Ha vak a nő,azt hihette hogy együtt vannak.
Elsődlegesen (mielőtt bármiféle okfejtésbe bonyolódnék) kérdezem: Az első bekezdésben 10.000 (tízezer) tallért írtál, a végén pedig csak 1000-t (ezret). Ennek van jelentősége, vagy csak egyszerű elgépelés?
Félreértések elkerülése végett, nem kötözködni akarok, csak pontosan akarok látni, és tudni szeretném, van-e ennek jelentősége, vagy egy mezei elgépelésről van-e szó.
(kijavítottam:mmeprune)
Félreértések elkerülése végett, nem kötözködni akarok, csak pontosan akarok látni, és tudni szeretném, van-e ennek jelentősége, vagy egy mezei elgépelésről van-e szó.
(kijavítottam:mmeprune)
na sorry 1000-szer! már írtam a hsz.-t. és nem láttam mit írsz!
szóval szerintem inkább eltévedt fűzfánfütyülő lenne az! (Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 02. 11. vasárnap 20:14), amit ide kattintva olvashatsz)
szóval szerintem inkább eltévedt fűzfánfütyülő lenne az! (Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 02. 11. vasárnap 20:14), amit ide kattintva olvashatsz)
elmondom a helyes megfejtést, mert én sem értem! Katicika közel lett volna, mert szerintem is hasonló lett volna a megfejtés!
de az írók szerint a megfejtés:
Eltévedt rézfánfütyülő!
de az írók szerint a megfejtés:
Eltévedt rézfánfütyülő!
Szerintem meg varjal ! Kesöbb lesznek itt meg füttyösök !
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 11. vasárnap 20:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 11. vasárnap 20:11
Törölt felhasználó (69371)

Megmondjam???? a helyes megfejtést!
Megmondjam???? a helyes megfejtést!
Bükkmakk !
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 11. vasárnap 20:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 11. vasárnap 20:05

Törölt felhasználó (69371)

feljebb hozom!
Bükkfán van és fütyül, mi az?

feljebb hozom!

Bükkfütty ?

a 2028-as hsz.-ben ott van a segítség!
Vidám ornitológus abükk fán???

ez jó volt! de nem a helyes megfejtés! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 11. vasárnap 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)

Szobafestő bükkfalétrán...

Szobafestő bükkfalétrán...
Esetleg te vagya fa én + afuruja.(bocs de eztnem tudtam ki hagyni)

Luk bükkfafurulyán...
ez beugratós!
Azt a bükkfán fütyülő réz angyalát.
Füzfán van és fütyül: fűzfánfütyülő.