Valóban, de az angolok 1759-es Quebec-i győzelme után konkrét harci cselekmények már nem nagyon voltak a mai Kanada területén, mert a harcot vívó felek (Frandiaország és Anglia) a későbbiekben a tengeren és európában folytatták a háborút.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 12. hétfő 20:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 12. hétfő 20:39
Törölt felhasználó (7767)

A háború 1756-1763 közt volt (hétéves háború) ...
Az ember mindig tanul! Legalább akit érdekel az elkezd nyomozni a neten! Csak olvasd el hp az 1. hsz.-t!
Nem sértődtem meg, de:
1./ Logika a topic címe??
2./ Miért csak ligokai-matekos kérdések lehetnének?
3./ Legalább ez saját kérdés, nem lehet utánakeresni olyan könnyen a neten.
4./ Gyakran a lexikális tudás is ér annyit, mint a logika.
5./ Megoldható.
1./ Logika a topic címe??
2./ Miért csak ligokai-matekos kérdések lehetnének?
3./ Legalább ez saját kérdés, nem lehet utánakeresni olyan könnyen a neten.
4./ Gyakran a lexikális tudás is ér annyit, mint a logika.
5./ Megoldható.
Te ne haragudj meg, de nem csak logikai feladatokról lehet szó ebben a topic-ban! Sőt Anthony kérdése pont kvíz jellegű! Sőt lehet most hallotta Vágónál!
A háború 1756-1763 közt volt (hétéves háború) ...
yah én kanadát néztem!
nem tudom honnan, de rémlik valami! lehet töri órán mégis csak figyeltem egy kicsit!
valahogy 30 vagy 100 rémlik fontban! (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 12. hétfő 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
nem tudom honnan, de rémlik valami! lehet töri órán mégis csak figyeltem egy kicsit!
valahogy 30 vagy 100 rémlik fontban! (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 12. hétfő 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Ł, tehát font volt már akkor is az angol pénznem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 12. hétfő 20:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 12. hétfő 20:31

Törölt felhasználó (69371)

akkor 100 dollár!
yah netto-ba!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 12. hétfő 20:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 12. hétfő 20:31

akkor 100 dollár!
akkor 100 dollár!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 12. hétfő 20:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Volt Kanada. Na és háború is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 12. hétfő 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 12. hétfő 20:27

Akkor már volt Kanada? Meg háború is volt ott?
Akkor már volt Kanada? Meg háború is volt ott?
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 12. hétfő 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 12. hétfő 20:25
Na, egy kis történelem:
Mennyi volt a heti zsoldja egy angol vezérőrnagynak az 1756-1759 közötti Kanadai háborúban?

Na, egy kis történelem:
Mennyi volt a heti zsoldja egy angol vezérőrnagynak az 1756-1759 közötti Kanadai háborúban?

Na, egy kis történelem:

Nem jó a kérdés, és DrAntony okoskodása sem megfelelő.
Mert:
egy eseménynek és a komplementer eseményének a valószínűségének az összege 1. Ebből az következne, hogy a 10. dobás esetén, annak a valószínűsége, hogy írás lesz 1-1/1024, vagyis 1023/1024.
Vagyis: ha az a kérdés, hogy mi a valószínűsége annak, hogy a 10. dobás milyen lesz, akkor tök mindegy, hogy mi volt az előző 9, akkor is 1/2, vagyis 50%.
De, ha azt kérdezzük, hogy mi annak a valószínűsége, hogy egymás után 10-szer fej lesz, akkor annak a valószínűsége tényleg 1/1024.
Remélhetőleg érthető
Mert:
egy eseménynek és a komplementer eseményének a valószínűségének az összege 1. Ebből az következne, hogy a 10. dobás esetén, annak a valószínűsége, hogy írás lesz 1-1/1024, vagyis 1023/1024.
Vagyis: ha az a kérdés, hogy mi a valószínűsége annak, hogy a 10. dobás milyen lesz, akkor tök mindegy, hogy mi volt az előző 9, akkor is 1/2, vagyis 50%.
De, ha azt kérdezzük, hogy mi annak a valószínűsége, hogy egymás után 10-szer fej lesz, akkor annak a valószínűsége tényleg 1/1024.
Remélhetőleg érthető
ezt azért írtam, nehogy más megelőzzön! mert tudom, hogy ezt mondta volna valaki! amúgy csak poén volt! biztos vagyok benne, hogy férfi vagyok!
na nem OFF-olom már szét a saját indítású topic-om! (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 12. hétfő 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 12. hétfő 19:57

na nem OFF-olom már szét a saját indítású topic-om! (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 12. hétfő 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)

Na akkó' kezdődnek a gondok, amikor ebben te sem vagy már olyan biztos!!!

