Hallottál már a hónaljszőrzetről? :)))) A hónalj a lakhelye, amíg borotvapengések közepette szegény bozontot ki nem lakoltatják. :))))
Nos akkor: ez a "hely" a hónalj. A "hónom alja" meg ugyanaz a - csak éppen birtokos személyraggal ellátott -, kifejezés, amit még úgy is mondanak, hogy "hónaljam". Egyébként mindkettő helyes. :) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 05. hétfő 20:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 05. hétfő 20:30
Nos akkor: ez a "hely" a hónalj. A "hónom alja" meg ugyanaz a - csak éppen birtokos személyraggal ellátott -, kifejezés, amit még úgy is mondanak, hogy "hónaljam". Egyébként mindkettő helyes. :) (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 05. hétfő 20:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)

nagyon jó ezt a választ vártam! de!
a bónusz kérdéssel mi van? az érdekel igazán!

nagyon jó ezt a választ vártam! de!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 05. hétfő 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 05. hétfő 20:28

Törölt felhasználó (7767)

A "sodromból" való kihozás a kötélsodrással kapcsolatos: amikor megbomlik - külső behatásra, mondjuk az összesodort szálak egyikének elvágása folytán -, a kötél egyenletes sodrása, belső kohéziója, a szálak szétbomolnak, szétomlik a kötél. Átvitt értelemben az ember belső harmóniája, békéje bomlik meg, ha kihozzák a sodrából.
A "tönkremenni" forrása dunai hajósok szótára lehetett valamikor( Jókainál, az Aranyemberben, azt hiszem, még úgy szerepel, hogy "tőkére" menni, amikor a hajó egy víz alatt láthatatlan fatörzsre szalad, és az léket üt a hajón. A tőke, fatörzs szinonímája a tönk szavunk is. Ha tehát valaki tönkre megy, az úgy jár, mint a hajótulajdonos, aki hajójával együtt futott zátonyra, kivált, ha attól a rakománytól függött kereskedői élete/halála.
Kimerítő voltam?
A "tönkremenni" forrása dunai hajósok szótára lehetett valamikor( Jókainál, az Aranyemberben, azt hiszem, még úgy szerepel, hogy "tőkére" menni, amikor a hajó egy víz alatt láthatatlan fatörzsre szalad, és az léket üt a hajón. A tőke, fatörzs szinonímája a tönk szavunk is. Ha tehát valaki tönkre megy, az úgy jár, mint a hajótulajdonos, aki hajójával együtt futott zátonyra, kivált, ha attól a rakománytól függött kereskedői élete/halála.
Kimerítő voltam?

A "sodromból" való kihozás a kötélsodrással kapcsolatos: amikor megbomlik - külső behatásra, mondjuk az összesodort szálak egyikének elvágása folytán -, a kötél egyenletes sodrása, belső kohéziója, a szálak szétbomolnak, szétomlik a kötél. Átvitt értelemben az ember belső harmóniája, békéje bomlik meg, ha kihozzák a sodrából.
Kimerítő voltam?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 05. hétfő 20:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 05. hétfő 20:15
Kimerítő voltam?

yah értem! okos!
de az én kérdésemre nem tudod a választ? engem tényleg érdekelne!

de az én kérdésemre nem tudod a választ? engem tényleg érdekelne!
yah értem! okos!
de az én kérdésemre nem tudod a választ? engem tényleg érdekelne! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 05. hétfő 20:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 05. hétfő 20:11

de az én kérdésemre nem tudod a választ? engem tényleg érdekelne! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 05. hétfő 20:11), amit ide kattintva olvashatsz)

A feladványom ez volt:
A kérdéseden kivül abban az 1514-ben még miről volt szó?
Hát ha nem fülik a fogad a témához, kénytelen-kelletlen válaszolok:
1514-ben bizony a Dózsa György vezette parasztháborúról "volt szó"! Vagy Te itt a KVÍZ-SZOBÁBAN esetleg másként gondolod???
1514-ben bizony a Dózsa György vezette parasztháborúról "volt szó"! Vagy Te itt a KVÍZ-SZOBÁBAN esetleg másként gondolod???

