Sorry, Vikicica!
Gazosgyuri már megoldotta a 3679-es hsz.-ban!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 14. szombat 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 14. szombat 13:51
Gazosgyuri már megoldotta a 3679-es hsz.-ban!

Törölt felhasználó (102724)

kiruzsozott punci!!!!

Mi a közös a kamionban és a gomba elleni kenőcsben?
hát ez nem egészen kvíz kérdés, de szabad a gazda!
(Ez egy válasz Evetke68 üzenetére (2007. 07. 14. szombat 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Semmi. Csak vigyázz, hogy szembe ne kerüljön.
Na!Lenne egy (kvíz)kérdésem.
Miért nevettek ki a reptéren,mikor a Langerhans-szigetre kértem repülőjegyet

Szia fick0!
A KA topicban lévő hippezésedért most gyorsan megfejtem a kérdésed: igaz nem volt ilyen bajom hál'istennek, de egy kollegámtól tudom, sokat bajlódott vele.
Hasnyálmirigy problémák amit említettél, a pontos megnevezést nem tudom, remélem így is elfogadod.
Oda jegyet nem lehet venni, ezt ingyen adják, sok mással együtt sajna. (Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 07. 15. vasárnap 20:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 15. vasárnap 20:40
A KA topicban lévő hippezésedért most gyorsan megfejtem a kérdésed: igaz nem volt ilyen bajom hál'istennek, de egy kollegámtól tudom, sokat bajlódott vele.
Hasnyálmirigy problémák amit említettél, a pontos megnevezést nem tudom, remélem így is elfogadod.
Oda jegyet nem lehet venni, ezt ingyen adják, sok mással együtt sajna. (Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 07. 15. vasárnap 20:40), amit ide kattintva olvashatsz)

És ugyanígy jársz, ha Golgi-készüléket akarsz venni műszaki boltban...
(Ez egy válasz f1ck0 üzenetére (2007. 07. 15. vasárnap 20:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 15. vasárnap 20:40

A pontos választ én is elfelejtettem,de elfogadom
.
Annyit tudok,hogy a vesében van. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 15. vasárnap 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 15. vasárnap 20:47

Annyit tudok,hogy a vesében van. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 15. vasárnap 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)

Szia fick0!
Oda jegyet nem lehet venni, ezt ingyen adják, sok mással együtt sajna.
Oda jegyet nem lehet venni, ezt ingyen adják, sok mással együtt sajna.
A "Langerhans-szigetek" a hasnyálmirigy hormontermelő sejtjeinek a halmaza, amelyek a glukagont(az alfa sejtek) és az inzulint(a béta sejtek) termelik, tehát nem a vesében vannak. Az már más tészta, hogy a cukorbetegeknél - akiknek a betegsége úgy alakult ki, hogy említett "szigetek" embargót jelentettek be az "inzulin-export/importra" vonatkozóan!
-, vese-, idegrendszeri- és szemészeti szövődmények alakulnak ki, amelyek a vese esetében egészen a veseelégtelenségig fajulnak, és ez, ha a dialízis nem létezne, biztos halállal járna.
ITT AZONBAN TÖBBET IS MEG LEHET TUDNI RÓLA! KATT!

ITT AZONBAN TÖBBET IS MEG LEHET TUDNI RÓLA! KATT!

Kik Ők?

cameron diaz, alicia silverstone, julia roberts?
basszus...ezeket a képeket kiragasztom a tükörre, hogy amikor reggel belenézek, akkor megnyugodjak
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 20. péntek 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 20. péntek 15:18
Kik Ők?

basszus...ezeket a képeket kiragasztom a tükörre, hogy amikor reggel belenézek, akkor megnyugodjak

Törölt felhasználó (7767)

Kik Ők?

Egyikük nem az, akinek látod...

No, ki bújt el jól a sminkje mögé?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 07. 20. péntek 15:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 20. péntek 15:26

cameron diaz, alicia silverstone, julia roberts?

Pamela Anderson ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 20. péntek 15:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 20. péntek 15:32

bal 1-es tuti az!
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 07. 20. péntek 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)

jéééé...meg mertem volna esküdni, hogy julia az...de ha jobban megnézem, akkor tényleg nem
bár csöppet hasonlít
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 20. péntek 15:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 20. péntek 15:32

Igen. A megfejtés: Cameron Diaz, Alicia Silverstone,Pamela Anderson. A megfejtésért járó jutalom kétharmada a Szilváé, egyharmada a Szonié, Tom meg egy kissé könyököljön, hogy a lehulló morzsákból/csöppekből Ő is csipegethessen/nyalogathasson!

no...pillanat...de szoni már csak a sminkelt után adott jó választ...tehát javaslom, hogy én magam adhassam át a jutalmát
már feltéve, ha kell neki tőlem
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 20. péntek 15:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 20. péntek 15:57

Igen. A megfejtés: Cameron Diaz, Alicia Silverstone,Pamela Anderson. A megfejtésért járó jutalom kétharmada a Szilváé, egyharmada a Szonié, Tom meg egy kissé könyököljön, hogy a lehulló morzsákból/csöppekből Ő is csipegethessen/nyalogathasson!

no...pillanat...de szoni már csak a sminkelt után adott jó választ...tehát javaslom, hogy én magam adhassam át a jutalmát

Most jöttem haza hekas ! Mar mind a ket hsz. itt volt...de az elsöre is tudtam volna,mivel minden jo nöt ismerek...
tehat követelem az EGESZ dijat !
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 07. 20. péntek 16:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 20. péntek 16:02

A különdíjat már postázta is a "kitaláltad", fogadd szeretettel:

(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 07. 20. péntek 16:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 20. péntek 16:29

Most jöttem haza hekas ! Mar mind a ket hsz. itt volt...de az elsöre is tudtam volna,mivel minden jo nöt ismerek...
tehat követelem az EGESZ dijat !