most is munkahelyen vagy?
(Ez egy válasz Doctorbalu üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 16:07), amit ide kattintva olvashatsz)

csak sajnos van,amikor rossz helyen!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 16:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 04. vasárnap 16:06

Törölt felhasználó (62015)
VIP

vigyázztok mert Balu jó kopogtatásban ám

vagyis felallitjak!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 04. vasárnap 16:05
Törölt felhasználó (7767)

A hordút lefektetik oldalára, és ha a csaplyukon folyik a sör, akkor félig, vagy féligen felül van, ha nem folyik, akkor felénél kevesebb van benne.
vigyázztok mert Balu jó kopogtatásban ám

söt,mint igazi paraszt, mi is foglalkozunk bortermelessel(nem nagyban,csak sajathasznalatra, evi 1.000 liter körül+eladunk 15mazsa szölöt).ha apam lemegy a pincebe megkopogtatja a hordo falat, megmondja mennyi bor van benne!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 15:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 04. vasárnap 15:37
Törölt felhasználó (78235)

Igen jó fülük lenne, ha abból pontosan meg tudnák ezt állapítani

A hordút lefektetik oldalára, és ha a csaplyukon folyik a sör, akkor félig, vagy féligen felül van, ha nem folyik, akkor felénél kevesebb van benne.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 15:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 04. vasárnap 15:33

Oké, ha ilyen szemfülesek vagytok én beszúrok ide egy utolsót részemről.
Két barát néz egy söröshordót, amiben van valamennyi sör, az egyik azt mondja, hogy több, mint a fele van teli, a másik azt állítja, hogy kevesebb van benne, mint a fele. Hogy derülhet ki az igazság mindenféle mérőeszköz és számítás nélkül?

Két barát néz egy söröshordót, amiben van valamennyi sör, az egyik azt mondja, hogy több, mint a fele van teli, a másik azt állítja, hogy kevesebb van benne, mint a fele. Hogy derülhet ki az igazság mindenféle mérőeszköz és számítás nélkül?

hat pedig a perkussionak diagnosztikai ereje van,ha vlkinek megkopogtatom a hatat,hallom, h a hang hypersonor,sonor v. hyposonor,azaz levegö van-e benne (emphysem COPD-nel), normalis tüdö v. viz van a mellhartyak között! szal sztem jo dako84 ötlete!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 15:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 04. vasárnap 15:37

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 15:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 04. vasárnap 15:36

Törölt felhasználó (69371)

Megkopogtatják a hordó falát!
Megkopogtatják a hordó falát!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 15:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 04. vasárnap 15:33

a 3 kérdést nem úgy értettem! 3 feladvány lehet közben csak azért hogy ne mindenki ezen rágódjon! De meg kell ezt is oldani!
Idegen "szavak", de nem a jelentésük a lényeg! Másrészt Magyarországon is előfordulnak, egyre nagyobb számban! Növekvő sorrendben vannak! És a "szavak" kezdőbetüi!
Idegen "szavak", de nem a jelentésük a lényeg! Másrészt Magyarországon is előfordulnak, egyre nagyobb számban! Növekvő sorrendben vannak! És a "szavak" kezdőbetüi!

NAh, addig kaptok egy egyszerű kínai találós kérdést: Mosás előtt tisztább, mint utána. mi az?
(szerintem ez gyorsasági)
(szerintem ez gyorsasági)
ezt mondtam én a múltkorira de nem vette észre senki
(Ez egy válasz Doctorbalu üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)

mindegy kérdezek! testhez álló feladat lesz nekem! számomra könnyű! saját feladat!!!
S, A, L, T, ?, C
Mi kerül a kérdőjel helyére, és miért?
A válaszokat holnap 16.00-ig várom! Közben 3 kérdést fel lehet tenni!!! Aki akar! De nem megfeledkezni az enyémről!!!

S, A, L, T, ?, C
Mi kerül a kérdőjel helyére, és miért?
A válaszokat holnap 16.00-ig várom! Közben 3 kérdést fel lehet tenni!!! Aki akar! De nem megfeledkezni az enyémről!!!

igen! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)

most akkor én jövök? a kérdésben?
Fel Dakónak a hüvelykujjadat, dokikám!!! :)
(Ez egy válasz Doctorbalu üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
most akkor én jövök? a kérdésben?
több variáció is lehet! akár bele dobhatta a kútba is! és mivel a fekete ott volt, így a többség azt gondolja, hogy nála csak a fehér lehetett! mivel a közönség nem tudott a csalásról.
hat igen,vlmi ilyesmi,lenyelte az 1ik golyot!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 14:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 04. vasárnap 14:37

több megoldás is van! vagy azt mondta hogy nézze meg mi maradt a zsákba, és mivel abban fekete volt így azt mondta, hogy nála akkor biztos hogy a fehér van, ha a király becsületetsen cselekedett volna, és a nagy közönség előtt nem mondhatta azt, hogy csalt és mindkét golyó fekete volt