A feladványom ez volt:
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 05. hétfő 20:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 05. hétfő 20:06

Most ezt direkt csinálod? Erre vagyok kíváncsi, hogy mit jelentenek és hol vannak!
Mi az a sodrom? " ki hozol a sodromból"
Mi az a tönk? "tönkre tenni"
+ a bonusz: Hol van a hónom/hónam? És mi az? "ha van hónom/hónam alja"

Most ezt direkt csinálod? Erre vagyok kíváncsi, hogy mit jelentenek és hol vannak!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 05. hétfő 19:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 05. hétfő 19:59

Nem elfogadható a megoldásod.

Nem elfogadható a megoldásod.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 05. hétfő 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 05. hétfő 19:58

ott vannak a kérdések! azokra vagyok kíváncsi!
ott vannak a kérdések! azokra vagyok kíváncsi!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 05. hétfő 19:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 05. hétfő 19:51

És ha az #1519 es túl könnyű volna, hát itt van ez:
A két egymás fölött elhelyezett betűsor valamiképpen összefügg egymással.Milyen betűt írnátok a "kihagyott" helyre?
M ... K T J K K
Á E O K T H T

A két egymás fölött elhelyezett betűsor valamiképpen összefügg egymással.Milyen betűt írnátok a "kihagyott" helyre?
M ... K T J K K
Á E O K T H T

áthoztam ide is. ott nem reagált rája senki se nem. :(
FIGYELEM felhívások (fórumozóknak és adminoknak) | Nyitotta: tom1019 (2006.11.22 13:11)
édespille
| ma 19:13
Privát üzenet küldése a hozzászólónak
kéretik egy-két topik rendberakása.
baromira unalmas állandóan a vitatkozásokat olvasni, mikor "pihenni" ül le a gép elé ember lánya.
nem lehetne az egész bagázst jól elseggelni?
IGAZÁN ELINTÉZHETNÉTEK EGYMÁS KÖZTI NÉZETELTÉRÉSEITEKET PRIVÁTBAN!!!
tom, a capslock nem véletlen maradt lenyomva. :):):)
FIGYELEM felhívások (fórumozóknak és adminoknak) | Nyitotta: tom1019 (2006.11.22 13:11)
édespille
| ma 19:13
Privát üzenet küldése a hozzászólónak
kéretik egy-két topik rendberakása.
baromira unalmas állandóan a vitatkozásokat olvasni, mikor "pihenni" ül le a gép elé ember lánya.
nem lehetne az egész bagázst jól elseggelni?
IGAZÁN ELINTÉZHETNÉTEK EGYMÁS KÖZTI NÉZETELTÉRÉSEITEKET PRIVÁTBAN!!!
tom, a capslock nem véletlen maradt lenyomva. :):):)

Valamit csinálj vele! Mert.....! Az a baj, hogy Te nem tudsz alkalmazkodni! Mármint homepictures! Komolyan mondom bíróság elé viszem az ügyet! Erről beszélek! Nem tudja befejezni!
1514-ben feltettem kérdést! Ahelyett, hogy arra próbálna válaszólni, inkább csak mondja a magáét! Ha maga az Isten (nem Te) mondaná neki, hogy nincs igaza, még őt is szembe köpné!
1514-ben feltettem kérdést! Ahelyett, hogy arra próbálna válaszólni, inkább csak mondja a magáét! Ha maga az Isten (nem Te) mondaná neki, hogy nincs igaza, még őt is szembe köpné!
Valamit csinálj vele! Mert.....! Az a baj, hogy Te nem tudsz alkalmazkodni! Mármint homepictures! Komolyan mondom bíróság elé viszem az ügyet! Erről beszélek! Nem tudja befejezni!

kb annyi köze van, mint Bendegúznak a tésasszonyhoz!
Katicika! Sajnos nem vagyok meleg! De a fejem sem! Remélem Te sem fiú vagy!

