BSB - Brei Sperm Bank
1595-re válaszólj vagy reagálj! (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 06. kedd 17:45), amit ide kattintva olvashatsz)
1595-re válaszólj vagy reagálj! (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 06. kedd 17:45), amit ide kattintva olvashatsz)
úgy értem gondolom hanggal jelzi h át lehet menni a zebrán....
vakokat segítő jelzőkészülék?
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 06. kedd 17:45), amit ide kattintva olvashatsz)
izé??? Mááá majdnem jó, találj már rá egy jó kifejezést.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 06. kedd 17:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 06. kedd 17:42
Törölt felhasználó (62015)
VIP

gyalogátkelőhelynél elhelyezett vakokat segítő izé

Csak elfelejtetted Kedves, hogy spermaautomata VAKOKNAK!!!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 06. kedd 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 06. kedd 17:44

spermabank automata...elöl abba a sárgába bedugod a farkadat...automata szívófej leveszi az anyagot...aztán jön a nő, bedugja a hitelkártyáját, oldalt beállítja, hogy milyen típus kell neki...és megkapja az anyagot...a másik oldalra az van írva: ürítés: minden szerdán pénteken, vasárnap...ahhh, a keddi spermák már nem biztos, hogy életképesek lesznek...de kedden csak azok használják, akik a barátnőjüknek dicsekedni akarnak a spermás ruhájukkal...inkább olyanok, akiket senki nem dug meg, de így elmondhatják: vazze, megint rámfolyt...
spermabank automata...elöl abba a sárgába bedugod a farkadat...automata szívófej leveszi az anyagot...aztán jön a nő, bedugja a hitelkártyáját, oldalt beállítja, hogy milyen típus kell neki...és megkapja az anyagot...a másik oldalra az van írva: ürítés: minden szerdán pénteken, vasárnap...ahhh, a keddi spermák már nem biztos, hogy életképesek lesznek...de kedden csak azok használják, akik a barátnőjüknek dicsekedni akarnak a spermás ruhájukkal...inkább olyanok, akiket senki nem dug meg, de így elmondhatják: vazze, megint rámfolyt...
gyalogátkelőhelynél elhelyezett vakokat segítő izé
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 06. kedd 17:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 06. kedd 17:40

Naaaa, alakul, de mi? Tegyük össze, amink van (
), vak emebrek részére, közlekedés, útvonal, jelzés. Mi lehet ez????

visszatérve a Black Jack-re!
ugye marad 48 lap. amibe van 4 db 2-es, a maradék 44! és mivel annak az aránya kell, hogy mennyi annak az esélye, hogy kettest húz és mennyi annak, hogy nem, azt szerintem így kell felírni: 4 a 44-hez az esélye! szerinted Anthony? (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 06. kedd 17:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 06. kedd 17:34
ugye marad 48 lap. amibe van 4 db 2-es, a maradék 44! és mivel annak az aránya kell, hogy mennyi annak az esélye, hogy kettest húz és mennyi annak, hogy nem, azt szerintem így kell felírni: 4 a 44-hez az esélye! szerinted Anthony? (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 06. kedd 17:34), amit ide kattintva olvashatsz)

-Nem.
-Nem.
-Nem.
- Langyos. Tedd össze az "útvonallal", és CSUKD BE A SZEMED!!! Tapogass!!!

-Nem.

-Nem.

- Langyos. Tedd össze az "útvonallal", és CSUKD BE A SZEMED!!! Tapogass!!!
Naaaa, alakul, de mi? Tegyük össze, amink van (
), vak emebrek részére, közlekedés, útvonal, jelzés. Mi lehet ez????
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 06. kedd 17:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 06. kedd 17:38

VIP

vak emberek számára készült valami?
szerintem az lesz az!!!
Te zseni vagy! pussz Baby! Jó, hogy itt vagy!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 06. kedd 17:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 06. kedd 17:38
Te zseni vagy! pussz Baby! Jó, hogy itt vagy!

VIP

(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 05. hétfő 23:01), amit ide kattintva olvashatsz)
-Nem.
-Nem.
-Nem.
- Langyos. Tedd össze az "útvonallal", és CSUKD BE A SZEMED!!! Tapogass!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 06. kedd 16:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 06. kedd 16:51

-Nem.

-Nem.

- Langyos. Tedd össze az "útvonallal", és CSUKD BE A SZEMED!!! Tapogass!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 06. kedd 16:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)

- Skót szoknya automata!
- Taxi hívó automata!
- Villamos vagy troli számára jelző szerkezet, hogy van felszálló utas!
- Esetleg rendőrlámpa kapcsoló gyalogosoknak!
- Taxi hívó automata!
- Skót szoknya automata!
- Taxi hívó automata!
- Taxi hívó automata!
Vannak olyan liftek külföldön amik az utcán vannak!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 06. kedd 16:46), amit ide kattintva olvashatsz)
NEM!!! Utcán van!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 06. kedd 16:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 06. kedd 16:28

nem megvan! most látom! középen van két nyíl! egyik fel másik le mutat! és két visszajelző lámpa ami gomb is egyben (talán)! mintha láttam volna már olyan liftet ami az utcán van és le visz valahova!
Úgyhogy szerintem ez egy lift hívó berendezés!
az ábrából nem sokat látok!
nem megvan! most látom! középen van két nyíl! egyik fel másik le mutat! és két visszajelző lámpa ami gomb is egyben (talán)! mintha láttam volna már olyan liftet ami az utcán van és le visz valahova!
Az "útvonal" közelít, meleg, meleg... De NEM túristaútvonal.
Írd le, mit látsz, minek nézed az ábrákat a 2 képen??? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 06. kedd 16:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 06. kedd 16:24

Írd le, mit látsz, minek nézed az ábrákat a 2 képen??? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 06. kedd 16:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Na nekem a kiránduló útvonalakat jelző jelek jutottak az eszembe! Szerintem ez egy bizonyos turista útvonalat jelző szerkezet!!!

Na nekem a kiránduló útvonalakat jelző jelek jutottak az eszembe! Szerintem ez egy bizonyos turista útvonalat jelző szerkezet!!!

Jelzőlámpa????