már megint be kell írnom a nevem? ne mááár
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 03. szombat 10:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 03. szombat 10:20
Vezetsz egy repülő gépet. Benne ül Alain Delon, Claudia Schiffer, Bo Derek, Marcello
Mastroianni, Ford Fairlane, Niki Lauda, Kovács János cipőfelsőrész-készítő, Nagy István
repülőgép-szerelő, Kiss Mária ápolónő, valamint Szabó Piroska tolmács. Vajon mi lehet a
pilóta neve?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 03. szombat 10:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
Vezetsz egy repülő gépet. Benne ül Alain Delon, Claudia Schiffer, Bo Derek, Marcello
Mastroianni, Ford Fairlane, Niki Lauda, Kovács János cipőfelsőrész-készítő, Nagy István
repülőgép-szerelő, Kiss Mária ápolónő, valamint Szabó Piroska tolmács. Vajon mi lehet a
pilóta neve?
Mert erre mi a válasz?
Kiszálltam! Gondolkozzatok.....
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 03. szombat 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 03. szombat 10:27
Hálás lennék ha nem rontanád el a játékom!!! Hagyok másnak is gondolkodási időt!
Hálás lennék ha nem rontanád el a játékom!!! Hagyok másnak is gondolkodási időt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 03. szombat 10:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 03. szombat 10:22
Törölt felhasználó (7767)
Katicika. Másodpilóta: Dakó 90-6... :))))
Katicika. Másodpilóta: Dakó 90-6... :))))
2007. 02. 03. szombat 10:20
pilóta neve?
pilóta neve?
pilóta neve?
A megoldás meg persze az az, hogy sorra négy alapműveletet kell elvégezni az első számok számjegyeivel, ahhoz hogy rájöjjön az ember: az uccsó csakis hányados lehet!!!
#734-es csak az ellenség(értsd: ellenfél!) megtévesztéséhez kellett :)))))
#734-es csak az ellenség(értsd: ellenfél!) megtévesztéséhez kellett :)))))
Pertsze, csak vickióztam előbbi hsz-szel. Sok ilyen fejtörőt még!!!
Mondd, melyik oldal az???? Legalább nem kellene órákat töltenem a megfejtésekkel!
Hat szám teljesen marhaságnak tünik! Akkor meg csak egy jöhet számításba: a 3.
Azt hittem, nincs semmi logika benne... Még gondolkodom!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 02. péntek 23:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Na pontvadászni nem ez a topic van! Azt úgy kell, hogy a Figyelem felhívás (fórumozóknak és adminoknak) topicba beírod, hogy Te csak azért írsz, mert pontokat akarsz gyűjteni! Ilyenkor aktíválják neked a nick-ed és az a lényeg, hogy 10 db értelmetlen hsz.-t kell írnod!
Na pontvadászni nem ez a topic van! Azt úgy kell, hogy a Figyelem felhívás (fórumozóknak és adminoknak) topicba beírod, hogy Te csak azért írsz, mert pontokat akarsz gyűjteni! Ilyenkor aktíválják neked a nick-ed és az a lényeg, hogy 10 db értelmetlen hsz.-t kell írnod!
(Ez egy válasz dolog üzenetére (2007. 02. 02. péntek 22:59), amit ide kattintva olvashatsz)
jaja csak gyorsan akartam írni de gondoltam h belekötsz de épp most láttam a tv-ben h Európa különbőző részein is teljesen másképp folyik le a víz....
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 02. péntek 22:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 02. péntek 22:57
Helyesbítek! Szépen így kell válaszolni!
A lefolyóban a víz egy meghatározott irányban örvénylik. Az északi féltekén az óramutató járásával egyező, míg a déli féltekén azzal ellenkező irányban. Amikor Lord Wintrop belenézett a lefolyóba, azonnal feltűnt neki, hogy a víz az ellenkező irányban örvénylik, mint ahogy az otthonában megszokta.
Egyébként jó a válasz!
A lefolyóban a víz egy meghatározott irányban örvénylik. Az északi féltekén az óramutató járásával egyező, míg a déli féltekén azzal ellenkező irányban. Amikor Lord Wintrop belenézett a lefolyóba, azonnal feltűnt neki, hogy a víz az ellenkező irányban örvénylik, mint ahogy az otthonában megszokta.
Egyébként jó a válasz!
Csak viccelt, merő véletlen.
Helyesbítek! Szépen így kell válaszolni!
Egyébként jó a válasz!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 02. péntek 22:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 02. péntek 22:55
Egyébként jó a válasz!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 02. péntek 22:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (62015)
VIP
Ausztráliában másik irányban hömpölyög a víz amikor lefolyik....
Ausztráliában másik irányban hömpölyög a víz amikor lefolyik....
Holnapra találtam két faxát!!! Ezt is holnapra akartam, csak az éjszakai bagjoknak legyen min gondolkodni, azért tettem be!
annyit alszol, míg fel nem kelsz!!!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 02. 02. péntek 22:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 02. péntek 22:38
na.. egy kvíz kérdés.. ha most elmegyek aludni... mennyit alszom reggelig?
Jó éjt mindenkinek! Reggel majd lefigyelem a megfejtéseket, a helyes megfejtő kap egy üveg pezsit
Jó éjt mindenkinek! Reggel majd lefigyelem a megfejtéseket, a helyes megfejtő kap egy üveg pezsit

Master28