Történelmi feladvány, és bennünket, "jövevényeket", igencsak érint! Bár ezzel, azt hiszem, a megoldást is megadtam.
Ne mérgelődj!!! Isten bizony 2 hp-s baszakodás közben és próbáltam megfejteni, de ehhez (és még sok máshoz is) hülye voltam, nem tudtam rájönni.
Esetleg segítesz egy kicsikényit? Miben gondolkodjunk? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 06. kedd 20:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 06. kedd 20:19
Esetleg segítesz egy kicsikényit? Miben gondolkodjunk? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 06. kedd 20:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)

Már harmadikszor hozom előre, többször nem fogom tenni! Akkor már vegyétek úgy, hogy számomra is érdektelen!
A két egymás fölött elhelyezett betűsor valamiképpen összefügg egymással.Milyen betűt írnátok a "kihagyott" helyre?
M . K T J K K
Á E O K T H T

A két egymás fölött elhelyezett betűsor valamiképpen összefügg egymással.Milyen betűt írnátok a "kihagyott" helyre?
M . K T J K K
Á E O K T H T

Én gondolkoztam rajta 16.00-ig, de nem jöttem rá! Komolyan! Azt hittem addig van a határidő!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 06. kedd 20:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 06. kedd 20:19
Törölt felhasználó (7767)

Már harmadikszor hozom előre, többször nem fogom tenni! Akkor már vegyétek úgy, hogy számomra is érdektelen!
M . K T J K K
Á E O K T H T

M . K T J K K
Á E O K T H T

M . K T J K K
Á E O K T H T

M . K T J K K
Á E O K T H T

Van egy sanda gyanúm! Szerintem párbajozni mentek homepictures-el!
Erre eszembe jutott egy valószínűség számításos feladat!
Adott egy párbaj! Két résztvevős! Mindkét fél kap egy egy fegyvert! Anthony tudja mit kell csinálni, ezért betárazza a pisztolyt! homepictures nem ért hozzá, mint általában semmihez sem, ezért a használati utasítást kezdi el tanulmányozni! Mivel a user manual minden betűje maga a szent írás homepictures számára, ezért egy oldalt sem ugrik át. ( tudjuk adott "t" idő a párbajban t = 10 mp, ami után lőni kell) Ismerve homepictures szellemi és felfogó képességeit, ami X ( X = 0 ), nem érti elsőre a használati kézikönyvet! A 10 mp rohamosan telik! Majd hallunk egy lövést, de nem látunk semmit!
Kérdések:
1. Vajon mennyi annak az esélye, hogy homepictures eljutott addig, hogy megtöltse a pisztolyt?
2. Vajon kié volt a lövés?
3. Ki maradt talpon?
4. Vajon homepictures fején a golyón kívűl átfutott valami? Érthette Ő, hogy mit is akar neki elmagyarázni a User manual?
Sajnos azt sosem érti majd meg, hogy miért írtam én ezt!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 06. kedd 18:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 06. kedd 18:56
hova ment dranthony?
sajnos a választ én sem tudom, de van egy óránk, hogy kitaláljuk:)
Erre eszembe jutott egy valószínűség számításos feladat!

Adott egy párbaj! Két résztvevős! Mindkét fél kap egy egy fegyvert! Anthony tudja mit kell csinálni, ezért betárazza a pisztolyt! homepictures nem ért hozzá, mint általában semmihez sem, ezért a használati utasítást kezdi el tanulmányozni! Mivel a user manual minden betűje maga a szent írás homepictures számára, ezért egy oldalt sem ugrik át. ( tudjuk adott "t" idő a párbajban t = 10 mp, ami után lőni kell) Ismerve homepictures szellemi és felfogó képességeit, ami X ( X = 0 ), nem érti elsőre a használati kézikönyvet! A 10 mp rohamosan telik! Majd hallunk egy lövést, de nem látunk semmit!
Kérdések:
1. Vajon mennyi annak az esélye, hogy homepictures eljutott addig, hogy megtöltse a pisztolyt?
2. Vajon kié volt a lövés?
3. Ki maradt talpon?
4. Vajon homepictures fején a golyón kívűl átfutott valami? Érthette Ő, hogy mit is akar neki elmagyarázni a User manual?
Sajnos azt sosem érti majd meg, hogy miért írtam én ezt!

huh, basszus...bébé és anthony szomszédok
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 06. kedd 19:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 06. kedd 19:03

