Na, akkor segítek.
Számok... (Ez egy válasz Doctorbalu üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 04. vasárnap 14:12
Számok... (Ez egy válasz Doctorbalu üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)

sztem lassan elmondhatnad,v irhatnal vlmi segitseget, mert megmondom öszinten,nekem a "kurva nehez" nem sok segitseg!
sztem lassan elmondhatnad,v irhatnal vlmi segitseget, mert megmondom öszinten,nekem a "kurva nehez" nem sok segitseg!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 04. vasárnap 14:04

Szóval megint újra:
Melyik betűvel folytatnád a sort?
I, N, S, Y, G...
(Súgok, KURVA NEHÉZ!!!)
I, N, S, Y, G...
(Súgok, KURVA NEHÉZ!!!)

Tudod, koma, hol baszta el a 9 hatványos dolgot? Amikor SOHA ÉS SEHOL nem írta azt le, hogy "RENDBEN igazad van, a hatvánmyozásnak is van matekamtikai műveleti jele, de akkor a legnagyobb a 9^9^9!". Azt az apró figyelmességet vártam volna el, hogy elsimeri, a hatványnak is van matematikai jele. De nem, az ezügyben írt dolgaim minhta le sem lettek volna írva.
Ha ezeket a legkisebb mértékben is jelzi, akkor elfogadom, hogy tévedtem, a legnagyobb a 9^9^9! és nem simán a 999!. Mert valóban, az a legnagyobb, de ehhez az kellett volna, hogy ő is elismerje atévedését. De sajna nem ez volt. Úgy állította be a dolgot, hogy MINDEN amit ő írt jó volt, és MINDEN amit én írtam, szar. Vágod? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 14:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 04. vasárnap 14:05
Ha ezeket a legkisebb mértékben is jelzi, akkor elfogadom, hogy tévedtem, a legnagyobb a 9^9^9! és nem simán a 999!. Mert valóban, az a legnagyobb, de ehhez az kellett volna, hogy ő is elismerje atévedését. De sajna nem ez volt. Úgy állította be a dolgot, hogy MINDEN amit ő írt jó volt, és MINDEN amit én írtam, szar. Vágod? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 14:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)

igen nem akartunk rólad tudomást venni! de most az új szabályok lévén, így ha feltennél egy kérdést lehet csak Anthony tudná rá a választ és ha nem szól, akkor nagyon lelassítanánk a topic-ot! szóval próbálj meg ne kötekedni, mert nincs igazad! nem Anthony-t akarom védeni, de ő látja jól a dolgot! Te azt hiszed minden úgy szép és jó ahogy Te gondolod. közben rengeteget hibázol! néha be kellene ismerni a hibáinkat és most rajtad van a sor! ha nem fejezed be, akkor megkérek egy ADMIN-t döntsön, mit ítél! játszunk rendesen!
Hagyd dako, úgysem tudod meggyőzni Mr. tévedhetetlent. Látod, levezette, miért ő az überokos faszagyerek és miért hülye itt MINDENKI!!! Ennek a penies sinistra-nak akkor sem mondok semmit, ha a fene fenét is eszik. Ha én tudom a feladványára a megoldást, majd elküldöm neked priviben. Ennyi. Ha meg ő adna megoldást vmimre, akkor se fogadom el, ha újjászületik. Hiába, tanul az ember.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 14:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 04. vasárnap 14:05

igen nem akartunk rólad tudomást venni! de most az új szabályok lévén, így ha feltennél egy kérdést lehet csak Anthony tudná rá a választ és ha nem szól, akkor nagyon lelassítanánk a topic-ot! szóval próbálj meg ne kötekedni, mert nincs igazad! nem Anthony-t akarom védeni, de ő látja jól a dolgot! Te azt hiszed minden úgy szép és jó ahogy Te gondolod. közben rengeteget hibázol! néha be kellene ismerni a hibáinkat és most rajtad van a sor! ha nem fejezed be, akkor megkérek egy ADMIN-t döntsön, mit ítél! játszunk rendesen!
Szóval megint újra:
I, N, S, Y, G...
(Súgok, KURVA NEHÉZ!!!)
I, N, S, Y, G...
(Súgok, KURVA NEHÉZ!!!)

