Na, mindenki elment csicsikálni?
jol van,en haladok alvadni,mer reggel 7re meek es nem szeretnek senkit se megölni!
joccakat!
c u 2morrow
joccakat!
c u 2morrow
hat ez tenyleg nem volt egyertelmü, de az F16 ezek szerint nem volt messze,söt!
biztos velem van a baj, de nem ertem!
akkor sztem mondd meg,mer ejjel nem alszok!
F16?
sztem is corvette
tuningolt Corvet v Shellby Cobra
hat a daimler-chrysler-re gondoltam,de a bugatti az audie,vagyis volkswagen
maybach exelero?
mercedes slr?
porsche FF9
Na jó íccakát mindenkinek!
vagy egy épített sugárhajtású masina.
nem megvan! ezaz! TRABANT Special 601! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 20:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 04. vasárnap 20:09
nem megvan! ezaz! TRABANT Special 601! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 20:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)

na hát a Bugattira nem tudom mit húzzak? Mi lehet a negyedik?
Talán egy: Porsche 911 Turbo GT2, vagy egy Paggani Zonda, vagy egy Mercedes SLR, vagy egy Ferrari 599 GTB F1, vagy egy Lamborghini Murciélago.
Talán egy: Porsche 911 Turbo GT2, vagy egy Paggani Zonda, vagy egy Mercedes SLR, vagy egy Ferrari 599 GTB F1, vagy egy Lamborghini Murciélago.
na hát a Bugattira nem tudom mit húzzak? Mi lehet a negyedik?
Ha jönne helyes válasz, akkor már csak holnap mondom meg, hogy jó-e! Most megyek csicsikálni! Holnap korán meló!
De legalább van!

nem úgy! az másik mondat! sok minden érdekel! de egyszer mondták hogy buzi vagyok és én arra mondtam, hogy autó buzi! 5 évesen Ikarus buszt vezettem, persze csak kormányoztam!
felhozom a kérdést!
dako84 #1308 | ma 14:51
mindegy kérdezek! testhez álló feladat lesz nekem! számomra könnyű! saját feladat!!!
S, A, L, T, ?, C
Mi kerül a kérdőjel helyére, és miért?
A válaszokat holnap 16.00-ig várom! Közben 3 kérdést fel lehet tenni!!! Aki akar! De nem megfeledkezni az enyémről!!!
dako84 #1308 | ma 14:51
mindegy kérdezek! testhez álló feladat lesz nekem! számomra könnyű! saját feladat!!!
S, A, L, T, ?, C
Mi kerül a kérdőjel helyére, és miért?
A válaszokat holnap 16.00-ig várom! Közben 3 kérdést fel lehet tenni!!! Aki akar! De nem megfeledkezni az enyémről!!!

úgyhogy autós jellegű kérdéseket ne tegyetek fel! semmiet se, ami autóval kapcsolatos!
sok mindennel foglalkozok! mondták is, hogy buzi vagyok! én meg mondtam, hogy persze! autó buzi! yah!