Na akkó' kezdődnek a gondok, amikor ebben te sem vagy már olyan biztos!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 12. hétfő 19:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 12. hétfő 19:55

na én akkor pont azt a kis tenyérbemászót csípem, vagyis az alma cicit! persze tetszik mind! hisz férfi vagyok! remélem?!

na én akkor pont azt a kis tenyérbemászót csípem, vagyis az alma cicit! persze tetszik mind! hisz férfi vagyok! remélem?!

Na ja, mint nálunk, a MÉRET a lényeg. De aztán kerekedjen az a cici!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 12. hétfő 19:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 12. hétfő 19:47

Amúgy azért kérdeztem, nehogy rossz képet szúrjak be! Tehát a méretre utalna.
Köcce haver!
Köcce haver!
Akkor tudod, mint a székely gyerek a legelső diszkójában, fitogtasd az erődet: vágd jól pofán!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 12. hétfő 19:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 12. hétfő 19:45

ha azt mondom, hogy olyan szép alma cicid van, akkor tutti vissza kérdez, hogy: "Miért? Olyan kukacos?"

Amúgy azért kérdeztem, nehogy rossz képet szúrjak be! Tehát a méretre utalna.
Köcce haver! (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 12. hétfő 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 12. hétfő 19:43
Köcce haver! (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 12. hétfő 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Ha a női mellek alapvető felsorolását nézem, akkor: ici, pici, cici, mell, csecs, tőny, hűűűbazze!
Mivel "alma" cici a kérdés, így sztem (és tapasztalataim szerint) egy nem is túl kicsi, de még épp "marokbavaló", szóval sztem az "alma" kevésbé a formát, mint inkább a méretet jelenti. Sztem akkor alma, ha a mezei "vanottvalami", a "hegyesedés" utáni kategóriát vesszük, amikor szépen már kerekedik a cici, de még nem túl nagy, szépen elfér egy férfi markában.
Feltehetően az "alma" meghatározás a kedveskedés jelölése lett volna, mert e "fél-teniszlabda" meghatározás elég gagyi, na meg próbáltál már úgy udvarolni, hogy milyen szép "fél-teniszlabda cicid van"? Ha bezzeg ezt mondod a lánynak, hogy olyan szép "alma" cicid van, akkor egyből elolvad, hiszen tudja, ez bók, az "alma" cici nem lógós, nem túl nagy, de nem is "pattanás", tán az a méretben-formában leginkább és legtöbbeknek tetsző cici forma.

Feltehetően az "alma" meghatározás a kedveskedés jelölése lett volna, mert e "fél-teniszlabda" meghatározás elég gagyi, na meg próbáltál már úgy udvarolni, hogy milyen szép "fél-teniszlabda cicid van"? Ha bezzeg ezt mondod a lánynak, hogy olyan szép "alma" cicid van, akkor egyből elolvad, hiszen tudja, ez bók, az "alma" cici nem lógós, nem túl nagy, de nem is "pattanás", tán az a méretben-formában leginkább és legtöbbeknek tetsző cici forma.
ha azt mondom, hogy olyan szép alma cicid van, akkor tutti vissza kérdez, hogy: "Miért? Olyan kukacos?"
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 12. hétfő 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 12. hétfő 19:43

Ha a női mellek alapvető felsorolását nézem, akkor: ici, pici, cici, mell, csecs, tőny, hűűűbazze!
Mivel "alma" cici a kérdés, így sztem (és tapasztalataim szerint) egy nem is túl kicsi, de még épp "marokbavaló", szóval sztem az "alma" kevésbé a formát, mint inkább a méretet jelenti. Sztem akkor alma, ha a mezei "vanottvalami", a "hegyesedés" utáni kategóriát vesszük, amikor szépen már kerekedik a cici, de még nem túl nagy, szépen elfér egy férfi markában.