Törölt felhasználó (62015)
VIP

nekem is mennem kell,1óra múlva jövök

nekem is mennem kell,1óra múlva jövök

jaja én már mű vagyok teljesen meg is változtatom a nevemet
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 06. kedd 18:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 06. kedd 18:50

De hááát... Neked van már.... Vagy nincs??... Különben is, tök "mű" vagyok már, van 3 fogtömésem!!! De iagaza volt az illetőnek, se piercing-em, se fülbevalóm, se tetkóm!
nos...az én tippem: becsöngetett a szomszédasszony, aki egy dögös 30as, hogy :jaj, tony, nincs kölcsön majonézed a tartáromba?
és most átment a doki, hogy berakja a majonézt a szomszédasszony tartályába...izééé tartárjába
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 06. kedd 18:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 06. kedd 18:56
hova ment dranthony?
és most átment a doki, hogy berakja a majonézt a szomszédasszony tartályába...izééé tartárjába

sajnos a választ én sem tudom, de van egy óránk, hogy kitaláljuk:) (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 06. kedd 18:53), amit ide kattintva olvashatsz)

NEM ELTŰNNI!! Jövök kb. 1 óra múlva! Remélem, addig még nem tiltanak!!!

NEM ELTŰNNI!! Jövök kb. 1 óra múlva! Remélem, addig még nem tiltanak!!!

Ja, innen meg lemaradtak a végéről meg a közepiről:
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 06. kedd 18:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 06. kedd 18:50

De hááát... Neked van már.... Vagy nincs??... Különben is, tök "mű" vagyok már, van 3 fogtömésem!!! De iagaza volt az illetőnek, se piercing-em, se fülbevalóm, se tetkóm!
Na ja, mert szandaszéjjel offultuk dako topicját.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 06. kedd 18:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 06. kedd 18:49

VIP

vki hozzon 1feladványt

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 06. kedd 18:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 06. kedd 18:48
VIP

váááá tiszta mű leszel nem szégyenled magad? fújjj zacsit varratsz magadba? ejjj.....brrrr engem erre rá nem vennének
[#vigyor 4]

vki hozzon 1feladványt

váááá tiszta mű leszel nem szégyenled magad? fújjj zacsit varratsz magadba? ejjj.....brrrr engem erre rá nem vennének
[#vigyor 4]
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 06. kedd 18:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 06. kedd 18:44

A "hordócska" enyhe túlzás volt!
Az akós hordó talán közelebb vinna a megoldáshoz! De Kate Moss az bekaphatja, csontgiliszta... Azért hála Istennek kellemes vállam-hátam és karom van, meg jó a cicim, csak az is kicsit löttyedt, de majd tolok vele egy kis szilikont én is! (Nem megsértődni, tudod, hogy csak cukkollak, hogy jobb kedved legyen!)

A "hordócska" enyhe túlzás volt!
Az akós hordó talán közelebb vinna a megoldáshoz! De Kate Moss az bekaphatja, csontgiliszta... Azért hála Istennek kellemes vállam-hátam és karom van, meg jó a cicim, csak az is kicsit löttyedt, de majd tolok vele egy kis szilikont én is! (Nem megsértődni, tudod, hogy csak cukkollak, hogy jobb kedved legyen!)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 06. kedd 18:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 06. kedd 18:37

VIP

a hordócska is jó!! nem Kate Moss-t akarom fogdozni

a hordócska is jó!! nem Kate Moss-t akarom fogdozni
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 06. kedd 18:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 06. kedd 18:34

Könyörgöm, ez olyan messze van a "lapos"-tól, mint makó Jeruzsálemtől!!!
A "hordócska" jobb kifejezés!

Könyörgöm, ez olyan messze van a "lapos"-tól, mint makó Jeruzsálemtől!!!
A "hordócska" jobb kifejezés!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 06. kedd 18:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 06. kedd 18:32

VIP

nem szeretem a lapos hasú pasikat úgyhogy mégiscsak megyek tapizni

nem szeretem a lapos hasú pasikat úgyhogy mégiscsak megyek tapizni
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 06. kedd 18:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 06. kedd 18:29

Fentről lefelé: Nem rossz, széles váll, jó kar, kellemes mellkas... Jajj, mi ez??? A francba, ennek akkara hasa van, hogy nem látja a farkát... Na, visszajövök, ha majd nem lesz ekkora bele!!!