Katicika! Sajnos nem vagyok meleg! De a fejem sem! Remélem Te sem fiú vagy!

pedig beszálltam volna...három ismeretlen egy egyenletben
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 05. hétfő 19:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 05. hétfő 19:15

bocsi de nem vagyok meleg!
ja vagy nem vele együtt gondoltad! bocs!

Nem vagy meleeeeeg???!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 05. hétfő 19:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 05. hétfő 19:15

Jut eszembe! Te is bekapcsolódhatnál! Mondjuk egy laza 3 ismeretlenes egyenlettel!!!

Na most elég volt belőled! Azt mondtad nem jössz ide többet, akkor huzz el innen! Vagy játszol rendesen, vagy menj Isten hírivel! Azt mondasz amit akarsz, de nincs igazad! Ha akarod akkor vedd úgy, hogy ez dako és Anthony szobája! Nem érdekel! Akármit mondunk úgyis nyírva vagy! A szobát magamtól hoztam létre, mert egyre több ember tett fel kérdéseket más szobákban, és úgy gondoltam ez lehetne egy afféle kérdez-felelek szoba! Nem olyan egetrengető, nagy matematikai zseniket megszégyenítő feladatokra gondoltam, mint amilyeneket Te adtál fel. Azok már nem szórakoztatták az embereket!
És komolyan most hoztál ki a sodromból! Te komplett hülye vagy! Volt egy feladványom Kiszel Tünciről, Kelemen Annáról és egy tyúkról. Az volt a kérdés mi a közös bennük? Most azt kérdezem, hogy Te miért nem vagy közéjük való? Megmondom! Mert Te még tőlük is hülyébb vagy! És csak uszító jelleggel irogatsz ide! Húzz el a búbánatba, vagy játsz normálisan! Még így is elnéző vagyok, pedig jól megfejelnélek szívem szerint! Mondom meg vagyunk nélküled is! Még egy beszólás és ha kell velem együtt tiltatlak ki! Leszarom! De a topic-om, vagyis a mi topic-unkat nem fogod tönkre tenni! Fogdd fel!!!
És komolyan most hoztál ki a sodromból! Te komplett hülye vagy! Volt egy feladványom Kiszel Tünciről, Kelemen Annáról és egy tyúkról. Az volt a kérdés mi a közös bennük? Most azt kérdezem, hogy Te miért nem vagy közéjük való? Megmondom! Mert Te még tőlük is hülyébb vagy! És csak uszító jelleggel irogatsz ide! Húzz el a búbánatba, vagy játsz normálisan! Még így is elnéző vagyok, pedig jól megfejelnélek szívem szerint! Mondom meg vagyunk nélküled is! Még egy beszólás és ha kell velem együtt tiltatlak ki! Leszarom! De a topic-om, vagyis a mi topic-unkat nem fogod tönkre tenni! Fogdd fel!!!

Hogy zuhannál le egy légmentesen záródó Epicával a budapesti(budai? pesti?) Lánchídról, és csak akkor kapj levegőt - azt is pénzért!!! -, amikor a kedves Epicádból kifogyott az utolsó belélegzéshez szükséges levegő is, és azt is csak szájról-szájra lélegeztetésképpen egy hosszú utat megtett elektromos angolnától!!!! :))))
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 05. hétfő 16:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 05. hétfő 16:00

Szóval a helyes megfejtés: E
Valóban autó típusok voltak, méghozzá a "koreai" Chevrolet típusai növekvő sorrendben méret és ár szerint!
Azaz:
S = Spark
A = Aveo
L = Lacetti
T = Tacuma
E = Epica --- ami a helyes megoldás is
C = Captiva
Mivel senki nem adott helyes megfejtést, ezért lófasz a seggetekbe!!!
Valóban autó típusok voltak, méghozzá a "koreai" Chevrolet típusai növekvő sorrendben méret és ár szerint!
Azaz:
S = Spark
A = Aveo
L = Lacetti
T = Tacuma
E = Epica --- ami a helyes megoldás is
C = Captiva
Mivel senki nem adott helyes megfejtést, ezért lófasz a seggetekbe!!!