igen,a 8.dobas utan annak a valoszinüsege,h megint ugyanolyat fog dobni tul.keppen nulla!
Má megoldva. #1262.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 04. vasárnap 14:00
Törölt felhasználó (7767)

Helyesek a megfejtések? És ha igen,kié????? :)
S a bagoly nem ismervén a régi mondást, miszerint "Kinek nem inge, ne vegye magára", felhúzván a tán nem is neki szánt inget, ismételten hülyét csinált magából, ezért megmaradt a régi jól bevált rikácsolásnál: "NAGYFEJŰ NAGYFEJŰ NAGYFEJŰ NAGYFEJŰ".
Trallala, trallala...
Trallala, trallala...
Helyesek a megfejtések? És ha igen,kié????? :)
faxom mindig lefagy a lap megszakad a kapcsolatom, ezért maradok le mindenről
De a buta bagoly még mindig nem vevé észre, hogy az okos veréb már rég szarik nagy ívben a fejére... Azért még szajkózza a verébnek: "NAGYFEJŰ NAGYFEJŰ NAGYFEJŰ NAGYFEJŰ".
S mondá a bagoly a verébnek: "Oly nagy a te fejed!!!"... De az okos veréb tükröt nyújta a bagolynak, mely nem mert tükörbne nézni, nehogy szembesüljön önnön fejének ridatlan voltával.
???????????????????????????????????????????????????????????????????
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 04. vasárnap 13:53

Az egyik bandita háromfelé osztja a kupacot. Egy másik kiválaszt 2 kupacot, ezeket összekeverik. A ki nem választott kupac legyen azé aki 3 részre osztotta. A harmadik bandita kétfelé osztja az előbb összekevert kupacokat, és a második választ a két kupac közül. A maradék a harmadiké.
Vagy akinek nagyobb a fegyvere az lelövi a másik kettőt és övé az összes cucc!
Az egyik bandita háromfelé osztja a kupacot. Egy másik kiválaszt 2 kupacot, ezeket összekeverik. A ki nem választott kupac legyen azé aki 3 részre osztotta. A harmadik bandita kétfelé osztja az előbb összekevert kupacokat, és a második választ a két kupac közül. A maradék a harmadiké.
Mondjuk ha valaki felad egy feladványt, és érkezik rá egy komoly megoldás-féle (nem amolyan vicces), akkor köteles arra reagálni egy negálással vagy és/vagy valamilyen ikonnal!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 13:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 04. vasárnap 13:47

Ha 10 percig nem mondja meg, hogy helyes-e avagy nem a megoldás, akkor nyilvánvaló, hogy halaszthatatlan ügyei szólították másfele, na, erre találjatok ki valamit: ki döntsön?
Szóval megint újra:
I, N, S, Y, G...
(Súgok, KURVA NEHÉZ!!!)
I, N, S, Y, G...
(Súgok, KURVA NEHÉZ!!!)
A mi AtyaÚristenünk dönt úgyis mindenben. Mi a jó válasz, mi a rossz, mi a jó feladvány, mi a szar, ki a hülye. Van már egy döntnökünk, ez (sajnos) már eldöntött kérdés.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 13:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 04. vasárnap 13:47

Ha 10 percig nem mondja meg, hogy helyes-e avagy nem a megoldás, akkor nyilvánvaló, hogy halaszthatatlan ügyei szólították másfele, na, erre találjatok ki valamit: ki döntsön?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 04. vasárnap 13:41
Törölt felhasználó (21812)

Aztán pár nap múlva ne halljak panaszt arra, hogy nem pörög a szoba, mert mondjuk a feladvány kiagyalója elmegy a géptől egy fél napra és senki nem mondja meg, hogy helyes-e a megfejtés :-)))
Jó szórakozást nektek!
És jó, hogy van egy gondolkodós topic a gg-n.
Jó szórakozást nektek!
És jó, hogy van egy gondolkodós topic a gg-n.

Az sem rossz megoldás!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 04. vasárnap 13:45
Törölt felhasználó (62015)
VIP

vagy priviben megadja a választ vkinek,jelzi is h kinek,sztem így jó....