Katicika tudni fogja. Megvárom őt. Addig nem mondom el a megoldást.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 02. péntek 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 02. péntek 21:43
Törölt felhasználó (21812)
Nem, én megoldást várok a fejtörőmre (#696)
Hihi, azt még megvárom, míg kitéped az összes hajad, aztán megírom a megoldást :-))
totál elegem van belőled! neked semmi se jó! én igenis ütögetem, mert már idegronccsá tettél! az előbb azt mondtad, hogy nem szó szerint kell venni
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 02. péntek 22:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 02. péntek 22:03
Azt tekerni kell, nem ütögetni. De közeledsz!
Azt tekerni kell, nem ütögetni. De közeledsz!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 02. péntek 22:00), amit ide kattintva olvashatsz)
kukorica daráló
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 02. péntek 20:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 02. péntek 20:55
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 02. péntek 20:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Én is mondok egyet:
Előbb megetetik, aztán addig pofozzák, míg az apraját ki nem adja.
Mi az
Előbb megetetik, aztán addig pofozzák, míg az apraját ki nem adja.
Mi az
telefonkészüléket, elírtam, bocsi.
Mindenki ilyen brutális dolgokra gondol (ütöm a nyerőgépet, ütöm a telefonfülkét). Mert mindent szó szerint vesztek!
Basszátok meg!!!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 02. péntek 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Basszátok meg!!!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 02. péntek 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
régi 2 ftossal működő telefonfülke
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 02. péntek 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 02. péntek 21:43
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 02. péntek 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
én nem
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 02. péntek 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Anyám is megmondta h makacsságért,önfejűségért 100x álltam sorba.....ja,meg kitartásért
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 02. péntek 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 02. 02. péntek 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
MINDENKI A LOST-OT STÍRÖLI???
Aztán nehogy úgy járj a makacsságoddal, mint velem!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 02. péntek 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 02. péntek 21:15
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 02. péntek 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (62015)
VIP
azért én maradok makacs módón az én megoldásomnál
azért én maradok makacs módón az én megoldásomnál
Most lelépek! Meglesem a LOST-ot!
A jó megoldás:
Az eredeti megoldás: vegye ki az egyik kavicsot, és mielőtt megnézhetnék, hogy milyen színű, ejtse le a földre a többi kavics közé. Ekkor nyugodtan azt mondhatja a rablólovagnak, hogy nézzék meg a zacskóban milyen színű maradt, ő biztosan a másik színűt húzta.
egyéb találó megoldások:
1. Vegyen fel a földről egy fehér kavicsot és azt húzza ki!
2. Mondja a rablólovagnak, hogy ő húzzon, és ha fekete, engedje szabadon az apját!
Mondja a következőt a lovagnak:
- Nem, nem, inkább legyen fordítva. Ha feketét húzok, akkor engeded szabadon az apámat. Mivel bizos egy fehér és egy fekete kavicsot tettél a zacskóba, neked teljesen mindegy a dolog, én viszont jobban szeretem a fekete színt!
Erre vagy beismeri csalását a lovag, vagy belemegy a cserébe, és a papa szabad.
Hagyja elvinni az apját. Egy gonddal kevesebb.
1. A mesebeli királykisasszony ajálja fel magát a gonosz lovagnak az apja szabadságáért cserébe.
2. Vegye ki a ruhája alól a revolverét és lője le a gonosz lovagot, ennyit igazán megtehet az apjáért.
3. Gondolkodási időt kér és gyorsan elrohan a papírboltba és vesz krétát, jól összekrétázza a kezét és ártatlan szemekkel úgy nyúl a zacskóba.
Az eredeti megoldás: vegye ki az egyik kavicsot, és mielőtt megnézhetnék, hogy milyen színű, ejtse le a földre a többi kavics közé. Ekkor nyugodtan azt mondhatja a rablólovagnak, hogy nézzék meg a zacskóban milyen színű maradt, ő biztosan a másik színűt húzta.
egyéb találó megoldások:
1. Vegyen fel a földről egy fehér kavicsot és azt húzza ki!
2. Mondja a rablólovagnak, hogy ő húzzon, és ha fekete, engedje szabadon az apját!
Mondja a következőt a lovagnak:
- Nem, nem, inkább legyen fordítva. Ha feketét húzok, akkor engeded szabadon az apámat. Mivel bizos egy fehér és egy fekete kavicsot tettél a zacskóba, neked teljesen mindegy a dolog, én viszont jobban szeretem a fekete színt!
Erre vagy beismeri csalását a lovag, vagy belemegy a cserébe, és a papa szabad.
Hagyja elvinni az apját. Egy gonddal kevesebb.
1. A mesebeli királykisasszony ajálja fel magát a gonosz lovagnak az apja szabadságáért cserébe.
2. Vegye ki a ruhája alól a revolverét és lője le a gonosz lovagot, ennyit igazán megtehet az apjáért.
3. Gondolkodási időt kér és gyorsan elrohan a papírboltba és vesz krétát, jól összekrétázza a kezét és ártatlan szemekkel úgy nyúl a zacskóba.
kivesz 1 kavicsot lenyeli úgy hogy ne lássák milyen szinű és akkor marad 1 fekete.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 02. péntek 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 02. péntek 21:00
A rablólovag elfogta egy előkelő lány édesapját. A lány a lovag várának udvarán könyörgött, hogy eressze szabadon az apját. A lovag lehajolt a földre, és két kavicsot tett egy bőrzsacskóba. Azt mondta, hogy ha a lány a fehéret húzza közülük, akkor szabadon engedi az apját, ha a feketét, akkor az örökre rab marad. Igen ám, de a lány meglátta, hogy a rablólovag két FEKETE kavicsot tett a zacskóba.
Mit tegyen a lány?
Törölt felhasználó (69371)
A rablólovag elfogta egy előkelő lány édesapját. A lány a lovag várának udvarán könyörgött, hogy eressze szabadon az apját. A lovag lehajolt a földre, és két kavicsot tett egy bőrzsacskóba. Azt mondta, hogy ha a lány a fehéret húzza közülük, akkor szabadon engedi az apját, ha a feketét, akkor az örökre rab marad. Igen ám, de a lány meglátta, hogy a rablólovag két FEKETE kavicsot tett a zacskóba.
Mit tegyen a lány?
majd nem! több mindent is ki lehet találni!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 02. péntek 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 02. péntek 21:02
Terelje el a rablólovag figyelmét (mondjuk, mintha a harisnyakötőjét igazgatná hehe), vegyen fel egy fehér követ titokban a földről és úgy tegyen, mintha akkor venné ki.
Terelje el a rablólovag figyelmét (mondjuk, mintha a harisnyakötőjét igazgatná hehe), vegyen fel egy fehér követ titokban a földről és úgy tegyen, mintha akkor venné ki.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 02. péntek 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Mit tegyen a lány?
Mit tegyen a lány?
Hihihi, végülis belefér, bár a nyerőgép letilt, ha ütöd. Egyéb tipp?
nyerőgép hehehehe

vitalik
Jassica