb le fog égni, mint az első. Vagy nem?
nincs robbanóanyag :) csak a két zsinór és az önygújtó :)
Nem megy!
(Ez egy válasz cock_tail üzenetére (2007. 02. 11. vasárnap 12:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 11. vasárnap 12:08
Sziasztok! Régóta olvasom ezt a topicot, gondoltam most már én is lógok egy hsz-al :
Adott két gyújtózsinór...Különböző hosszúságúak, és mindkettő teljesen egyenlőtlenül ég el. Annyit lehet tudni róluk,hogy pontosan egy óra kell mindkttő leégéséhez. Hogyan lehet kimérni velük pontosan 45 percet ?
Üdv,

Sziasztok! Régóta olvasom ezt a topicot, gondoltam most már én is lógok egy hsz-al :

Üdv,
Ugyanez ,csak az egyik ott kezdődik,az amelyiken a robbanóanyag van.
(Ez egy válasz cock_tail üzenetére (2007. 02. 11. vasárnap 12:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Adott két gyújtózsinór...Különböző hosszúságúak, és mindkettő teljesen egyenlőtlenül ég el. Annyit lehet tudni róluk,hogy pontosan egy óra kell mindkttő leégéséhez. Hogyan lehet kimérni velük pontosan 45 percet ?
Üdv,

Üdv,
Ha középen keresztezem őket és ugyanazt a zsinórt gyujtom meg a két végén és a másik zsinór végén van a robbanóanyag?Lehet hogy hülyeség!
Üdv,

Üdv,
én ezt ismerem,úgyhogy én most nem játszok!
Üdv,

Üdv,

Üdv,
2-napja beszéltem a taggal.Ugyanaz mint az enyém csak korábbi lámpával.ezt a homlokfalat az enyémre is fel lehet csavarozni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 11. vasárnap 12:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 11. vasárnap 12:04
Törölt felhasználó (69371)

na és akkor itt az amerikai kivitel, amire céloztam! csak az eleje más! a többi ua.